Lifestyle

Gekke kassa verhalen

94

Iedere zaterdag zet jij je wekker om voor de laatste dag van de week vroeg op te staan. Met een boterham in je mond ren je de deur uit om te gaan werken. Wachtend, glimlachend en scannend kom jij de dag door, totdat je opeens met je mond vol tanden staat… Wat maken deze kassameisjes allemaal voor avonturen mee?

Esther (Estheres): "Ik werk bij de Hema. Anderhalf jaar geleden moest ik op een heel druk moment achter de kassa staan. Op een gegeven moment stond er een super lange man aan mijn kassa, ik scande alle artikelen, het was in totaal €5,50. In alle haast zei ik: 'Dat wordt dan 5 meter 5 meter alstublieft.' Ik kon wel door de grond zakken."

gekke kassa verhalen

Shirley (S_hirleeey): "Ik had laatst een man aan de kassa, omdat hij drie jaar geleden onze wc's had gebruikt maar niet had betaald. Vreemd, want we hebben helemaal geen klanten-wc's... Maar de man was er dus, want dat wilde hij nu dus doen. We hadden dus verteld dat we geen klanten-wc hebben, dus dat het ook niet mogelijk was dat hij hier naar de wc was geweest. Maar hij bleef maar volhouden dat hij graag wilde betalen en dat hij zeker wist dat het hier was. Uiteindelijk hebben we maar drie euro aangenomen, omdat hij dat ook per se wilde."

Judith (Judithx): "Deze week was Whiskas voordeelverpakking van twaalf zakjes de derde verpakking gratis.

Man: 'De tweede doos is toch gratis?'
Ik: 'Nee meneer, de derde doos is gratis'
Man: 'Ooh, laat maar dan. ik heb er maar twee nodig'
Ik: 'Maar u mag nog een doos pakken hoor!'
Man: 'Nee hoor kind, heb er maar twee nodig'
Ik: 'Maar meneer, als de derde toch gratis is?'
Man: 'Nee, ik betaal deze twee gewoon.'
Ik: 'Okeeee?'

Ohja en er zijn altijd wel jongens die je bij naam noemen. "Huh, ken ik jou?!" "Nee, maar je hebt een naamplaatje..? " "Ohjaa! Ik dacht al..."

gekke kassa verhalen

Rosemarie (Showtime_): "Ik nam de kassa over van mijn 40-jarige collega en een half uurtje later kwam ze zelf aan mijn kassa met haar man en twee kinderen. Ze hadden dus boodschappen gedaan. Het gesprek ging tussen haar man en zijzelf.

Vrouw: 'Wat heeft Pietje (haar kindje) vandaag gedaan?'
Man: 'Ja, dat kan je al raden..'
Vrouw: 'Wat nu weer dan?'
Man: 'Ja, toen ik hem kwam halen stond hij alweer met zijn broek naar beneden.'
Vrouw verontwaardigd: 'Pietje, wat hoor ik nu? Stond jij weer met je broek naar beneden? Jij gaat morgen niet naar buiten hé als je zo doorgaat.'
Pietje huilend: 'JAWEL DAT GA IK WEL!'

Toen vroeg ze aan mij of ik een vriend had en dat ik dan vijf keer over kinderen moet nadenken omdat het echt een ramp is.."

Elise (Iwontgiveup): "Ik erger me vooral aan mensen die doen alsof je nog een peuter bent en nog niet tot tien kunt tellen. Dat zijn meestal mensen die alles vanzelfsprekend vinden, zoals hun bestelling qua sigaretten.

Heel vaak zeggen mensen gewoon stug: 'een Pall Mall'
Dan moet ik vragen: 'Wilt u sigaretten of shag'?
'Shag.'
'Wilt u zware of halfzware?'
'Zware.'
'XL of de gewone?'
'XL.'

