Lifestyle

Creëer je eigen droombed

Ben jij ook zo'n bezige bij die altijd wel weer iets nieuws aan haar slaapkamer wilt toevoegen? De muur een ander kleurtje, nieuwe kussenslopen maken, fotolijstjes pimpen of een ander bedhoofdeinde maken. Een ander bedhoofdeinde? Jep, dat is niet zo ingewikkeld als het klinkt maar laat je bed er weer heel nieuw en anders uitzien.

Een bed kopen kost veel geld en het is ook wel een beetje overbodig om ieder jaar een hele nieuwe aan te schaffen. Toch kun je met je (saaie) bed heel veel leuke dingen doen en zorg je dat je kamer een complete makeover krijgt. Hoe doe je dat dan? Girlscene heeft de leukste ideetjes voor jou op een rijtje gezet.

Eigen droom bed

Go neon in jouw slaapkamer! Dit is misschien wel de makkelijkste do it yourself ever. Staat jouw bed tegen een witte muur? Download dan snel het silhouet, projecteer 'm op je muur en trek de lijntjes netjes over met een knallende kleur verf.

Wall art

Heb jij een mooie spreuk of een uitspraak die jou inspireert? Schrijf deze dan heel dun met potlood op de muur (in dikke letters), sla op die lijntjes genoeg spijkers in de muur en haken maar! Het is wel wat werk, maar daardoor ideaal voor een saaie regenachtige middag.

Wall art

Wall art

Het lijken net bubbels, maar dan van stof. Heel leuk om cadeau te geven of om allerlei soorten en maten zelf te maken en boven je bed te hangen.

Wall art

Wat heb je nodig?
- Verschillende soorten stof, maat afhankelijk van hoe groot het rondje is.
- Boorduurring, te koop bij bijv. de Pippoos.
- Tien seconde lijm
- Schaar

Wall art

Aan de slag!
Leg de ring midden op de stof en trek het strak aan. Draai het geheel om en plak de binnenkant van de ring vast aan de stof. Laat het goed drogen en druk eventueel alles nog extra aan. Het overtollige stof knip je zo kort mogelijk af en klaas is Kees!

Nog meer inspiratie nodig? Logisch ook, want iedere kamer is anders en iedereen houdt van verschillende kleuren, stijlen en ideetjes.

Wall art

De leukste foto's van jou met al je vrienden, op de muur geplakt in de vorm van een hartje.

Wall art

Misschien wel de slimste oplossing voor mensen die snel op iets zijn uitgekeken: een schoolbord! Iedere dag kun je je creatieve brein weer de vrije loop laten.

Wall art

Al eerder gezien op Girlscene, de multifunctionele pallets! Hoe leuk als bedhoofdeinde?

Wall art

Wall art

Wall art
Ken jij Vilja.nl al? Hier kun je naast leuke mode ook voor muurstickers terecht. Benieuwd geworden? Klik dan hier.

Wall art

Heb jij nog leuke slaapkamer ideetjes?

Bron beeld: weheartit

Bron: vtwonen, pinterest, purlbee

Door Eline

LOVE dit artikel
8 meiden hebben deze blog geloved