Lifestyle

Help! Ik ben verliefd op mijn leraar

81

Stel: je zit in de Engelse les, maar je kunt je niet goed concentreren omdat je helemaal wegzwijmelt bij die leuke jongen in de klas. Die leuke lach, die blauwe ogen, die schattige kuiltjes in zijn wangen... Maar opeens betrap jij jezelf erop dat het niet over de jongen naast je gaat, maar over je leraar! Help!

Het is niet raar om verliefd te zijn op een leraar. Mensen zijn vaak aangetrokken tot mensen met autoriteit, status en veel kennis. Een leraar is eigenlijk wel zo'n persoon. Verder lopen jongens over het algemeen wat achter op meisjes, mentaal gezien. Dat is ook een reden waarom het vaker voorkomt dat een meisje met een oudere jongen heeft en een jongen vaker verkering heeft met jonger meisje. Het is dus mogelijk dat jij de jongens uit de klas een beetje kinderachtig vindt en daarom meer aangetrokken bent tot je leraar. Daarnaast breng je veel tijd door met je docent. Je ziet hem meerdere keren per week, je leert dingen van hem en je voelt je bij hem op je gemak. Maar misschien wel de belangrijkste reden waarom sommige meiden op een leraar vallen: je kunt de leraar niet krijgen.

leraar

Het is bekend dat wij ons aangetrokken voelen tot dingen die verboden zijn. Mag je geen tattoo van je ouders? Dan wil je er een! Is een navelpiercing ten strengste verboden? Grote kans dat jij er serieus over na aan het denken bent. Een relatie met je leraar is ook niet toegestaan. Het is daarom extra spannend om toch zo over hem te denken.

Alles wat je voelt is oké. Maar in dit geval is het belangrijk dat je er niks mee doet. Vaak gaat hem om een onschuldige crush. Laat het daarbij. Denk goed na over de gevolgen die het zou hebben als je iets met je leraar zou doen: hij zou zijn baan kwijt kunnen raken en hij zou zelfs gearresteerd kunnen worden! Niet te vergeten dat jij ook flink in de problemen zou kunnen komen. Is dat het allemaal waard?

leraar

Je hebt liefdesverdriet, je bent in de war en je voelt je gekwetst... Deze crush is toch serieuzer dan je dacht. Deze gevoelens voel je omdat je geen controle hebt over de situatie, en je hebt geen uitlaatklep voor je fantasie. Als dit het geval is, dan is het aan te raden om hem te vermijden. Misschien is het zelfs een goed idee om van klas te veranderen, mits dat mogelijk is natuurlijk! Afstand heeft namelijk grote invloed op onze crushes. Als je hem niet meer zoveel ziet is de kans groot dat je verliefdheid voor hem vanzelf weg zal gaan. Zo kun jij je focussen op andere jongens om een leuke en gezonde romance mee te beginnen!

Nogmaals: de gevoelens die je hebt zijn oké en helemaal niet raar. Toch is het echt belangrijk om er niks mee te doen, hoe moeilijk dat ook is. Get out while you can!

leraar

Heb jij wel eens in zo'n situatie gezeten? Wat zou jij adviseren?

Geïnspireerd op het topic 'Verliefd op een leraar...' in het forum, hierin kun je ook verder discussiëren over dit onderwerp.

Bron beeld: weheartit

Door: Emma

LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

81 reacties

 • 1 jaar geleden blobvislover

  Hey iedereen,

  Ik heb een tijdje geleden iets heel raars meegemaakt. Iets wat ik nog steeds niet helemaal begrijp...

  Toen ik te horen kreeg dat ik DIE meester zou krijgen dat jaar was ik echt niet blij! Ik mocht hem echt niet! Waarom? Geen idee. Ik had hem eigenlijk nog nooit gesproken. Ik wist echt niet wat ik tegen hem had. Tot dat ene moment...

