Yoga voor de neus

Lifestyle door Redactie

De wekker gaat, het is zes uur en je bent nog helemaal vermoeid door het korte nachtje. Het liefst wil je je nog even omdraaien, maar school wacht niet. Eenmaal in de badkamer word je overvallen door een frisse zoete geur, je smeert je gezicht in met een heerlijke crème en plots voel jij je weer helemaal wakker!

Wat is er nu fijner dan een zachte gezichtscrème met een lekker geurtje? Ook scrubben en wassen onder de douche geeft een extra sensatie met een heerlijk geurtje. JANZEN, een bekend beautymerk, staat bekend om de lekkere geuren, zachte crèmes en andere heerlijke beautyproducten.

Yoga voor de neus
Speciaal voor het najaar ontwikkelde dit merk parfumsticks met een zoete en frisse geur van bloemen, fruit en vanille. Een rustgevend Zin&Zen momentje voor jezelf, een janZEN momentje…

JANZEN
Je ruikt een combinatie van mandarijn, roos en jasmijn met een vleugje kokosnoot en sandelhout.

Bodycare
Dit ‘Fresh Rose & Mandarin’ geurtje is ook verkrijgbaar in shower foam, bodycream en bodyscrub. Een perfecte manier om even wakker te worden en jezelf voor te bereiden op een lange schooldag of om even bij te komen na een stressvolle week.

janzen

Geïnteresseerd? En hou jij van de geuren van JANZEN en ben jij helemaal fan van deze beautyproducten? Goed nieuws, want wij geven vijf gift vouchers weg waarmee je 15% korting krijgt op het gehele assortiment. Heerlijk snuffelen in het JANZEN assortiment om er vervolgens producten aan de haak te slaan met een fijne korting.

voucher

voucher

Win: JANZEN body scrub
Ga jij liever meteen voor de bodyscrub? Dat kan ook, die geven we namelijk ook weg! Speciaal voor jou een zoetfrisse 'Fresh Rose & Mandarin' bodyscrub waarmee jij helemaal bijkomt na een drukke schooldag.

body scrub
Super handig: deze bodyscrub is ook te gebruiken als badzout! Dus als je geen zin hebt om te douchen kun je ook een heerlijk ontspannend bad nemen!

body scrub

Winnen? Log in en reageer op de volgende vraag: Wat zou jij graag willen winnen van JANZEN en waarom? Om extra kans te maken kun jij de Girlscene Facebook liken, niet verplicht! Houd daarna ook goed je Girlscene profiel in de gaten, want we laten je via een note weten als je gewonnen hebt.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!