De grappigste e-cards

Lifestyle door Redactie

Een kaartje sturen is ouderwets, een e-mail te onpersoonlijk. Wat zit er tussenin? E-cards! En niet zomaar een e-card, maar een someecard. Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen, de digitale kaartjes met veel humor. Wij hebben de leukste combinaties voor je op een rijtje gezet.

Voor de mensen die minder bekend zijn met Someecards.com: Dit is een website waarop je gratis een e-card kunt versturen. Het is in april 2007 opgericht door Brook Lundy en Duncan Mitchell. De teksten op de e-cards zijn altijd met humor en als je het serieus neemt kan het als beledigend worden opgevat. Het is een parodie op de traditionele Hallmark e-cards en is intussen uitgegroeid tot een populaire website, vooral onder jongere mensen. In 2011 had someecards 570.000 bezoekers!

Brook en Duncan hebben vanwege het grote succes ontslag genomen bij hun baan. Inmiddels hebben ze iemand in dienst voor de sales & voor de techniek en er zijn 6 schrijvers die wekelijks wat e-cards opsturen. Dat zijn er al zo'n 3000. Verder kunnen bezoekers ook zelf een e-card maken. Dat zijn er al ongeveer 15.000! De website levert al geld op, maar dat is niet hun hoofddoel. Ze vinden het vooral ontzettend leuk om someecards.com te runnen en dat is de drijfveer om het bedrijf tot een succes te maken.

Verjaardag

ecard

ecard

ecard

ecard

Feestje

ecardecardecardecard

Vriendschap

ecard

ecard

ecard

ecard

Familie

ecardecardecardecard

Beterschap

ecardecardecardecard

Liefde

ecard

ecard

ecard

ecard

Verstuur jij wel eens een e-card? En natuurlijk wat vind jij van de bovenstaande e-cards?

Bron: someecards, compete, huffingtonpost

Doo: Emma