Lifestyle

Gekke kassa verhalen

Iedere zaterdag zet jij je wekker om voor de laatste dag van de week vroeg op te staan. Met een boterham in je mond ren je de deur uit om te gaan werken. Wachtend, glimlachend en scannend kom jij de dag door, totdat je opeens met je mond vol tanden staat… Wat maken deze kassameisjes allemaal voor avonturen mee?

Esther (Estheres): "Ik werk bij de Hema. Anderhalf jaar geleden moest ik op een heel druk moment achter de kassa staan. Op een gegeven moment stond er een super lange man aan mijn kassa, ik scande alle artikelen, het was in totaal €5,50. In alle haast zei ik: 'Dat wordt dan 5 meter 5 meter alstublieft.' Ik kon wel door de grond zakken."

gekke kassa verhalen

Shirley (S_hirleeey): "Ik had laatst een man aan de kassa, omdat hij drie jaar geleden onze wc's had gebruikt maar niet had betaald. Vreemd, want we hebben helemaal geen klanten-wc's... Maar de man was er dus, want dat wilde hij nu dus doen. We hadden dus verteld dat we geen klanten-wc hebben, dus dat het ook niet mogelijk was dat hij hier naar de wc was geweest. Maar hij bleef maar volhouden dat hij graag wilde betalen en dat hij zeker wist dat het hier was. Uiteindelijk hebben we maar drie euro aangenomen, omdat hij dat ook per se wilde."

Judith (Judithx): "Deze week was Whiskas voordeelverpakking van twaalf zakjes de derde verpakking gratis.

Man: 'De tweede doos is toch gratis?'
Ik: 'Nee meneer, de derde doos is gratis'
Man: 'Ooh, laat maar dan. ik heb er maar twee nodig'
Ik: 'Maar u mag nog een doos pakken hoor!'
Man: 'Nee hoor kind, heb er maar twee nodig'
Ik: 'Maar meneer, als de derde toch gratis is?'
Man: 'Nee, ik betaal deze twee gewoon.'
Ik: 'Okeeee?'

Ohja en er zijn altijd wel jongens die je bij naam noemen. "Huh, ken ik jou?!" "Nee, maar je hebt een naamplaatje..? " "Ohjaa! Ik dacht al..."

gekke kassa verhalen

Rosemarie (Showtime_): "Ik nam de kassa over van mijn 40-jarige collega en een half uurtje later kwam ze zelf aan mijn kassa met haar man en twee kinderen. Ze hadden dus boodschappen gedaan. Het gesprek ging tussen haar man en zijzelf.

Vrouw: 'Wat heeft Pietje (haar kindje) vandaag gedaan?'
Man: 'Ja, dat kan je al raden..'
Vrouw: 'Wat nu weer dan?'
Man: 'Ja, toen ik hem kwam halen stond hij alweer met zijn broek naar beneden.'
Vrouw verontwaardigd: 'Pietje, wat hoor ik nu? Stond jij weer met je broek naar beneden? Jij gaat morgen niet naar buiten hé als je zo doorgaat.'
Pietje huilend: 'JAWEL DAT GA IK WEL!'

Toen vroeg ze aan mij of ik een vriend had en dat ik dan vijf keer over kinderen moet nadenken omdat het echt een ramp is.."

Elise (Iwontgiveup): "Ik erger me vooral aan mensen die doen alsof je nog een peuter bent en nog niet tot tien kunt tellen. Dat zijn meestal mensen die alles vanzelfsprekend vinden, zoals hun bestelling qua sigaretten.

Heel vaak zeggen mensen gewoon stug: 'een Pall Mall'
Dan moet ik vragen: 'Wilt u sigaretten of shag'?
'Shag.'
'Wilt u zware of halfzware?'
'Zware.'
'XL of de gewone?'
'XL.'

AARGH, zeg dan gewoon wat je wil!"

gekke kassa verhalen

Jeannie (Omfglovato): "Toen ik nog bij Blokker werkte, kwam er een keer een vrouwtje. Ik stond met mijn collega te praten bij de servicebalie, want het was heel stil. Dus dat vrouwtje vroeg echt héél serieus: "Hebben jullie ook Swaffelijzers?" Dus mijn collega begon keihard te lachen en omdat hij zijn lach niet kon inhouden liep hij maar weg. Dus ik zo: "Eh pardon?" Dat vrouwtje weer: "Ja, lief kind. Een Swaffelijzer zoek ik." Dus ik me verontschuldigen en zeggen dat een Swaffelijzer niet bestaat, kwam ze later terug met haar dochter, bedoelde ze een wafelijzer!"

Heb jij ook nog een gek kassa verhaal?

Bron: Wij hebben deze verhalen uit het ‘Kassen verhalen’ topic in het forum.

Door: Jitske

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved