Mazzel meiden: Charissa & Stella

Lifestyle door Redactie

Mazzel meiden, een plek waar we mee mogen genieten van een klein beetje geluk van anderen. Sommige meiden hebben namelijk ontzettend veel mazzel gehad in hun leven. Zij willen graag hun verhaal met jullie delen en wat tips meegeven zodat hopelijk iedereen een beetje mazzel kan hebben. Dit keer de verhalen van Charissa en Stella.

geluk

Charissa: Mijn ouders wonnen de loterij

‘Een jaartje geleden hebben mijn ouders veel geld gewonnen. Het was via de loterij en het was niet zomaar wat geld. Het ging echt om miljoenen. Kort daarna zijn we verhuist naar een villa met zwembad, alles erop en eraan. Mijn leven veranderde en ik kreeg al snel veel nieuwe vriendinnen. Ik hield veel poolparty’s en het leek alsof er iedere keer meer mensen waren. Later bleek dat veel mensen kwamen omdat ik veel geld had. Toch had ik ook nog een hoop echte vriendinnen.

mazzel meiden

Alsof ik nog niet genoeg geluk had, won mijn moeder een trip naar New York voor maar liefst acht personen. We zijn thuis met vier, mijn ouders, mijn zus en ik, dus ik en mijn zus mochten allebei twee vriendinnen mee nemen. Dat was echt helemaal super!

Ik besef nu hoeveel geluk ik heb gehad en hoe blij ik met mijn leven moet zijn!’

mazzel meiden

-------------------------------------------------------------------------------------------

Stella: Driedubbel mazzel in een week

‘Toen ik mijn autopraktijk moest inplannen viel de datum in dezelfde week als de uitslag van mijn examens. Spannend weekje dus. Om het nog spannender te maken, zou ik die week ook nog te horen krijgen of ik bij mijn studie geneeskunde was aangenomen. Het leek me een beetje onmogelijk zulke belangrijke dingen in een week te halen. Ik hield mijn hart dus al vast…

Op dinsdag had ik mijn praktijkexamen, die was foutloos! Eindelijk had ik mijn rijbewijs en ik was ontzettend blij.

mazzel meiden

De dag erop kreeg ik een mailtje van mijn universiteit. Met zweethandjes opende ik de mail. Ik was toegelaten tot geneeskunde! De dag daarop zou ik de uitslag van mijn examens krijgen, zou ik echt zoveel geluk kunnen hebben in een week? En ja hoor, ik kreeg een verlossend telefoontje van mijn mentor, ik was geslaagd! Ik voelde me die week on top of the world. Drie belangrijke gebeurtenissen in drie dagen. Ik moet eerlijk zeggen, er was heel wat mazzel voor nodig!’

mazzel meiden

Heb jij net als Charissa en Stella echt mazzel gehad en wil jij dat graag met ons delen? Klik dan hier en kijk wat je moet doen. Kleine verhalen, grote verhalen, we vinden het allemaal leuk! Zo zou je ook je foto's (500px breed via Wetransfer.com) mee kunnen sturen. Misschien sta jij dan de volgende keer op Girlscene!

Zou jij in Charissa’s of Stella’s schoenen willen staan?

Bronbeeld: Weheartit

Door: Jitske