  De Cito's waren begonnen, en hij was er die dag. Ik vond dat echt niet leuk. Want ik maakte al dat hele jaar geen contact met hem. Ik vermeed hem zo veel mogelijk en wou niks van hem weten. Ik durfde ook geen contact aan te gaan. Het klopte niet voor mijn gevoel. Maar ja, nu was hij er, en kon ik al helemaal geen vragen stellen. (Ik had een juf en een meester) Maar op een bepaald moment schreeuwde iemand door de klas dat hij alles goed had. En ik ben autistisch, en ik moest dus weten hoe ik het had gedaan! Daar ben ik namelijk best gevoelig voor. Ik heb al mijn moed bij elkaar geraapt om hem te vragen hoe ik het gedaan had. "Meester... Heb ik alles goed gedaan? Is dit goed genoeg? Heb ik te veel fout? Is dit foutloos? Kan ik dit wel inleveren?!" Nou ja, ik was een beetje in paniek... Maar hij keek mij aan, zo lief. En hij zei: "Je hebt het echt fantastisch gedaan!" Ik wist niet wat mij overkwam. Mijn adem stopte, mijn hart miste een slag, ik zakte bijna door mijn benen, en het enige wat ik kon denken was. "Het is niet waar! Ik ben verliefd op mijn meester...!" Na veel dromen en fantasie werd alles echt duidelijk!

  Sindsdien is alles voor mij veranderd! Niks was meer hetzelfde! Ik kon niet meer zonder hem! Hij was belangrijk dan mijn vrienden en familie, ik had hem nodig! Ik was echt verliefd op hem! Helaas kon niemand dat geloven... Ze konden niet inzien dat ik verliefd kon worden op mijn meester. (We schelen maar 7 jaar. Hij is 21...)

  Omdat ik het niet kon delen ben ik een verhaal gaan schrijven, wel 3 delen lang! Zo kon ik al mijn fantasie kwijt. Maar dat is niet alles. Ik kwam er achter dat ik erg handig begon te worden in dingen opzoeken op mijn computer. Ik begin hem soort van te stalken, en ik weet meer dan je denkt! Ik vond het interessant, en wou zo veel mogelijk weten over hem en over zijn leven.

  Na ongeveer een jaar ben ik nog steeds super verliefd op hem en ik heb hem echt nodig! Al zie ik hem bijna niet meer, ik zal altijd van hem blijven houden! Ik wil hem ook echt niet verliezen. Daarvoor hou ik te veel van hem! Maar ik ben nooit van plan geweest om hier iets mee te doen! In tegendeel! Het enige wat ik ooit gewild heb is dat hij gelukkig is! En ik doe daar alles voor! Ik hou van hem, en ik zou alles voor hem doen! Ook als dat ten koste zou gaan van mijzelf.

  Dit is al een heel verhaal, maar ik heb nog lang niet alles kunnen uitleggen... Mijn situatie is nou eenmaal "ingewikkeld". Maar ik snap als geen ander hoe het is om ECHT verliefd te zijn op je meester! Ik geef echt om hem. En ik zou willen dat iedereen dat snapte...

 • 1 jaar geleden Melissa Goet

  Ik ben ook al een paar maanden lang verliefd op mijn leraar. Ik heb het hem verteld en we hebben besloten dat het allebei beter is dat we geen contact meer hebben. Hij is mijn leraar ook niet meer nu ik van klas ben gewisseld. Ik heb zijn nummer ook verwijderd. Ik denk nog elke 30 seconden aan hem en zeker nu we geen contact meer hebben. Ik mis hem heel erg, maar ik weet dat het beter is zo. Stay strong girls, alles komt goed, alleen kost het wel wat tijd en pijnlijke beslissingen.