AARGH, zeg dan gewoon wat je wil!"

gekke kassa verhalen

Jeannie (Omfglovato): "Toen ik nog bij Blokker werkte, kwam er een keer een vrouwtje. Ik stond met mijn collega te praten bij de servicebalie, want het was heel stil. Dus dat vrouwtje vroeg echt héél serieus: "Hebben jullie ook Swaffelijzers?" Dus mijn collega begon keihard te lachen en omdat hij zijn lach niet kon inhouden liep hij maar weg. Dus ik zo: "Eh pardon?" Dat vrouwtje weer: "Ja, lief kind. Een Swaffelijzer zoek ik." Dus ik me verontschuldigen en zeggen dat een Swaffelijzer niet bestaat, kwam ze later terug met haar dochter, bedoelde ze een wafelijzer!"

Heb jij ook nog een gek kassa verhaal?

Bron: Wij hebben deze verhalen uit het ‘Kassen verhalen’ topic in het forum.

Door: Jitske

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

94 reacties

 • 11 maanden geleden nina8893

  Ik wil God gewoon bedanken voor het gebruiken van Heer Bubuza om me te helpen mijn vriend terug te krijgen ... Mijn vriend vertelde me over Heer Bubuza toen ik diepbedroefd was en niet wist wat te doen. We zijn al een paar jaar aan het daten en plotseling begon hij zich vreemd te gedragen en stopte met bellen, elke keer als ik zijn telefoon belde, nam hij geen telefoon op en ik maakte me echt zorgen totdat hij me op een dag belde en zei dat het voorbij was om te vragen wat het probleem was, maar hij vertelde me dat hij nog steeds van me houdt maar hij wil niet meer verder gaan met de relatie ... Ik was echt gewond en huilde naar mijn vriend op kantoor en toen vertelde mijn vriend me hoe Lord Bubuza help hem zijn vrouw terug te krijgen na de scheiding, dus ik nam onmiddellijk contact op met Lord Bubuza en hij antwoordde en vertelde me dat mijn vriend me binnen 12 tot 16 uur zal smeken nadat hij klaar is met de voorbereiding van de betovering. Ik geloofde hem niet, maar ik probeerde het en deed alles wat Lord Bubuza me vertelde en tot mijn grote verbazing kwam Luis terug naar me en smeekte hij me op zijn knieën om hem te vergeven. Lord Bubuza heeft me echt gelukkig gemaakt en ik zal de wereld over hem vertellen ... Heb je een probleem? neem contact op met Lord Bubuza via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via de website: http://Lordbubuza.website2.me of via WhatsApp: +1 505 569 0396...

 • 2 jaar geleden Emmadejong

  Haha geweldig. Helaas moeten veel kassameisjes tegenwoordig verplicht vragen stellen als "Heeft u alles kunnen vinden?" Ik ken iemand die steevast antwoordde: "Nee, zullen we samen nog even de winkel ingaan?"

 • 6 jaar geleden love.yourselve

  whaahahaha die laatste hahaha

 • 7 jaar geleden Frozenn

  hahahahahhahaha, die laatste geniaal!

 • 7 jaar geleden Sophie

  mn vriendin vertelde me dat ze het eerste & laatste zelf had meegemaakt, geloofde ik tot ik dit artikel las hahaha doe nog maar gewoon of ik het geloof xd

 • 7 jaar geleden pleun

  hahaha geweldig, ik heb een keer een man gehad die bij de kassa kwam en zei: er staan voetstappen op de band, ik wil nieuwe boodschappen. Ik dacht echt van: WTF, alle boodschappen zitten verpakt... maarja ik zei dus tegen de klant: oke, dan houd ik deze boodschappen hier en mag u nieuwe boodschappen halen. Dus die man nieuwe boodschappen halen en hij zei: ik kom zo terug om te controleren of het is schoongemaakt. Ik: uh oke. Dus hij kwam serieus een kwartier later terug om dat te vragen! Ik zei zo tegen die man: Ja, het is schoongemaakt. Hij: Ja, dat is heel belangrijk hoor. Jaja...

 • 7 jaar geleden avelisa

  Haha heel herken baar dit, ik heb ook nog leuke verhalen

 • 7 jaar geleden Kimu

  Ik heb een keer gehad dat er iets van de band afviel en ik het voor de klant opraapte, omdat hij in een rolstoel zat. Hij maakte ergens een opmerking over en ik zo heel droog: "Ja, het is soms wel even fijn om van je plek af te kunnen komen en een stukkie te lopen."

