Lifestyle

Hoe hang ik de telefoon op?

Je kent het wel, een telefoontje waarbij je gewoon niet kan ophangen. De hint 'DOEI' wordt duidelijk niet gesnapt. Je zit net heerlijk tv te kijken als dat verschrikkelijk langdradige mens belt. Ze vuurt de ene zin na de andere af en het liefste zou je, als je telefoon niet zo duur was, het tegen de muur gooien. Maar geen nood, wij schieten je te hulp!

Wij weten ook hoe vervelend het kan zijn als je een dodelijk saai telefoontje hebt waar je maar niet meer uitkomt. Na tien keer doei zeggen rol je met je ogen en geef je het maar op. Hier een paar handige zinnetjes om snel te kunnen ophangen en jou uit je lijden te verlossen.

wc

Ja sorry, maar je stoort me tijdens mijn wc-moment
Zodra jij aangeeft dat je op de wc zit, wil de ander maar al te graag ophangen. Natuurlijk kun je dit beter niet zeggen als je baas belt, maar als het die saaie doos van de buren is (die je toch niet aardig vindt), moet je hier na het ophangen ontzettend hard om lachen. Je kunt natuurlijk ook zeggen dat je nodig naar de wc moet, dat moet de ander wel snappen. Mocht ze meteen weer terugbellen, spring dan over op de racende diarree.

Barry! Barry kom terug! Ja, die hond luistert niet. Sorry ik moet ophangen!
Als je een huisdier hebt kun je hem of haar gebruiken als smoesje. Zeg dat hij kwijt is, dat hij binnen zijn behoefte heeft gedaan of dat je katten ruzie maken. Het is niet vreemd dat je huisdieren je aandacht nodig hebben, dus dit kun je zeker een keer gebruiken.

barrys

Sorry, ik ging net eten!
Heel simpel, zeg gewoon dat je aan het eten bent. Mochten ze echt zo vervelend zijn, eet dan gewoon wat chips. Je kan altijd nog zeggen: ‘Oh, zei je nou doei? Oke, doeeei!’.

AU! Ik MOET ophangen!
Het ligt er natuurlijk aan wie je belt, maar mocht het een verre kennis zijn, doe dan net of je per ongelijk op je tong bijt, je enkel omzwikt of je teen stoot. Of iemand anders zich pijn doet, dat werkt ook.

vallen

Brand, braaaaaand!!
Klaar, ophangen die handel.

Ik kan nu echt niet bellen, mijn horoscoop voorspelt geen goede dingen
Als je nog niet in je horoscoop gelooft, wordt het tijd om net te doen alsof. Zeg dat je nodig de telefoon moet ophangen omdat je horoscoop zegt dat als je jouw mobiel niet mag gebruiken vandaag. Mochten ze je niet geloven, begin met schreeuwen en waanideeën over een ontploffend mobieltje langs je oor. Misschien dat ze dan helemaal nooit meer belt ;-)

horoscoop

Hallo! Nee dokter niet daar.. Ik heb echt giga uitslag op mijn rug
Wil je ervoor zorgen dat degene nooit meer terugbelt? Maak ze dan bang met een doktersbezoek. Mochten ze het niet snappen, dan kun je over je voetschimmel gaan praten, die verschrikkelijke huiduitslag op je rug, die extra tepel of een extreme bloedneus.

bloedneus

'………..’
Zeg gewoon niks meer. Bouw eerst langzaam af met: Hmm, Ja, uhuh en stop daarna gewoon met praten. Probeer wel je lach in te houden zodra de ander denkt dat de lijn is verbroken: ‘Hallo? Halloooo? Hallo?’

Gegarandeerd dat ze je ophangen na deze tips. Maar dat is waarschijnlijk ook omdat ze denken dat je gek bent. Onze grootste tip is gewoon heel simpel: Neem gewoon niet op ;-)

Hebben jullie nog tips om een telefoontje op te hangen?

Bron beeld: Weheart it

Door: Jitske

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved