Cadeautips Vaderdag

Lifestyle door Redactie

Ieder jaar is er een dag waarop je vader eventjes in het zonnetje wordt gezet, namelijk op Vaderdag. Dit jaar is 17 juni de dag waarop je je vader eventjes extra mag verwennen of kunt helpen met klusjes. Het leukste is natuurlijk om hem 's ochtends te verrassen met een leuk cadeautje, maar vaders hebben meestal alles al en weten nooit wat ze leuk vinden om te krijgen. Een paar sokken krijgt hij ieder jaar al, dus dit jaar is het tijd om iets originelers te geven!

Het blijft toch stiekem altijd moeilijk om iets leuks voor je vader te verzinnen. Toch zijn ze vaak de moeilijkste niet, want elk cadeautje maakt hen blij. Wij hebben een lijstje met leuke cadeautjes gemaakt. Hopelijk krijg je hierdoor wat inspiratie!

Vaderdag

1. Parfum
Een klassiek cadeautje en altijd leuk om te krijgen: parfum. Douglas heeft tegenwoordig ontelbaar veel mannengeuren en rond deze tijd hebben ze ook erg veel aanbiedingen! Neem een kijkje en kies er een uit, of misschien heeft je vader wel al jarenlang dezelfde geur en is dat flesje nu bijna leeg. Tijd om een nieuwe te kopen dus! Ook leuk is om aftershave cadeau te geven of juist een dag/nachtcrème aangezien de meeste mannen dit toch nooit voor zichzelf kopen.

Vaderdag

2. Bioscoop Unlimited
Een avondje naar de bioscoop gaan is altijd een prima oplossing als je niets te doen hebt. Houdt je vader ook zo van films kijken? Geef hem een Unlimited pas cadeau. Heel veel bioscopen bieden een kaart aan waarmee je onbeperkt naar de film kunt gaan. De Pathé biedt een kaart aan vanaf € 19,00 per maand. Natuurlijk betaal jij niet iedere maand deze rekening, maar de eerste maand betalen is een leuk cadeautje! Gaat je vader nu niet zo heel vaak naar de bios, dan kun je hem ook een cadeaubon geven.

Vaderdag

3. Kleding
Heb jij ook zo'n vader die maar 1x per jaar de stad in gaat om kleding uit te zoeken? Dat kan natuurlijk niet. Vaderdag is daarom de ideale dag om een leuke outfit uit te kiezen. Ook leuk om een dagje hiervoor met je moeder de stad in te gaan.

Vaderdag

4. Hip in de keuken
Soms heb je vaders die het leuk vinden om te koken en in de keuken te staan. Heb jij nu zo'n vader, dan is het ideaal om een leuk schort cadeau te doen. Heeft hij dat nou al? Geen probleem want er zijn nog genoeg andere handige spullen in kookwinkeltjes die het koken een stukje leuker en gemakkelijker maken. Denk hierbij aan een kookboek, handig keukengerei of juist een nieuwe pan!

Vaderdag

5. Foto
Het geven van een cadeautje is altijd leuk, maar het is nog leuker om er van te voren zelf heel veel lol mee te hebben! Zoek met je zusje een leuke, mooie plek uit om foto's van jullie twee te laten maken en vraag of je beste vriendin met een goeie camera jullie wil vastleggen. Zoek de beste foto uit, print 'm in een groot formaat, doe er een leuk lijstje bij of laat 'm op canvas afdrukken en voila: je cadeautje is klaar!

Vaderdag

6. In de tuin
De plantjes moeten vaak bijgehouden worden en als het lekker weer is, speelt jouw vader een dagje voor tuinman. Misschien vind je ergens een leuk plantje voor dat lege plekje in de tuin of mist je vader nog wat gereedschap. Ga naar een tuincentrum en kijk wat jij leuk vindt om cadeau te geven.

Genoeg inspiratie om iets leuks uit te kiezen dus! Het blijft stiekem toch altijd een beetje lastig om iets voor een man uit te kiezen, maar met deze cadeautjes zit je altijd goed.

Wat geef jij je vader dit jaar cadeau?

Bron beeld: weheartit

Door Eline