  Het duurde echt een hele dag voor ik door had wat ik nou gezegt had. Ik schaamde me een beetje, maar moest ook wel erg lachen.

 • 7 jaar geleden M

  Ja hoor.

  Ik zat achter de kassa bij een supermarkt en had zojuist een klant geholpen met veel boodschappen. Komt ze verontwaardigt terug gelopen met haar kassabon, u hebt folie aangeslagen maar ik heb helemaal geen folie gekocht. Tja laat het bonnetje maar zien dan. stond daar op olyfolie of tewel olijfolie, ja die had ze dan wel gekocht.

 • 7 jaar geleden Asi

  hahahah ;D ♥

 • 7 jaar geleden Marjolein

  hahaha

 • 7 jaar geleden Bobby

  @sequin. Dat gevoel ken ik...

 • 7 jaar geleden NoAirx

  swaffelijzer :")

 • 7 jaar geleden joanne

  hahaa (:

 • 7 jaar geleden Susanne

  leuk!

 • 7 jaar geleden LIEVESPROET

  haha swaffelijzer! die is goed

 • 7 jaar geleden Gwen

  Haha leuke verhalen, maar ze komen gewoon uit dat kassa verhalen forum topic xd

 • 7 jaar geleden E.

  Haha echt grappig. Het stukje van Elise was heel herkenbaar. Bij de Mc.Donalds ging het meestal zo:

  Klant: 'Oke, ik wil graag 2 happy meals, een Big Mac menu en een cheesebur....'

  Kassameisje: 'De happy meals met kipnuggets?'

  Klant: 'Ehm.. ja is goed. En ik wil dus een cheeseburg...'

  Kassameisje: 'En een danoontje als toetje?

  Klant: 'Doe dat maar ja, en verder wil ik...

  Kassameisje: ' Fristi bij de happy meals?? En wilt u er ook frietsaus bij?!'

  Klant: 'Jahaa, is goed! Fristi. En ik wil een Big mac menu en een cheeseburg....'

  Kassameisje: 'Wilt u cola bij uw Big mac menu???'

  Klant: -.-'

  etc. etc...

 • 7 jaar geleden xBWx96

  Hahahahahahaha die laatst is echt beste!

 • 7 jaar geleden xdanielleeexx

  HAHAHAHAHAHA DAT LAATSTE VERHAAL, ik zie dat dan ook gelijk voor me zo'n lief oud vrouwtje die geen benul heeft van wat ze doet of zegt, en dan die collega lachen HAHAHAHAHAHA, en dan die dochter uhh wafelijzer ma...

  OMG XD GEWELDIG!!

 • 7 jaar geleden NeverxLookxBack

  Grappige verhalen

 • 7 jaar geleden juul

  haahaahahha die laatste

 • 7 jaar geleden Chantal

  blijft leuk dit

  ook zo erritant mensen aan de kassa die vol in gesprek zijn met een ander en waardoor je alles moet herhalen wat je zegt :\

  ik moet zeggen dat ik pas ook z'n wtf moment had toen der een stel voor me kassa ging staan zoenen xD

 • 7 jaar geleden Anne

  Dat stukje van Shirley is heel irritant geschreven, met telkens 'dus, dus dus'.. Verder wel leuk artikel!

 • 7 jaar geleden Sequin

  A;s je lang achter de kassa zit, zie je pas hoe dom en vreselijk het grootste deel van NL is.

 • 7 jaar geleden kopjechino

  Haha die laatste!

 • 7 jaar geleden ZeynepZK_

  heb elke week wel rare mensen aan de kassa, wel vervelend als ik een hele lange dag moet werken..

 • 7 jaar geleden ammique

  hahaha ik heb ook achter de kassa gewerkt en heb ook wel eens gehad dat mensen opeens mijn naam zeiden, en ik dan ook nog vragen, huh hoe weet u dat?

