FRIS XXL 2012

Lifestyle door Redactie

Hebben jij en je vriendinnen nu ook zoveel vrije tijd? Dat is mooi, want deze zomer is er weer genoeg te doen. Ben jij tussen de twaalf en vijftien jaar en heb je wel zin in een feestje? Lees dan snel verder, want vrijdag 13 juli 2012 opent de Heineken Musical Hall haar deuren voor het grootste feest voor jongeren, namelijk FRIS XXL!

Fris XXL 2012

Veel festivals zijn voor achttien jaar of ouder en hallo, jij bent nog lang geen achttien maar houdt wel van een feestje! Logisch, want samen met je vriendinnen dansen op de nieuwste hitjes en de grootste lol hebben, wil toch iedereen? Deze zomer is er daarom voor de vijfde keer weer een FRIS XXL feest. Dit jaar is er weer gezorgd voor de beste DJ's, artiesten en MC's en zij gaan er samen voor zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt.

Fris XXL 2012

De line-up:
– Gers Pardoel
– Keizer
– Kraantje Pappie
– Vato Gonzalez
– Billy the Klit
– Valerio
– Gijs Scheeringa
– Rufus Riley
– MC Iceman

Fris XXL 2012

Fris XXL 2012

Allerlei artiesten die de nieuwste en beste hitjes voor jullie gaan draaien, dus zorg dat je snel je kaartje koopt. Via de website van FRIS kun je een kaartje kopen of ga langs bij een van de Free Record Shops bij jou in de buurt. Wees er snel bij want op = op!

Naar welke feestjes ga jij deze zomer?

Door Eline