‘Vintage Note’ by Fenna

Lifestyle door Redactie

Fenna is een blogger van vijftien jaar oud.  Ze blogt al bijna twee jaar op haar blog Vintage Note. In het begin vond ze het best moeilijk om topics te vinden, maar nu schrijft ze over alles wat ze leuk vindt. Ze schrijft voornamelijk over beauty, maar dan alle factoren die je uiterlijk beïnvloeden.

Ze houdt ervan om te schrijven over gezondheid, DIY’s en heel veel handige tips & tricks over van alles en nog wat! Benieuwd? Kijk maar mee!

vintage note by fenna

Hoi, ik ben Fenna en schrijf het liefste over beauty. Zo schrijf ik bijvoorbeeld hoe je zelf maskertjes maakt, wat de zon doet met je huid, met welk eten los je welke kwaaltjes op,  wat je tegen wallen kunt doen en hoe je jouw nagels sneller laat groeien. Dat soort dingen - en nog veel meer! - vind je allemaal op mijn blog!

vintage note by fenna

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Mijn inspiratie haal ik uit websites als Weheartit en Youtube, maar ook gewoon uit het dagelijks leven. Soms weet ik gewoon echt niet waar ik over moet posten terwijl ik drie dagen later bomvol ideeën zit! 

vintage note by fenna

Wat is het verschil tussen jouw blog en andere blogs?
Mijn blog is anders dan anderen. Dat is omdat ik niet in mijn posts schrijf met "Arial, lettergrootte 12". Elke post heeft een andere opmaak. Zo heeft mijn blog een soort 'tijdschrift-look'! Ik denk dat het zo leuker is om te lezen voor degene die mijn blog bezoeken! 

vintage note by fenna

Wat is jouw voorbeeld?
Ik heb niet echt een voorbeeld. Ik bekijk wel andere blogs die ik heel leuk vind, maar een voorbeeld heb ik niet. 

vintage note by fenna

Wat wil jij later worden?
Ik wil later graag grafisch vormgever of iets anders in de design richting. Daarom oefen ik veel met webdesign. Ik maak bijvoorbeeld headers voor andere bloggers.

vintage note by fenna

Heb jij nog leuke tips & tricks de Girlscene lezeressen?
Aan de lezeressen van Girlscene zou ik mee willen geven dat beauty niet alleen make-up is. Bepaalde producten kunnen je een handje meehelpen wat je uiterlijk betreft. Bijvoorbeeld noten, die zorgen voor veerkracht in je haar, olijfolie maakt het zacht, bier en kruidenthee verstevigen het haar juist en avocado laat het haar meer glanzen, handig toch?

vintage note by fenna

Wat vind jij van de blog van Fenna?

Zou jij net als Fenna ook graag met jouw blog op Girlscene willen? Klik dan hier & kom erachter wat je allemaal moet doen.

Door: Jitske