MTV 'Under the Thumb' app

Lifestyle door Redactie

Altijd en overal de wereld van MTV op je mobiel? Dat kan! Met de MTV ‘Under the Tumb’ app hoef je geen serie meer te missen, ben je constant op de hoogte van al het celebrity nieuws en met de superleuke co-view functie check je samen met je vriendinnen de nieuwste afleveringen van jullie favoriete MTV show!

Dat niet alleen, je kan zelfs je smartphone als afstandbediening gebruiken als je te lui bent om op te staan. Coole functies hé? Maar hoe werkt het nou allemaal?

mtv app

Nou, ga met je smartphone naar de Appstore of Google Play, download de app voor iPhone of Android, maakt je account aan, zoek je favoriete serie en enjoy! Of je nu fan bent van 16 & Pregnant, Awkward, The Hills, Jersey Shore of The Pauly D Project, je kunt het allemaal bekijken met MTV Under the Thumb. Liever wat heftiger? Dan check je Ridiculousness, Death Valley en Caged. En dit zijn maar een paar voorbeelden van het  gehele aanbod van maar liefst alle MTV series! Leuk!

Maar wacht, even back to the beginning… Je smartphone als afstandsbediening? Ja, je leest het goed. Stel je komt thuis van een lange schooldag, het regent en je hebt nergens zin in. Zet dan je laptop of computer aan, installeer je op de bank of in bed met je smartphone en de MTV ‘Under the Thumb’ app, kies je favoriete serie en kijken maar.

Je had met beste vriendin afgesproken om Awkward te kijken, maar het regent nu nog harder en je wilt gewoon echt de deur niet uit... No stress, met MTV ‘Under the Thumb’ hoeft dat niet meer door de co-viewing functie. De wat? De co-viewing functie zorgt ervoor dat jij vanuit je eigen luie stoel toch samen met je beste vriendin MTV series in de ‘Under the Thumb’ app kan kijken. Nodig vrienden uit die ook de app hebben, bepaal een dag en tijd en gebruik ondertussen de Facebookchat functie als jij wilt melden hoe leuk Matty is of hoe stom Jenna is dat ze niet kan kiezen. Het is toch wel duidelijk wie ze moet kiezen?

mtv app mtv app

Voorlopig genoeg series bekeken? Dan kun je ook al het celebrity nieuws even bij lezen in de MTV ‘Under The Thumb’ app. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en roddels in de wereld van de sterren.

mtv app
Ben jij ook helemaal enthousiast? Download dan de app gratis!

Ga jij deze applicatie ook scoren?

Door: Jitske