 • 2 jaar geleden Loeloe

  Ik had de eerste 2 maanden biologie les gehad van Een mannelijke docent. Eerst had ik niet echt iets met hem maar we moesten een practicum maken en sommige wisten niet wat initialen waren dus toen noemde hij me op en wat mijn initialen waren eerst dacht ik wtf maar toen dacht ik het is onze docent en ik sta als eerste op de lijst dus misschien daarom

  En steeds na dat de bel was gegaan om naar een andere les te gaan knipoogte hij naar me

  Gwn wtf

  Toen moest een vrouwelijke docent zijn lessen overnemen en hij die van haar... Echt weird maar Boeie

  Soms zie ik em wel eens als ik met mijn vriendinnen loop

  Ik loop meestal achter hun maar toen knipoogte hij... Weer

  Nu zit ik bij de vrouwelijke docent en nu kijk ik steeds naar de andere lokaal om hem te zien

  Dit klinkt zo raar maar ik denk dat ik gevoelens voor hem krijg maar ik weet dat het niet kan en dat hij et waarschijlelijk goed bedoeld en ja natuurlijk voel ik me daar zeer oncomvertabel bij maar ik probeer het uit mn hoofd te zetten...

 • 2 jaar geleden Fiene Stam

  Lol

 • 2 jaar geleden Fiene Stam

  Heei

 • 2 jaar geleden wanhopig.meisje

  Ik ben ook heel erg verliefd op mn leraar. Het begon elke dag met een rare droom en nu krijg ik elke keer kriebels ik mijn buik als ik hem zie. Ik weet dat ik heb niet kan krijgen maar bet gevoel stopt niet. Ik denk iedere 30min wel aan hem. Echt stom. Gelukkig ben ik niet de enige

 • 2 jaar geleden Priscilla2610

  I'm so in love...

 • 2 jaar geleden sanne0901

  heei, ik zit 3 weken op me nieuwe school en daar heb ik een vrouwelijke begeleider die mij begeleid op school. ik ben er sinds gister achter gekomen dat ik verliefd ben op haar! ik kan er niet zo goed mee om omdat mijn hoofd al vol zit en ik ga er slecht om voelen. op me vorige school was k ook verliefd op mijn Engelse docent en dat veroorzaakte veel problemen..... en enu?

 • 3 jaar geleden Dreamgirl30

  Hee ik zit ik de vierde en ik ben al bijna een jaar verliefd op me docent ik wou er heel volwassen mee omgaan dus besloot ik het aan hem te vertellen en sinds die dag krijg ik echt het gevoel als of het wederzijds is want hij raakte vaak me rug/schouder aan hij kijkt me altijd aan raakt me hand vaak aan en pakt me hand ook soms vast. Dit klinkt best slecht maar ik bedoel docenten zijn toch ook gewoon mensen ze kunnen ook gewoon gevoelens voor je krijgen vind ik dan.

 • 3 jaar geleden clairex

  Ik heb ook een lichte crush op een leraar. Hij is echt heel grappig en aardig en ook nog is super knap. Ik wil verder niks met m want hij heeft een ziek knappe vrouw en ze zijn echt te lief samen. Dus ik wil niet dat er tussen hun iets gebeurd. Maar ik vind hem wel heel leuk. Het leuke is dat ik ook niet helemaal lucht voor m ben. In de les krijg ik best vaak de beurt (minimaal 1x per les), terwijl anderen soms wel maar 1x in de 4 lessen (lees dus: zelden) aan de beurt zijn. En hij lacht altijd zo leuk naar me. Maar goed, ik vind het wel prima zo, om een crush te hebben op m, vooral omdat hij onbereikbaar is zegmaar. Maar ik doe er verder niks mee, al maak ik soms express de huiswerkcontroles niet om na te mogen blijven hihi oeps.

  xoxo

 • 3 jaar geleden Meisje1254

  Hee allemaal

  Ik ben SUPER verliefd op me Nederlandse leraar. Hij heeft geen vrouw en kinderen en woont 5 minuten van mij vandaan. Maar op school zeggen mijn vriendinnen dat hij de hele tijd mij aan kijkt en als ik zijn kant op kijk dan kijkt hij naar mij

