AFW iPhone Applicatie

Lifestyle door Redactie

Amsterdam Fashion Week staat weer voor de deur. Hoewel je je zomerkleding van dit jaar waarschijnlijk nog niet veel gedragen hebt (bedankt Nederlandse weergoden), wordt de zomermode voor 2013 alweer getoond. De Amsterdamse modeweek is niet alleen voor journalisten en andere genodigden, in het centrum is ook genoeg te doen. Met de nieuwe, handige AFW app voor de iPhone weet jij precies waar je moet zijn.

AFW

De applicatie werkt als navigatie en vertelt jou precies waar je moet zijn tijdens fashion week. In de applicatie vind je een een complete kalender met de modeshows, maar ook andere leuke dingen die je niet mag missen.

AFW

Naast de navigatie functie, vind je in de applicatie ook alle informatie over designers en evenementen en exclusieve video's.

AFW

We hebben de applicatie op de redactie getest en zijn meer dan tevreden. De kalender is voor modeliefhebbers onmisbaar deze modeweek.

AFW

Je vindt de iPhone applicatie van Amsterdam Fashion Week in de App Store. Je kunt de applicatie hier downloaden, ook voor Android!


AFW

Ga jij naar AFW deze zomer? Zo ja, ben je uitgenodigd voor een show of ga je naar één van de leuke evenementen in de stad?

Door de redactie