Gossip Girl season 6

Lifestyle door Redactie

Gossip Girl is al een tijdje niet meer in Nederland op TV te volgen, maar de echte die hard fans (waar wij ALLEMAAL toe behoren) volgen het gewoon online. Seizoen vijf kwam een paar weken geleden ten einde en begin oktober zullen de laatste tien a elf afleveringen worden uitgezonden. Kun je ook niet wachten op wat er ons allemaal te wachten staat? Wij vonden de laatste "gossip" over het laatste seizoen Gossip Girl.

LET OP: Heb jij de laatste aflevering van Gossip Girl nog niet gezien en ben je geen fan van spoilers? Stop dan NU met lezen!

GG season 6

Dit heeft de officiële website van Gossip Girl erover te zeggen...

"Het zesde seizoen van Gossip Girl begint met de zoektocht naar Serena. Serena is van de radar verdwenen en zelfs Gossip Girl weet niet waar ze is. Haar vrienden zijn bang voor het allerergste maar zelfs zij hadden zich niet kunnen voorstellen waar ze haar uiteindelijk vinden. Ondertussen heeft Blair haar hart aan Chuck aangeboden, maar is haar liefde genoeg om hem te helpen zijn imperium terug te winnen?

Lonely Boy Dan heeft een nieuw boek geschreven dat belooft meer problemen te veroorzaken dan zijn eerste boek en deze keer heeft hij geen enkele wens om anoniem te blijven. Nate is vastberaden om eindelijk de ware identiteit van Gossip Girl bekend te maken, zodat hij naam kan maken voor zijn krant The Spectator en voor zichzelf.

Lily en Rufus raken in gevecht wanneer Rufus een verrassende bondgenoot heeft die Lily en haar familie dreigen kapot te maken. Ergens anders zou het veel te veel drama zijn, maar dit is de Upper East Side.

En wanneer Bart Bass, Jack Bass en Georgina Sparks het veld betreden, is het gevecht compleet. Het zal een spectaculaire serie finale zijn."


GG season 6

GG season 6

Daarnaast heeft producer Stephanie Savage ook wat vertelt over wat we volgend seizoen kunnen verwachten.. Zij zei onder andere...

Over Blair & Chuck: "Blair vertelde in de Season Finale van het afgelopen seizoen dat ze voor Chuck zou gaan.. De laatste scene van de aflevering is een basis voor het laatste seizoen"

Over Dan en zijn nieuwe bondgenoot Georgina Sparks: "Wanneer je Georgina belt, ben je niet van plan om het netjes te spelen. "Over Serena's val: "Ze heeft het gevoel alsof ze Blair verloren heeft, Dan... Ze is helemaal alleen. Het gaat haar in een gevaarlijke situatie brengen."

Over de Serena sextape: "Als iemand een sextape op zijn telefoon heeft staan, en als diegene dan zegt dat het verwijderd is, maar je hebt nooit gezien dat 'ie echt verwijderd is..."

Over de onthulling van Gossip Girl: "Dit is iets dat een grotere invloed gaat hebben en niet alleen op onze serie. Die onthulling vereist gesprekken op het allerhoogste niveau.."

GG season 6

GG season 6

Kun jij ook niet wachten tot de laatste afleveringen van Gossip Girl eindelijk worden uitgezonden? Hoe denk jij dat het afloopt? Zullen Chuck en Blair bij elkaar komen? Waar zal Serena eindigen, zal Gossip Girl eindelijk echt ontmaskerd worden?

Bron: TV Fanatic

Door Annemerel