  Ik heb ook een keer gehad, toen had ik net een hele dag gewerkt en toen stonden mn moeder en ik af te wassen 's avonds. En ik wilde wat vertellen, maar tegelijkertijd zat ik nog zo met mn hoofd bij mn werk dat ik dus ipv daarvan zei tegen mn moeder; 'Wilt u de bon mee?':')

 • 7 jaar geleden Julie

  Hahahahahahahahaha

 • 7 jaar geleden Lisa

  's Zomers komen er bij mij in de winkel veel duitse toeristen. Er kwam een keer een duitse vrouw en die moest nodig naar het toilet, a fijn, ik met haar meegelopen naar het toilet. We hebben geen klanten toilet dus moest ze mee naar onze kantine. Ik moest daar op haar wachten omdat ze anders alleen door ons magazijn terug moest, en dat mag niet. Na 5 minuten was er nog niemand naar buiten gekomen, na 10 minuten nog niet.. En toen ik ging kijken was er niemand te bekennen op het toilet :s Er zijn geen ramen of iets dus zo kan ze niet weggegaan zijn. Tot op de dag van vandaag is het me nog steeds een groot raadsel hoe ze dat geflikt heeft.

 • 7 jaar geleden Pizzachu

  Ik werk bij de Jysk en laatst kwam er een man van vluchtelingenwerk Nederland met een Afghaanse familie. Ze moesten onder andere een bed hebben. Dus ik legde uit dat het ene bed compleet was (dus incl. matras en lattenbodem) vraagt die man. Including wardrobes? Ik heb het 10x moeten uitleggen voor hij het snapte xD

 • 7 jaar geleden Brigitte

  Wil je ook een Swaffel. Heb vandaag nog bij de blokker een swaffelijzer gehaald :"]

 • 7 jaar geleden Charlotte

  haha mn zus had een keer een man aan de kassa die vertelde dat er een kunstgebid in een boodshcappenmandje lag...

 • 7 jaar geleden Freazy

  Ik werk niet achter de kassa maar ik had wel ooit met koninginnedag iets raars. Ik verkocht van die furreal frieds knuffels, eentje van een hondje.

  Komt er een oude man aan met een hond, en die hond zit naar die knuffel te blaffen. Zegt die man tegen mij "mag ik dat poesje?" met zo'n krakende oude mannen stem. Het was dus een hond maar hij dacht dat het een kat was...

  Ik zeg "Die kost 5 euro" (o.i.d.). Er zaten prijskaartjes bij, maar het is toch normaal als je dat gewoon zegt.

  Zeg die man heel boos "Dat weet ik toch!", gooit het geld naar me toe en loopt weg met zijn knuffelbeest.

 • 7 jaar geleden Amber

  hahaha, herkenbaar xD

  ik heb wel eens met pasen iemand fijne kerst gewenst (kreeg wel fooi omdat ze het zo leuk vonden). Heel vaak in de vakanties als ik op maandag moest werken fijn weekend gewenst.

  Ook loopt er altijd een oude man in vrouwenkleding langs de winkel, en dan heeeel langzaam en dan kijkt hij naar binnen en gaat ie zwaaien, als je oogcontact maakt begint hij gelijk hele verhalen te vertellen...

  Ook wel eens een klant gehad 's ochtends toen ik het gebak inruimde (werk bij de bakker) en toen was mijn collega niets aan het doen. Dus ik zeg zo tegen die meneer; mijn collega komt u zo helpen! (want mijn handen zaten onder de slagroom). Dus die man helemaal boos worden omdat ik hem zogenaamd niet wilde helpen omdat ie vreemd was enzo... ik heb wel 10x uitgelegd dat dat niet het geval was maar hij is boos weggelopen... okeee dan...

 • 7 jaar geleden Angela

  Die van Judith is echt te grappig. Meestal zijn mensen juist blij dat ze iets gratis krijgen.

 • 7 jaar geleden tnkrbll

  İk heb 8 jaar partime gewerkt 6 jaar achter de kassa+ 2 jaar als leidinggevende gewerkt.

