Lifestyle

Leukste uitjes tijdens de schoolweken

Helaas, school is weer begonnen. Jouw vrije dagen zijn ingeruild voor lange dagen op school. Het wordt weer eens tijd jezelf te verwennen. Weer een weekendje lang genieten voordat jij diezelfde maandag weer terug naar school moet. Wij hebben de leukste to-do-things voor jou op een rijtje gezet!

uitjes

- Ga lekker naar een attractiepark. Verzamel al je vriendinnen bij elkaar en duik een dag de achtbanen in bij de Efteling of Walibi. Zorg wel dat je even van te voren naar het weerbericht kijkt, zodat je weet of je een regenponcho moet meenemen!

- Een attractiepark niks voor jou? Dan is de dierentuin ook heel leuk! Lekker rustig door het park lopen terwijl jij naar dat super cute stokstaartje kijkt. Misschien staat Pumba er ook wel bij?

uitjes

- Verwen jezelf! Trakteer jezelf op een verwendagje. Dat kun je doen door naar een sauna te gaan, maar dat kan je ook makkelijk thuis! Roep je beste vriendin, ga lekker maskertjes halen/maken en bruisballen voor een voetenbadje en genieten maar!

- Je kunt ook voor iets educatiefs gaan. Ga bijvoorbeeld naar een museum. Er zijn een hoop leuke musea. Zo is er het Science Center NEMO met een hoop ditjes en datjes over techniek waar je een hoop zelf kunt proberen; de Heineken experience met de geschiedenis van Heineken en het tassenmuseum in hartje Amsterdam.

uitjes

- Ga iets actiefs doen! Trek je regenlaarzen aan en maak een wandeling door het bos samen met een aantal vriendinnen. Neem een fototoestel mee zodat jullie ook nog een paar leuke sfeerimpressies, lees de meest gekke foto’s ooit, kunnen maken!

- Een nachtje weg is ook altijd leuk. Boek samen met je moeder of je beste vriendin een super cheap hotelletje in bijvoorbeeld Antwerpen of Brussel en ga daar eens de boel verkennen, hartstikke leuk!

- Dagje naar het strand! Ook al is het dan niet meer zo zomers, dagjes strand blijven ook leuk! Lekker met je regenlaarzen door het water, uitblazen in de wind en afsluiten met een warme kop thee bij een strandcafeetje.

uitjes

Ook staan er nog een hoop leuke events voor de deur om je te vermaken. Wij hebben de leukste drie voor jou geselecteerd.

1. Amsterdam Dance Event
Maar liefst vijf dagen lang, van 17 tot en met 21 oktober is het weer Amsterdam Dance Events. Dit festival heeft ruim 800 artiesten van over de hele wereld die optreden in 60 clubs. Wij zitten al klaar!

2. Dutch Design Week
Van 20 tot en met 28 oktober is het weer zover, de Dutch Design Week. Voor de zesde keer zal de Design Etalage route plaatsvinden in hartje Eindhoven. Ben jij geïnteresseerd in fashion? Dan is dit echt iets voor jou.

uitjes

3. Bredase najaarskermis
Heb jij deze zomer nog niet genoeg kunnen genieten van de kermis, dan geeft Breda jou een tweede kans. Van 13 tot en met 21 oktober staat er een kermis voor jou klaar.

Gelukkig hoef jij je niet te vervelen in de weekenden! Met al deze leuke uitjes en activiteiten zit jij de komende weken nog wel vol.

uitjes

Heb jij nog leuke tips?

Bronbeeld: Wehearit

Door: Jitske

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved