The start of something new #16

Lifestyle door Redactie

Een tijdje geleden vroegen wij jullie om je leukste, grappigste en meest romantische love story. Want wat smullen wij van verhalen over de liefde. Daarom kunnen we ook zo heerlijk wegdromen bij romantische komedies. Dit zijn real stories, van jouw mede-Girlscene-lezeressen!

Claudia: "Zo’n anderhalf jaar geleden heb ik mezelf ingeschreven bij de dansschool in de buurt. Eenmaal daar, raakte ik verslaafd aan dansen. Ik leerde daar een jongen kennen waar ik direct verliefd op werd. Op een dag gingen we met een hele groep van de dansschool zwemmen. In de avond kwam ik erachter dat mijn telefoon uit mijn kluisje was gestolen! Een geluk bij een ongeluk, want door dit voorval sprak ik mijn crush dagelijks. Die week daarop hadden we onze eerste date. Na twee maanden wachtte hij mij na mijn werk op met een roos om mij mee uiteten te nemen en te vragen of ik zijn vriendin wilde worden. Sindsdien zijn we onafscheidelijk.”

heart it

Daniëlle: “Na een jaar niks gedaan te hebben op school bleef ik zitten. Tijdens die tijd kreeg ik een berichtje van een jongen waarmee ik vroeger altijd buiten speelde. Hij wist via een vriendin van mij dat ik was blijven zitten en vanuit dat berichtje raakten we aan de praat. We besloten af te spreken en een maand daarna hadden we al verkering. We zijn nu al bijna twee jaar samen. Hij vertelde dat hij mij vroeger stiekem ook al leuk vond!”

aarbeien

Suze: “Met twee vrienden ging ik naar Zandvoort. We zijn toen een groep tegengekomen waarmee we met z'n allen gingen stappen. Het was super gezellig, vooral met Max. De hele avond zaten we aan elkaar geplakt. Later bleek dat hij bij mij in de buurt woonde. We zijn toen een paar keer samen de hond gaan uitlaten en na een tijdje kreeg ik bij mijn tuinhekje de eerste zoen. Toen ik na een tijdje 's ochtends naar Parijs vertrok, is hij op zijn knieën gegaan en vroeg of ik zijn vriendinnetje wilde zijn.”

landschap

Anna: “Een half jaar geleden kwam ik op een feestje. Daar was de meest leuke jongen ooit, Joris. Het was eigenlijk niet mijn bedoeling een relatie te beginnen, omdat ik nog maar een paar weken had voordat ik naar Amerika zou gaan. Toch besloten we af te spreken en ik werd smoorverliefd. We zijn nu een half jaar samen en ik ga nu weg. Ontzettend moeilijk, maar hij wacht op me!”

stelletje

Emma: “Op kerstavond had ik een uitje met mijn sportploeg. We gingen gezellig bij mij gourmetten en meer dan de helft bleef bij mij slapen, aangezien niet iedereen in de buurt woonde. Zo ook deze jongen. Hij zat al drie jaar bij mij in de ploeg, maar ik zag hem nooit echt staan. Tot op deze avond. Ik leerde hem beter kennen en hij was eigenlijk best wel heel erg leuk. Na deze avond volgden heel veel afspraakjes en heeft hij zelfs nog een paar keer bij mij geslapen. Uiteindelijk heeft het een half jaar geduurd voordat het iets geworden is, maar nu zijn we alweer twee jaar samen en nog steeds heel verliefd en gelukkig!”

love you

Heb jij een lover? Of ben je happy single?

Was het begin van jouw relatie ook speciaal en wil jij in the start of something new? Klik dan hier om te kijken hoe je jouw verhaal kan insturen!

Bron beeld: weheartit

Door Jitske