Girlscene heeft jou nodig!

Lifestyle door Redactie

Sinds twee jaar is de Girlscene agenda in verschillende winkels en via onze site te koop. Wij zijn heel trots op deze agenda, maar weten ook dat er altijd verbeterpuntjes zijn. Op onze redactie vragen we natuurlijk aan iedereen wat ze van onze agenda vinden, maar het belangrijkste is toch echt wat jullie vinden! Daarom heeft Girlscene jouw hulp nodig!

Volgend schooljaar willen wij weer dat jullie allemaal met onze agenda naar school kunnen gaan, maar wij zijn heel benieuwd hoe jullie over de Girlscene agenda denken en wat jullie voor ogen zien!

Wat willen wij graag weten?
Eigenlijk alles! Wij zijn benieuwd naar jullie eigen mening en wat jullie van de afgelopen twee agenda's vonden. Wat vind je mooi en wat niet? Wat wil je graag terug zien? Wat zou je nog graag willen toevoegen aan de agenda? Vind je de plaatjes mooi en is de indeling handig? Wat zou je van de eerste agenda graag terug willen zien (of niet) en wat van de tweede agenda? Noem maar op, wij zijn benieuwd naar alle opbouwende kritiek van jullie!

Agenda 2011 - 2012

Girlscene agenda

Girlscene agenda

Agenda 2012 - 2013

Girlscene agenda

Girlscene agenda

Laat ons weten wat je van de agenda vind door een comment achter te laten of te mailen naar info@girlscene.nl o.v.v. nieuwe Girlscene agenda. Wij zullen ze allemaal lezen en proberen zoveel mogelijk en natuurlijk het liefst alle verbeterpuntjes mee te nemen.

Good luck & thanks ladies!

(door de redactie)