Negatieve reacties op Girlscene!

Lifestyle door Redactie

Beste meiden! Ik zit al een tijdje na te denken over de reacties op Girlscene. Ze lijken met de dag negatiever, botter en grimmiger te worden. Daarom denk ik er, samen met de redactie, over na om deze compleet uit te laten zetten op de site.

Bij celebrity's is het wellicht nog niet zo erg dat bezoekers reageren met 'iewllll lelijk!' of 'wat een rotkop!' Maar het wordt een ander verhaal als dit gebeurt bij artikelen over de stijl van een Girlscene member. Dan wordt het ronduit beledigend. Dat is niet alleen niet goed voor de sfeer op de site (dat hebben velen van jullie ook al wel gemerkt!), maar het zorgt er ook voor dat steeds minder meiden op de site willen staan met hun outfits, kamers, et cetera.

We bedoelen met negatieve reacties niet 'er zit een spelfout in het artikel'. Maar wel als het artikel je niet aanstaat, want daar hebben wij in dat geval niets aan. Mail dan gewoon naar danique@girlscene.nl met opbouwende kritiek, daar hebben wij als redactie veel meer aan dan negatieve reacties onder een artikel. Het is beter dat jullie je energie in een mail stoppen, dan als negatieve reactie onder een artikel.

Daarom denken wij er serieus over na de reactiemogelijkheid weg te halen op de site. Super zonde natuurlijk, want het is een enorm leuke mogelijkheid en het maakt Girlscene ook wel tot wat het is, maar we vinden de sfeer zodanig achteruit gaan, dat we er zeker over nadenken.

Toevoeging: veel members zullen hieronder vast reageren met: "De reactiemogelijkheid moet blijven bestaan, maar dan moet iedereen gewoon positiever reageren en de negatieve mensen erop aan gesproken worden of gebanned worden". Dit gebeurt echter al, en er zijn al vaak artikelen gemaakt over 'positiever zijn'. Helaas werkt dit niet...

Maar omdat ik altijd alles democratisch probeer te doen - waar mogelijk - wil ik jullie graag om jullie mening vragen. Hieronder vind je de poll, met heel simpel: reacties uit of niet?

[gs_home_poll]