  Diefstal: Een man had een keer vlees gestolen en hoe? Hij had het vlees uit de verpakkingen gehaald en in zijn jaszak verstopt!! Een ander man kwam elke ochtend bij de eiren staan en maakte de eiren stuk en dronk ze op!! Weer een ander ging heel veel tandpasta stelen en ook nog van de gedkoopste het schijnt dat je daar drugs mee kan maken?!:S En een ander dief ik weet niet meer wat hij had gestolen begon weg te rennen maar een collega van afdeling vakkenvullen heeft hem gestopt en ging op hem zitten tot dat de politie kwam want de man was zo sterk anders konden ze hem niet tegenhouden.

  Rare mensen: een keer kwam er een man een jaar of 50 aan de kassa. Hij zei als ik jou zie denk ik dat ik te vroeg geboren ben :S Een ander vrouw kwam aan de kassa en zei jij bent de aller snelste kassiere van alle supermarkten En een paar surinaamse jongens die altijd compilimentjes gaven van schoonheid enzo. Een keer kwam er een man die zei mag ik een tasje. İk zo ja hoor 25 cent. Hij zei geef gewoon gratis. İk nee 25 cent. Hij zei zo gierig ben je de winkel is toch niet van jou. İk zei u bent zelf gierig dat u niet eens een tasje kan betalen. Hij zei ik kan je hele salaris betalen. İk zo heel brutaal. İs te merken ja toen liep hij weg. En er kwam een man die altijd hakken aan had maar een hele lange baard :S

 • 7 jaar geleden Y.

  Haha Swaffeleizer!

  Ik heb pas iets vreemds meegemaakt een paar weken geleden..

  Ik moest de kassa voor een uurtje overnemen van een collega, nou.. dat ene uurtje was zeker niet saai!

  Eerst kwamen er 2 meisjes bij mij aan de kassa. Heel vrolijk vertelden ze dat hun moeder een baby heeft. 'Ja we hebben een broertje, heel leuk, want we hadden alleen maar zusjes!' Dus ik zei 'Oh wat leuk, gefeliciteerd!' Na een kleine stilte zeiden ze: 'Hij is wel dood'.

  Daarna kwamen er 2 buitenlanders aan de kassa. Werd ik ineens gebeld dat ik ze moest controleren, omdat ze iets gestolen zouden hebben. Dus ik vraag of ze hun tas open willen doen en hun zakken willen legen, maar ze weigerden. Uiteidelijk heeft mijn baas ze gedwongen de zakken te legen en toen bleek dat ze inderdaad iets hadden gestolen. Het was voor mij de eerste keer dat ik dit moest doen, dus dat vond ik doodeng haha.

  En alsof dat al niet genoeg was, komt nu het vreemdste verhaal..

  Er kwam een man van een jaar of 40 bij mij aan de kassa die vroeg waar de wc was. Ik zei dat ik iemand om zou roepen die hem de weg zou wijzen, maar toen ik met riep 'attentie..' zag ik de plas al langs zijn broekspijp lopen en hij zei: 'Laat maar, laat maar, het is al te laat!' Toen liep hij weg. Heeeeel apart!

 • 7 jaar geleden Lucia

  Leuk artikel!

  Heel herkenbaar, van die rare mensen die je dan moet helpen..

 • 7 jaar geleden Sealive

  haha ja een beetje wel geloof ik, Vond het wel n leuke zo!

 • 7 jaar geleden Anouk

  Haha leuk artikel, vooral omdat ik zelf achter de kassa bij de Albert Heijn werk en sommige verhalen me bekend voorkomen

 • 7 jaar geleden Horizon

  Sealive; die jongen flirtte beetje met je?

 • 7 jaar geleden Sealive

  haha ik heb ook zo vaak dat ik mijn lachen in moet houden achter de kassa!

  Een oude man die op de bananen eerst de sticker kersen en bij de tweede poging kiwi's erop plakt. En zaterdag ook een chinees wiens navigatie vanuit zijn broekzak de hele tijd "sla linksaf!" riep. En ook deze zaterdag vroeg ik zo'n man of hij het bonnetje wilde, zegt hij, "stuur maar mee met de kerstkaart! Maar dan moet ik natuurlijk even mijn adres geven!ha-ha" Zegt de jongen na hem, "wil je mij dan ook een kerstkaart sturen?" Die vond ik wel leuk haha

 • 7 jaar geleden Mandy

  Hahahahahaha ik kom niet meer bij van de reacties van @DianaHorizon & @Sannnen. Thanks ladies, you made my day!

