Oei! Ik mag de beste vriend van mijn BF niet

Lifestyle door Redactie

Situatie: je bent smoorverliefd op je vriendje. Alles gaat perfect in jullie relatie. Jullie zijn op een punt gekomen dat jullie elkaars vrienden hebben ontmoet. En daar zit het probleem: je kan het niet goed vinden met de beste vriend van jouw vriendje. Help!

Het is erg jammer dat je niet goed kunt opschieten met zijn beste vriend. Maar er is geen ongeschreven regel dat jullie elkaar helemaal het einde moeten vinden. Toch is dit een vervelende situatie, want jullie zullen toch met elkaar te maken hebben. Hoe pak je dit aan?

vriend

Het punt is dat jullie allebei van hem houden. Daarom kan het zo zijn dat jij en zijn beste vriend het moeilijk vinden om hem te delen. Hij is veel bij jou en hij ziet zijn beste vriend waarschijnlijk ook regelmatig. Dit is normaal - de beste vriend vindt het moeilijk dat hij hem minder ziet, en jij, als vriendin, wil hem sowieso liever niet delen.

Het is belangrijk om aardig te blijven. Praat bijvoorbeeld niet slecht over de beste vriend in het bijzijn van je vriendje. Hoewel het niet verplicht is om goed met hem overweg te kunnen, is het voor iedereen het beste dat jullie samen door een deur kunnen. Daarom is het geen optie om je vriend te laten kiezen tussen jou en hem. Dat is niet eerlijk en je vriendje wordt er niet gelukkiger op!

vrien

De beste strategie is om je vriendje tijd te gunnen met z'n beste vriend. Je vriendje zal het erg waarderen dat jij hem de ruimte geeft en de beste vriend zal erachter komen dat jij eigenlijk best wel een coole chick bent. Als jij bereidt bent om dit te doen voor de beste vriend, dan zal hij vast ook bereid zijn om iets terug te doen. Een win-winsituatie!

Heb jij wel eens in zo'n situatie gezeten? Hoe heb jij dat opgelost?

Bron: gurl, cosmopolitan, weheartit

Door: Emma