 • 3 jaar geleden Rynnn

  Laatst met Open podium op school heb ik een docent leren kennen, een Nederlands docent van 23 jaar(zelf ben ik 16). We hebben allebei een grote intresse in muziek (maken). Tijdens de dag van Open Podium waren ook de generale repetities. Daar heb ik veel met hem gepraat enz. We hebben opzich nu een redelijk goede band, al zeg ik het zelf. We hebben ook een tijdje op FB contact gehad, maar uiteindelijk was het geen goed idee, wantja hij blijft docent op mijn school ookal geeft hij mij geen les... Ik kom hem nog vaak gewoon op school tegen en meestal praten we ook. En ik ben er dus laatst achter gekomen dat ik hem toch een beetje leuk vind... Maar ik weet nu dus niet echt wat ik moet doen... Over een half jaar, na mn examen, kunnen we volgens hem vrienden zijn oa via FB... Maar tot die tijd is zeg maar een vriendschap niet mogelijk... Hoe moet ik dit zeg maar aanpakken? Het vergeten van mijn gevoelens voor die docent... Ik vind het echt lastig

 • 3 jaar geleden XSkygirl

  Heey, ik ben echt super verliefd op mijn leraar en mijn vriendin ook. We zitten niet op de zelfde school, ze woont hier 2 uur vandaan.

  We appen elke dag en uitendelijk had ik besloten om het gewoon aan een docent te vragen hoe hij er op zal reageren als iemands vertelde dat zij verliefd op hem was..

  Ik heb het eerst aan een andere docent gevraagd en daarna aan mijn crush

  Docent 1: Ik zal het wel schattig en aardig vinden maar als ik haar was zal ik het beter voor mij zelf houden. ik zal het zoizo aan haar mentor vertellen, er is een grote kans dat ik anders tegen haar ga doen ( voorzichtiger )..

  Mijn crush❤️: ik zal het echt heel lief vinden dat ze mij leuk vindt. ze kan het beter wel vertellen dan is ze opgelucht, ik zal het NIET aan haar mentor vertellen maar gewoon zelf met haar gaan praten, ik zal echt helemaal niet anders tegen haar doen.

  Okee dit is dus echt lastig..

  De 1 reageert zo en de ander weer zo..

  Dus alle docenten hebben een andere manier. ( mijn crush heeft wel heel leuk geantwoordt 😍)

  xxjes

 • 3 jaar geleden verliefdmeisje

  ik ben al ongeveer 2 jaar verliefd op een docent hij is 12 jaar ouder dan mij en we hebben een sterke band... Maar ik kan hem niet vergeten.... Iemand tips??? En moet ik het tegen hem zeggen of niet???

 • 3 jaar geleden Saartje

  Hey dames

  Ik heb jullie verhalen gelezen het blijft inderdaad moeilijk.

  Ik kom van een Marokkaanse afkomst.

  Toen ik in klas 2 zat had ik een docent waar ik les van kreeg.

  Ik ben een nichtje van en Ajax speler en hij is erg fan van Ajax.

  Hij wou graag en handtekening maar mijn neef was bijna niet thuis als we opbezoek gingen naar hem ouders.ondertussen had ik in de week les van hem ik werd verliefd op hem naar mij idee hadden we veel oogcontact.

  Dat niet alleen we waren naar schoolreis gegaan hij woont achter mijn ouders maar ik bleef niet slapen hij ook niet want hij heeft en gezin.dus hij bracht mij naar huis en in de ochtend zat ik samen met hem in de auto terug naar kamp.

  Ik werd zwaar verliefd op hem al wist ik dat hij een vrouw had.

  Dat zijn eenmaal gevoelens.

  Ik had het aan niemand verteld alleen mijn beste vriendin maar iemand heeft mij gehoord.

  Werd door heel de school verteld tot dat me mentor had aangesproken van dat dat niet kan.mijn andere docent stond achter mijn mentor die had geen 1 word gezegd.

  Ik moest mijn excuses aanbieden maar ik dacht voor wat?...???

  Goed daarna bleven de gevoelens hetzelfde voor hem.

  Ik ging naar een andere school want ik wou en andere richting op.

  Sinds dien geen contact meer met hem gehad..

  Het is nu ondertussen 5 à 6 jaar geleden ben zelfs in die tussen tijd verhuist naar België en weer terug verhuist.

  En heb een zoontje van 3.

  Maar ik blijf veel opnieuw hangen en ik droom heel veel over hem.

  mijn tip is vertel die docent nooit of iemand anders je gevoelens want het gebeurd niet dat je docent snel verliefd word op je al willen wij dat wel.