 • 7 jaar geleden xekeil

  Hahahahahaha!

 • 7 jaar geleden Horizon

  Omg ik schaamde me laatst zooo!

  Het bedrag op de kassa was; 16.45 euro.

  Dus ik; Dat is dan kwart voor vijf alstublieft!

  En die man; Maar nee! Het is al half tien!

  De rij lag dubbel xd Je kon me ook echt opraaapen, tranen in mn ogen van het lachen xd

 • 7 jaar geleden Sanne

  Haha mijn zus vertelde dat een vriendin van haar ook weleens zo een blunders heeft;

  ze heeft al eens gehad:

  'wilt u de bon erbij?'

  klant :'Nee dankje'

  'En de bon!'

  En ze heeft ook een keer gehad dat ze ipv fijne weekend fijne kerstmis zei waarop de man kwam terug lopen en vroeg; 'zei je nou echt fijne kerstmis?'

 • 7 jaar geleden StillARockStar

  ik had een keer dat er iemand naar me toe kwam om fockingworst.. dus ik zo van uuuh nee sie hebben we niet wtf bedoelde ie vockingworst die man helemaal boos haha hoe moet ik dat nou weten :p

  heb zoveel meegemaakt in 3 jaar in de c1000 moet eerst denken om verhalen haha

 • 7 jaar geleden MsMeyara

  Hahahahaahaha Swaffelijzer, die is gewoon... te droog hahahahah:P.

  Die van Elise, ja die is gewoon heel erg irritant... Heb zelf ook bij de Bruna gewerkt waar er ook alleen maar onverstaanbare mensen komen...

  'Meneer kan ik u ergens mee helpen?'

  'Ja, ik wil graag ehuthea' (serieus ik hoor echt niet wat ze dan zeggen).

  'Sorry meneer ik versta u niet zo goed, wilt u dat nog een keer herhalen?' Reageert de man geërgerd.

  'Ja ik wil wil een Kent'.

  'Gewone of iets anders?'

  'Ja die daar,' (wijst ie ondertussen naar eentje, maar geen idee welke).

  'Bedoelt u de menthol?' Geïrriteerd schudt hij zijn hoofd en wijst hij de andere aan.

  'Nee, nee ik bedoel die andere.'

  'Oh! U bedoelt de gewone, de grote of de normale?'

  'Ja die ja,' (zeg nou gewoon groot of klein!!!).

  Eindelijk gevonden wat hij wilde hebben, inmiddels staat er een hele lange rij en moest er een tweede kassa bij komen voor een man die niet duidelijk kan aangeven wat voor sigaretten hij wilde.... arggh!!!

 • 7 jaar geleden Suzanne

  Haha, leuke verhalen!

 • 7 jaar geleden dreamxo

  haha wat geweldig, heb genoten tijdens het lezen

 • 7 jaar geleden Coaties

  Super leuk artikel!

  Moet echt eens per week komen of zo!

 • 7 jaar geleden AMORFATI

  HAHA, dat laatste verhaaal! Swaffelijzer, hahaha, 'speciaal voor zij die van iets ruigers houden..' xD

  Ik vind dit echt een heel leuk artikel

  Zelf werk ik bij de McDonald's in zowel de McDrive als achter de kassa, je maakt echt zulke bizarre dingen mee. Ik vind m'n werk helemaal niet zo fantastisch, maar ik raak er vaak niet over uitgepraat :p

 • 7 jaar geleden Amber

  Leuk artikel! Dit mag vaker komen! Sommige stukjes zijn zo herkenbaar!

 • 7 jaar geleden Kersenboom.

  Bij mij zeght zo'n oude man altijd: goedemorgen schoonheid of goedenmorgen jongedame, ik wil dan altijd terug zeggen: hallo oude meneer. Maar ik kan me tot de dag van vandaag nog altijd inhouden hahaha.

  en dan zegt hij daarna altijd:

  Man: Alles goed?

