Nieuw in TV-land

Lifestyle door Redactie

Het nieuwe TV seizoen is begonnen! De hele zomer konden we niet wachten op nieuwe afleveringen van Glee, Revenge, Gossip Girl, 90210, The Vampire Diaries, Hart of Dixie en… Heb je nog even?! Naast dat onze favoriete series weer van start (zijn) (ge)gaan, zijn er ook een paar interessante nieuwkomers. Wat worden onze nieuwe serieverslavingen?

666 Park Avenue

Vanaf: zondag 30 september

Met? Terry O’Quinn (Lost), Vanessa Williams (Desperate Housewives), Dave Annable (Brothers & Sisters), Mercedes Masohn (The Finder), Robert Buckley (One Tree Hill), Rachael Taylor (Grey’s Anatomy)

Wat? De serie is gebaseerd op een boekenserie van Gabriella Pierce. Het speelt zich af in een historisch New York City appartementencomplex. De serie draait over een koppel (gespeeld door Rachael Taylor en Dave Annable). De twee worden managers van het gebouw, maar krijgen onverwacht te maken met buitenaardse gebeurtenissen. Dit compliceert niet alleen hun eigen leven, maar brengt ook het leven van de mensen in het appartementencomplex in gevaar.

Waarom gaan we kijken? We zijn fan van Robert Buckley die we kennen uit One Tree Hill, we houden van New York City en we worden steeds meer fan van “buitenaardse gebeurtenissen”.

Arrow

Vanaf: woensdag 10 oktober

Met? Stephen Amell (Hung), Katie Cassidy (Gossip Girl), Susanna Thompson (Once & Again), Willa Holland (The OC), Paul Blackthorne (The River), Colin Donnell (Pan Am).

Wat? Ken je de film Green Lantern met Ryan Reynolds en Blake Lively? Het verhaal van deze serie is op hetzelfde stripboek gebaseerd, sterker nog het is geschreven door dezelfde schrijver als de film Green Lantern. Het is een superhelden verhaal. .

Waarom gaan we kijken? Hoewel dit genre ons normaal gesproken niet zo trekt, zijn we toch heel erg benieuwd naar Katie Cassidy en Willa Holland. Katie speelde Juliette in Gossip Girl, Willa speelde niet alleen het modellenvriendinnetje van Jenny in Gossip Girl, maar speelde in het laatste seizoen van The OC Kaitlin Cooper. Is dat niet genoeg reden om in ieder geval de eerste aflevering te willen zien? .

.

Emily Owens, M.D.

Vanaf? dinsdag 16 oktober.

Met? Mamie Gummer (Off The Map), Justin Hartley (Smallville), Jack Coleman (Heroes), Michael Rady (Melrose Place), Kelly J. McCreary (White Collar) .

Wat? Emily begint net als dokter in het ziekenhuis en is blij om haar nerd verleden achter haar te laten. Nu is het tijd voor de echte volwassenwereld! Maar al snel komt ze er achter dat het leven in het ziekenhuis niet eens zo gek veel veel scheelt met het middelbare school leven. .

Waarom gaan we kijken? Dit klinkt gewoon als een serie voor ons. We houden van ziekenhuisseries als Grey’s Anatomy en geeky-meisjes als Jess van New Girl. Dit lijkt ons de perfecte combinatie. .

.

Go On.

Vanaf? dinsdag 11 september.

Met? Matthew Perry (Friends), Laura Benanti (The Playboy Club), Allison Miller (Terra Nova), Julie White (Law & Order: SVU) .

Wat? Matthew speelt een totaal irrelevante sportverslaggever. Hij probeert over een groot verlies heen te komen, dit komt hij verrassend genoeg met behulp van de leden van zijn verplichte groepstherapie. .

Waarom gaan we kijken? Matthew Perry. Is dat niet genoeg? Chandler was ons favoriete Friends-personage en we zijn eigenlijk nog steeds niet helemaal over het verlies van Friends heen (het is ook pas acht jaar geleden dat de laatste aflevering werd uitgezonden). .

.

Nashville.

Vanaf? woensdag 10 oktober.

Met? Connie Britton (Friday Night Lights), Hayden Panettiere (Heroes), Eric Close (Without A Trace), Powers Boothe (Deadwood), Robert Wisdom (The Wire), Jonathan Jackson (General Hospital), Sam Palladio, Clare Bowen.

Wat? De serie speelt zich af in Nashville, de stad van Taylor Swift en heel veel andere country artiesten. Een van de sterren staat op dit moment op het hoogtepunt van haar carrière (of is er eigenlijk misschien stiekem al overheen) de ander staat op het punt om door te breken. .

Waarom gaan we kijken? Wij zijn een sucker voor shows met een beetje muziek erin. Het meisje dat op het punt staat om door te breken wordt gespeeld door Hayden Panettiere, die we allemaal vast wel kennen als de cheerleader uit Heroes of de film Scream 4. .

.

Partners.

Vanaf? maandag 24 september.

Met? Michael Urie (Ugly Betty), David Krumholtz (Numb3rs), Sophia Bush (One Tree Hill), Brandon Routh (Chuck), Elizabeth Regen, Lucy Davis (Studio 60 on the Sunset Strip) .

Wat? Charlie en Louis zijn al langer beste vrienden en zakenpartners dan dat ze beiden ooit een relatie hebben volgehouden. Wanneer Charlie een aanzoek doet aan zijn vriendin probeert Louis zijn vriend op een bijna neurotische manier te steunen. Dit gaat alleen niet helemaal zoals gepland. .

Waarom gaan we kijken? We zijn groot fan van Sophia Bush (Brooke in One Tree Hill) en de serie wordt gemaakt door de makers van Will & Grace en van die serie zijn we jarenlang fan geweest. Dit moet dan ook bijna wel een hit gaan worden.

Naar welke series zijn jullie benieuwd? Zijn er andere nieuwe series waar jij naar uitkijkt?

Bron: Wikipedia & YouTube

Door Annemerel