  Groetjes

 • 4 jaar geleden anoniempjexo

  ik ga binnenkort naar de 1e, maar ik had een hele goede band met mijn meester uit groep 8, hij is er altijd voor me geweest, en praatte veel met hem, en we hebben veel gelachen met de hele klas trouwens. dus hebben jullie tips? want eigenlijk mis ik hem nu al echt heel erg het is niet dat ik verliefd op hem ben, zeker niet. haha. maar ik ga hem echt heel erg missen.... (( tips ???

 • 4 jaar geleden http_x

  Hoi ik ben nu al een paar maanden verliefd op mijn natuurkunde docent en volgens mij vind hij mij ook leuk maar dat weet ik niet zeker. Hij probeert steeds oogcontact te maken & als ik een toets maak en ik kijk een keer naar zijn richting zie ik dat hij steeds naar mij kijkt. Ik weet niet of dit toeval is of dat het ook echt zo is maar ik kan het echt niet meer voor me houden dus ik wil het hem vertellen maar is dat wel zo verstandig? Plz heeft iemand tips ofzo...?

  Btw, hij is 26 en ik bijna 15

  Kusjess xx

 • 4 jaar geleden Lovieee

  hallo ik ben nu ook al ongeveer 2 jaar verliefd op mijn leraar Frans hij weet wel dat ik op een leraar ben maar niet wie ik ben echt aan het twijfelen of ik het tegen hem zou zeggen dat die gevoelens voor hem zijn omdat ik echt niet meer weet wat ik er mee moet doen zouden jullie dat zeggen? ik weet het niet want ik ben echt bang voor zijn reactie... hij is 38 en ik ben 14 en hij is getrouwd en heeft 2 kinderen ik heb hem nu al 2 jaar vorig jaar voor godsdienst en nu voor Frans. ik heb het al wel tegen mijn beste vriendinnen gezegt maar die doen zo tegen mij van ooh das toch ni erg ofzo? maar zelf wil ik daar echt vanaf en dat is echt niet leuk om op een leraar verliefd te zijn mijn vriendinnen die weten niet hoe het voelt om op een leraar verliefd te zijn en zij denken dat het zo is als dat je op een gewone jongen (of meisje) verliefd bent maar dat gevoel is ook helemaal anders ik kan er gewoon echt niet meer tegen om op mijn leraar verliefd te zijn en echt waar als je tips hebt ofzo stuur dat dan alsjeblieft! help mij echt!!

 • 4 jaar geleden leftlovefeelings

  Ik ben al 3 jaar lang verliefd op mijn leerkracht .nu heb ik geen les meer van hem ,maar de 2 jaren ervoor wel .hij is het door iemand(ik weet niet wie) te weten gekomen en we hebben er een gesprek over gehad ,niet dat het geholpen heeft.ik voel me elke dag opnieuw raar omdat hij 27 jaar ouder is ,getrouwd is en 2 kinderen heeft.ik kan er slecht met omgaan .weet niet wat ik moet doen ,ik kan hem maar niet loslaten .het doet meer pijn dan goed .

 • 4 jaar geleden chipsmonstertjes

  http://w.tt/1rAWLu2 haha er worden zelfs borkrn over geschrevrn

 • 4 jaar geleden chipsmonstertjes

  http://w.tt/1rAWLu2

 • 4 jaar geleden bubble love :o <3

  hey, ik ben al 2 weken op m'n leraar Engels :O WOW die is knap 30 jaar,getrouwd en geen kinderen.. hij is m'n klastitularis dus ik zie hem superveel in een week hem ontwijken kan ik ook niet want hij kiest altijd mij als ik kijk naar hem en met mondelinge proefjes moet ik altijd eerstes beginnen echt erg :o sommige vriendinnen hadden al door dat ik de laatste dagen/weken raar deed dus sommige weten het(hopelijk komt hij het niet te weten)..ik had iets opgezocht over hem op fb en had dat doorgestuurd naar klasgenoten maar t'was echt voor te lachen en hij kwam da te weten en nu vind hij mij een stalker haahaha maar hij lacht er zelf mee +ik was op een jongen vorig jaar en nu vraagt hij elke maand zeker 2 keer en ben je nog op je crush?ps: dit tekstje hierboven helpt me wel maar als er nog iemand tips heeft ajb..? ps: op tumblr en pinterest staan er ook veel tips )

