Lifestyle

The start of something new #12

Een tijdje geleden vroegen wij jullie om je leukste, grappigste en meest romantische love story. Want wat smullen wij van verhalen over de liefde. Daarom kunnen we ook zo heerlijk wegdromen bij romantische komedies. Dit zijn real stories, van jouw mede-Girlscene-lezeressen!

The start of something new

Nikki: "Mijn vriendje en ik zaten al sinds de tweede bij elkaar in de klas. Toen we met diezelfde klas naar Frankrijk gingen, had ik daar voor de grap zijn zonnebril gestolen. Daardoor raakten we aan de praat en merkte ik hoe leuk hij eigenlijk was. In de grotten van Orgnac had ik alleen nog oog voor hem en aan het einde van die mooie week vroeg hij me verkering. Ik ben nog steeds blij dat ik die zonnebril gepakt had!"

The start of something new

Dana: "Ik ontmoette Lars op Koninginnedag op een feestje waar ik per toeval was beland. We stonden naast elkaar te dansen en raakten daarna aan de praat. Na een tijdje moest hij weg, maar hij vroeg wel mijn nummer. Gek, want we hadden elkaar nog niet veel gesproken. Ik verwachtte toen niet dat het op iets uit zou lopen, maar na veel sms'jes en Facebook gesprekken kwam hij na een week speciaal voor mij naar Bevrijdingspop, terwijl we best wel een stuk van elkaar vandaan wonen. Aan het eind van de avond vroeg hij of hij zijn arm om mij heen mocht slaan en sindsdien wil ik niet meer zonder hem."

The start of something new

Daphne: "Ik moest naar de bruiloft van een vriend van mijn vader, waar ik eerst totaal geen zin in had! Tijdens het eten zat ik naast de zoon van de bruid die ik kende als 'de ex van' een meisje bij mij op school. We zaten gezellig te kletsen en even later heb ik zelfs met hem gedanst, gelachen en toen ik zei dat ik naar huis moest, is hij naar mijn vader gegaan om te vragen of ik langer mocht blijven. Yes, dat mocht! Het was super gezellig, ik heb zelfs voor de neus van zijn vader en moeder met hem gezoend en ik was helemaal verliefd, maar eigenlijk was onze liefde onmogelijk. Hij was twee jaar ouder en 'de ex van'. Na veel WhatsAppen en elkaar zien op school zijn we toch een relatie begonnen en we zijn nog steeds gelukkig."

The start of something new

Vera: "Het was net uit met mijn grote liefde, anderhalf jaar had ik het met hem volgehouden. Mijn beste vriendin wilde me afleiding geven dus zou ik met haar en een jongen die ik al ongeveer twee jaar kende, gaan joggen. Vijf minuten van te voren belde ze af, dus zat ik alleen met hem en de vonk sloeg direct over. In een klein speeltuintje hebben we voor het eerst gezoend en sinds dat moment zijn we al bijna 2,5 jaar samen. Nu weet ik pas wat liefde is en ik weet zeker dat ik hem nooit meer kwijt wil raken!"

The start of something new

Tessa: "Door ziekte en een rugoperatie kon ik niet naar school en had ik besloten om HAVO 4 en 5 (het liefst in een jaar) via thuisstudie af te maken. Ik kreeg negen dozen met spullen binnen en ik ging heel hard aan de slag. Er was alleen een probleem: wiskunde. Ik begreep er helemaal niks van, dus ging m’n moeder op Markplaats op zoek naar iemand die wiskundebijles gaf. Er stonden drie mensen die bij ons in de buurt woonden, dus stuurde mama ze alle drie een mailtje. Stephan was de enige die mij wel wilde helpen en is sindsdien nooit meer weggegaan. We zijn nu inmiddels bijna twee jaar verder, ik ben vorig jaar geslaagd voor m’n HAVO diploma (met maar een vijf.. wel voor wiskunde) en mijn lieve vriend Stephan en ik zijn nog steeds heel erg gelukkig samen."

Heb jij een lover? Of ben je happy single?

Was het begin van jouw relatie ook speciaal en wil jij in the start of something new? Klik dan hier om te kijken hoe je jouw verhaal kan insturen!

Door Eline

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved