Crea bea’s ontdekt!

Lifestyle door Redactie

Een tijdje geleden plaatsten wij een oproepje in het forum en benaderden wij een aantal creatieve meiden. Wij vroegen of ze samen met ons hun mooiste kunstwerken willen delen. Wij vinden namelijk dat hun talent niet onopgemerkt mag blijven! Ben jij benieuwd wat de Girlscene lezeressen in hun mars hebben?

Deze meiden kunnen ontzettend goed tekenen en zijn er dan ook druk mee bezig. Ze willen graag hun kunstwerken met jou delen om jou te inspireren ook de crea bea uit te gaan hangen. Iedereen heeft een creatieve kant en een verborgen talent. Pak dus je potlood en ga op zoek naar jouw talent. Remember: oefening baart kunst.

esther

Esther van der Drift (Yisha)
Ons eerste inspiratie talentje is Esther. Girlscene koos haar uit om een aantal tekeningen op Girlscene.nl te plaatsen en dat vond ze heel leuk! Ze heeft een eigen website waar ze haar talent digitaal maakt.

esther

esther

esther

Rima Orie (PicadillyCircus)
Rima is een meisje dat graag tekent, zo zie je dat ze ontzettend goed is in portretten tekenen. Rima heeft ook een website waar ze haar tekeningen online zet.

rima

rima
Zo te zien is Rima een One Direction fan, zo tekent ze alle vijf de jongens. Mooi!

rima

rima

Elise Bakker (Elise2)
Elise verdient met haar tekeningen ook duidelijk een plekje in dit artikel. Ze was dan ook ontzettend enthousiast over dit artikel.

elise


elise

elise

elise

elise

Pam Slaats (Pamx)
Pam voelde zich vereerd dat ze was uitgekozen voor dit artikel, maar als je haar tekeningen ziet is dat niet meer dan logisch. Dit meisje heeft talent, net als alle andere dames, talent en haar tekeningen moeten geshowd worden! Pam heeft een plekje op internet waar ze haar kunst met iedereen deelt. Benieuwd? Kijk dan even hier.

pam

pam

pam

pam

Wil jij net als deze meiden met jouw tekening/ schilderij of kunstwerk op Girlscene.nl? Dat kan! Stuur foto's van jouw mooiste creaties, maar ook informatie van waar je passie vandaan komt en wat je inspireert naar info@girlscene.nl o.v.v. 'Inspiratie talent'. Wie weet zie jij jouw kunstwerken terug op Girlscene!

Wat vind jij de creaties van deze talenten?

Door: Jitske

Met dank aan: Esther, Rima, Elise & Pam