Say what?! Wat bedoelen jongens met hun sms'jes?

Lifestyle door Redactie

Helemaal happy kom je thuis na een superleuke date met je crush. Met vlinders in je buik ga je nog snel even douchen en spring je gelijk daarna je bed in. Snel check jij nog even je telefoon om zijn sms’je te lezen, om tot de ontdekking te komen dat hij nog helemaal niets gestuurd heeft. Bedroefd val jij in slaap om pas na een paar dagen een raar sms’je te ontvangen. Wat betekent dit?

Veel jongens zijn niet to-the-point en sms’en andere dingen dan ze eigenlijk bedoelen. Dat laat ons met vraagtekens achter: ‘Wat bedoelen ze toch in hemelsnaam?’ Gelukkig hebben wij hier de vertalingen van de meest voorkomende sms'jes!

texting

Alles goed?
Hij moest even aan je denken toen hij dit sms’je stuurde, maar hij hoeft eigenlijk geen uitgebreid antwoord terug.

Ik had geen tijd om je te sms’en gisteren
Hij probeert hier eigenlijk mee te zeggen dat hij gewoon geen zin had om je te sms’en gisteren. Een sms’je kost maar een minuutje van je tijd, dus dat is zo verzonden.

Heb je zin om iets te gaan doen?
Hij vraagt je heel koeltjes mee uit! Jongens vinden het namelijk niet stoer om heel enthousiast te zijn over een date, maar je mag met dit sms’je wel heel blij zijn!

Ik ben heel druk, kan even niet praten
Dit betekent niet veel goeds, hij wil op een beleefde manier wat afstand nemen. Je kunt dus beter even afstand van hem nemen. Als hij echt druk was sms’t hij je binnenkort wel terug.

texting

Standaard uitnodiging voor een feestje
Krijg je een berichtje dat heel duidelijk een standaardberichtje is dat hij naar iedereen heeft gestuurd? Jammer, want hij vindt je blijkbaar niet leuk genoeg om een persoonlijke uitnodiging te sturen.

Niets is zo fijn als een keer een goede wind laten!
Maakt hij vieze opmerkingen of allerlei rare grapjes? Dan ziet hij jou waarschijnlijk meer als een vriend…

We moeten praten
Dit sms’je betekent nooit veel goeds. Als jullie een relatie hebben is hij waarschijnlijk heel erg aan het twijfelen of hij zit met iets in zijn maag. Dit is altijd maar afwachten, sowieso is het dan beter je te voorbereiden op het ergste, dan kan het alleen maar meevallen.

Je bent veel te lief voor mij
Hij zegt op een ‘lieve’ manier dat jij niet degene bent die hij zoekt of dat hij je daadwerkelijk hartstikke lief vind! Helaas kan het een van de twee betekenen, dus je zult even moet afwachten. En dan zeggen dat het manvolk van de vrouw geen hoogte krijgt... Nou, de mannen kunnen er zelf ook wat van!

Ik bel je nog!
Dit is eigenlijk een soort doei, want bellen doet hij namelijk niet zo snel. Maar hoe vaak zeg jij eigenlijk tegen een vriendin dat je straks even belt en doe je het uiteindelijk toch niet? Geen probleem dus ;-)

Het ligt niet aan jou
Als hij dit zegt met het uitmaken durft hij niet eerlijk te zeggen dat hij gewoon niet (meer) verliefd op je is. Hij denkt dat hij je op deze manier minder kwetst.

texting

Komt dit jullie bekend voor?

Bron: Girls Hangout & Lovegirlz
Bron beeld: Weheartit

Door: Jitske