  Ik: Ja hoor, met u ook?

  Man: Ja als ik jou zie altijd!

  Ik: haha.............*wat moet ik zeggen, wat moet ik zeggen* gelukkig maar.....

  Zo is het elke week het zelfde!!!

  Soms zit ik met mn gedachten ergens anders en dan zeg ik ipv het bedrag: wilt u de bon?? haha oeps.

 • 7 jaar geleden Kachina

  Hahaha, leuk artikel

 • 7 jaar geleden Anahit

  Toen ik nog bij de Schoenenreus werkte, kwam er zo'n vrouwtje van rond de dertig langs en vroeg of we van die neppe All-Stars hadden. Die hadden we natuurlijk, zij wilde ze in het paars. Dus ik door heel die bak zoeken naar paarse wannabe All-stars. Had ik ze eindelijk gevonden, zegt ze ''Paars is de lievelingskleur van Justin Bieber, hij heeft ze ook'' en toen liep ze weg. :/

 • 7 jaar geleden vanwyngarden

  kassen verhalen?

  KASSA

 • 7 jaar geleden GubberDeGub

  Ik heb een keer gehad, dat ik bij de informatiebalie stond samen met een collega van mij.

  Er kwamen 2 vrouwen binnen, die nogal een grote boezem van voren hadden, maar ook erg flink van achteren waren.

  Achter die 2 vrouwen liep een oud mannetje, ik denk dat hij iets in de 70 was. Dus die man liep naar de informatiebalie en hij zei tegen mijn collega en mij :'Daar krijg je nog geen gehaktstaaf tussen! *wees naar de 2 vrouwen*' En begon kei hard te lachen en liep de winkel weer uit.

  Je kon me oprapen.

 • 7 jaar geleden Simply Emily

  Heb wel eens gehad dat ik naar de tijd op mn scherm aan het staren was. En het was 11:05, dus ik zei; dat wordt dan 11 euro 5 alstublieft..

 • 7 jaar geleden Irisx95

  Ik werk ook achter een kassa... Een keer zij een koppel van ongeveer 40 jaar ofzo.. Jij hebt het mooiste haar van deze hele v&d! Dat vond ik zo lief...

  1 keer heb ik echt iets heel raars gehad.. Het was echt mijn eerste week en ik werkte toen nog niet bij de kassa maar bij de sokken. Er kwam een man naar me toe die dingetjes vroeg zoals : Hoelang werk je hier al? Is dit gewoon een bijbaantje? etc. Hij vroeg daarna wanneer ik jarig was en toen hield ie een heel verhaal over mijn sterrenbeeld, en dat in 2012 de aarde niet vergaat maar dat het tijdperk van de waterman aanbreekt (mijn sterrenbeeld) en dat ik tot nu toe niet zoveel geluk had gehad in mijn leven maar dat dat dan heleeeemaaal goed moet komen met mij. Daarna liep ie weg, maar kwam ie weer terug om mijn leeftijd te vragen. Toen ik zei dat ik net 15 was, zei hij: Oh, je lijkt veel ouder. Dat komt vast door die wijsheid die je uitstraalt...

 • 7 jaar geleden Kimberly

  HAHAHAHAHA

 • 7 jaar geleden Lune

  Leuke verhalen zeg! Voor al die vrouw met die wafelijzer, haha.

 • 7 jaar geleden L'avion

  wtf. Bij de bron staat er kassenverhalen i.p.v. kassaverhalen. Faal.

 • 7 jaar geleden xiii

  Het verbaasd me altijd zo erg hoe dom klanten kunnen zijn.

  Ik werk ook in een supermarkt en had een vrouw aan me kassa van rond de 40 nou ik al die boodschappen gescand, betaald enz. Zegt ze ineens ja die aanbiedingen kloppen niet, ik zo mevrouw ze kloppen wel (ze kopte ook echt) naja zij beweren van niet dus ik riep me leiding gevende maar. Zij alles uitrekenen en bleek ik gelijk te hebben.

