Pssst... Wil jij dit ook weten?

Lifestyle door Redactie

Vreemdgaan, 'de eerste keer' en bijzondere seksuele voorkeuren... Het zijn onderwerpen waar we niet veel over praten, maar waar we stiekem alles over willen weten. Daarom waren we erg blij toen we hoorden dat TLC met een programma komt over liefde, seks en relaties. Want we zijn wel heel nieuwsgierig!

Je kunt bij je vriendinnen met van alles terecht. Samen lachen en samen huilen. Toch zijn er onderwerpen waar je het liever niet over hebt. Je bent vreemdgegaan, wat nu?! Of heb je eigenlijk een afwijkende seksuele voorkeur? In het nieuwe programma 'TLC Over' worden deze onderwerpen en andere taboes behandeld door Birgit Schuurman.4

Birgit vertelt over haar eigen ervaringen, maar gaat ook dieper in op de thema's door met een psychiater te praten. Zo is er een grootschalig onderzoek ingesteld om te weten te komen hoe de Nederlandse ladies over de onderwerpen denken. Wist je bijvoorbeeld dat meer dan een kwart van de dames een seksueel geheim heeft voor haar vriendje?

birgit

Birgit bezoekt een jongerencamping (en we weten allemaal hoe het daar aan toegaat) om de praten over 'de eerste keer', ze ondergaat zelf allerlei testjes en verschillende BN'ers praten over hun eigen ervaringen. Kortom: genoeg te zien.

tlc

Een programma die al onze brandende vragen beantwoordt. Elke donderdag om 22:00 uur op TLC. Wij gaan in ieder geval kijken! Jullie?

Bron: weheartit

Door: Emma