Help! Ik ben de enige vrijgezel

Lifestyle door Redactie

De situatie: je hebt een groepje leuke vriendinnen waar je eens per week mee afspreekt. In de loop van de tijd hebben ze allemaal een vriendje gescoord... Behalve jij. Het lijkt wel alsof jij the only single girl in the world bent. Help! Hoe ga je daar mee om?

Allereerst: single zijn is hartstikke leuk en daar moet je trots op zijn! Er zijn veel voordelen van single zijn. Als je de juiste jongen tegenkomt zal alles op zijn plek vallen. Voor die tijd moet je lekker genieten! Maar je kunt je best als een vijfde wiel aan de wagen voelen als enige single in een groep bezette girls.

single

Als je het gevoel hebt dat je vriendinnen altijd hun vriendje meenemen, plan dan een girls only avondje. BF's zijn niet toegestaan! Doen je vriendinnen daar moeilijk over, vertel dan de waarheid: je hebt niks tegen hun vriendje en vindt hun relatie super, maar soms is het niet zo leuk als jij altijd de enige single lady bent. Hopelijk respecteren ze dat. En besides, wie zegt er nou nee tegen girls night?!

Ben je het echt helemaal zat om de enige single te zijn? Spreek weer eens af met die vriendin die je al een tijdje niet meer hebt gezien of ga op zoek naar nieuwe vrienden die single zijn. Misschien voel je je al wat beter als je doorhebt dat je heus niet de enige bent die geen vriendje heeft.

single

Het belangrijkst is toch dat jij je fijn voelt om single te zijn, want er is niks mis mee om geen relatie te hebben! Als vrijgezel kun je je op jezelf focussen en doen wat jij leuk vindt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over iemand anders. Eigenlijk is het nooit goed, heb je een vriendje dan wil soms stiekem liever vrijgezel zijn en andersom!

Oja! Denk ook nog even aan deze dingen:
- Je kunt daten met wie je wil. Deze week op date met de jongen uit de biologieklas en de andere week uit met die jongen van hockey? Doen!
- Je hoeft je geen zorgen te maken dat een meid jouw vent wil versieren. Je hebt er toch geen!
- Geen battles meer met je vriendinnen over de leuke barman. Als single girl mag jij hem hebben!
- Op vakantie heb jij geen last van het gemis van je vriendje.
- Jij kunt straks gewoon studeren in Amsterdam. Geen vriendje die je tegenhoudt (of waar je steeds voor terug moet).

single

Ben jij wel eens de enige single?

Bron beeld: weheartit

Door: Emma