 • 7 jaar geleden Anne

  Leuke rubriek en herkenbaar

 • 7 jaar geleden Ville88

  Zo gek zijn deze toch niet :S.

  Alleen die laatste is wel een beetje gek de rest nee.

 • 7 jaar geleden xmarlonn

  ik werk ook in de supermarkt en je maakt steeds andere dingen mee, erg grapppig

 • 7 jaar geleden Sinfonia

  die laatste laughing7.

 • 7 jaar geleden NailsByStephanie

  Ik sta al 8 jaar achter de kassa en maak wekelijks wel iets aparts mee. Laatst was een gast erg brutaal, maar dan ook heel erg brutaal tegenover mij. Volgens mij dacht ie dat ik niets kon en mocht maken tegenover hem. Die vent schrok toch toen ik overduidelijk en hardop(!!) eventjes vertelde dat hij z'n grote mond moest houden.

 • 7 jaar geleden laskdfjjs

  mijn zusje werkt bij de action, en die komt ook elke keer met zulke aparte verhalen thuis! Dat kun je je haast niet voorstellen.

 • 7 jaar geleden Rose

  Die eerste & laatste! WAHAHAHAHA

  Ik ging helemaal stuk!

 • 7 jaar geleden EMMZZZ

  Hoi lieve meiden,

  Zouden jullie voor mij een enquête in willen vullen? Het is voor de Hogeschool van Amsterdam en zal gaan o.a. over kleding, en je inspiratiebronnen!

  Alvast heel erg bedankt mij help je er erg mee!

  http://www.thesistools.com/web/?id=292391

 • 7 jaar geleden Lotte

  Hahha, die laatste, geweldig! En ook een super leuk artikel!

 • 7 jaar geleden Mindblowing

  Haha ik ken alle verhalen uit het kassaverhalen topic, ik kijk daar echt te vaak :')

 • 7 jaar geleden Missseptember

  hahaha die eerste en die laatste xD

 • 7 jaar geleden Anne

  Haha, ik lag helemaal dubbel om die eerste!

 • 7 jaar geleden Emmely

  Leuk!! Meer van dit!!

 • 7 jaar geleden Perronita

  Haha, de meeste ken ik van het algemene kassaverhalen-topic!

 • 7 jaar geleden Fleur

  hahaha, swaffelijzer xd

 • 7 jaar geleden WildOnes

  Hahah allemaal leuk!

  die laatste hahah

 • 7 jaar geleden laura

  ooh ik vind zelf van die oude mannetjes altijd irritant... die je dan oa 'lieve schat' 'schat' 'schone dame' en zulk soort dingen noemen...

 • 7 jaar geleden AllThingsAwesome

  Haha swaffelijzer! Maar lijkt me vrij duidelijk dat ze wafelijzer bedoelde. :P

 • 7 jaar geleden yaklin

  omg, swaffelijzer :')

 • 7 jaar geleden Madeline

  Ben wel een keertje bijna aan m'n Didi sjaaltje(heb er 1.5jaar gewerkt) over de toonbank heen getrokken omdat ik tegen een vrouw zei dat ze zonder bon, met uitgeknipt label en na 2 jaar niet iets terug kon brengen... Vond ze niet zo leuk.

  En natuurlijk in de winter de zwervers weer naar buiten jagen zonder rotopmerkingen te maken. "Maar meisje, het is hier zo warm"

 • 7 jaar geleden Peej

  Toen ik dit las dacht ik echt van huh dit heb ik al een s gelezen maar waar?

  Toen keek ik naar de bron

 • 7 jaar geleden Kim

  Leuk artikel! Vaker doen, Girlscene!

 • 7 jaar geleden Michelle

  hahahaha swaffelijzer XD

 • 7 jaar geleden Evieefjuh

  hahaha die laatste XD

 • 7 jaar geleden anouk

  OMG, als je dat laatste niet gewoon in een keer begreep!! is toch logisch dat ze een wafelijzer zoekt!!

 • 7 jaar geleden lieke

  Hahahaha te leuk!

  Ik maak ook genoeg rare dingen mee als bliebmiep..

 • 7 jaar geleden Janine

  haahahaha

 1. 1