 • 4 jaar geleden chipsmonstertjes

  haai. ik heb een site gevonden van iemand die op een leraar is en die beschrijft dat in een blog. haha best interessant. en ik denk dat ze net begonnen is want ze heeft nog maar 1 bericht geplaats de site is www.ikbenverliefdopmeleraar.blogspot.com

  xx hoop dat jullie er ook wat aan hebben

 • 5 jaar geleden jongenslover

  ik ben smoorverliefd op me biologie docenthet is nu al paar weken me klasgenoten hebben het door dat ik hem super leuk vind en lopen me ermee te plagen het is heel genant me vriendin heeft het gezegd tegen hem en hij heeft gezegd dat hij mij ook leuk vind :$ als iemand weet wat ik nu moet doen vertel het me pleasee ik weet het niet meer wat ik moet doen de gevoelens voor hem gaan niet zomaar weg

  xxxx my

 • 5 jaar geleden nikkixxx

  Ik heb gevoelens die erg diep gaan. Mijn leraar is 19 jaar ouder dan ik. Ook is hij getrouwd en heeft hij een dochtertje. 2 jaar geleden nam hij me voor het eerst apart na de les. Hij was ongerust en ik kon goed met hem praten. Hij bleef me aandacht geven en we hebben vaak na de les, alleen, gepraat. Ook zegt hij vaak dat ik er erg goed uit zie. En als ik het over een jongen/man heb dan komt hij er meteen bijstaan en wil hij precies weten waar het over gaat. Er gaan al heel veel roddels rond. Dat er iets is tussen ons, omdat we zo raar doen. Toch neemt hij niet meer afstand. Ik weet nog steeds niet of hij me leuk vindt of dat hij gewoon... i don't know.. aardig is? Wat denken jullie??

 • 5 jaar geleden tessa7444

  o god.. ben een paar weken geleden achter gekomen dat ik dus verliefd ben op mijn Biologie leraar... hij is zoo knap en hij heeft van die mooie blauwe ogen..0.o ik haat t echt want ik heb bio maar 1x in de week (een blokuur) en dan precies alleen op vrijdag... Ik had m al een keer verteld dat hij mijn favo leraar was/is en dat vond ie wel erg leuk en zij dat hij mij ook erg aardig en leuk in de klas vond... maar hij is gewoon zo leuk en ik had t ook al aan een vriendin verteld en die zou het gelukkig niet doorvertellen dus daar ben ik wel blij mee.. maar ik hoop maar dat ik het niet per ongeluk vertel en dat het snel over gaat want ik haal juist slechte cijfers hierdoor omdat ik alleen maar loop te zwijmelen in de klas-___-"

  zo gênant..

  Kisses, Moi!♥

 • 5 jaar geleden StupidGirl

  Ik heb een (zeer) grote crush op mijn lerares uit groep 8, ik zit nu in de 1e en het wordt steeds maar erger! Na school krijg ik gewoon de neiging om langs mijn oude school te fietsen en dan langs haar lokaal, ik heb haar voor de kerst een kerstkaart gegeven, en ik weet wanneer ze jarig is. Ik heb nog getwijfeld of ik haar een kaartje zou brengen voor de verjaardag maar dat heb ik niet gedaan. Ik ga soms wel eens langs maar daarvoor ben ik zo zenuwachtig als maar wat. Mijn BFF's hebben bij mij in de klas gezeten en dus ook les van haar gehad, tegen hun kan ik het niet zeggen en tegen mijn ouders en andere familie is ook geen optie want ik weet nu al dat mijn familie zou flippen. Ik ben al op haar sinds groep 7, toen moesten we voor het digibord wel eens de afstandsbediening halen en dat heb ik toen zo vaak gedaan. Eigenlijk alleen maar om haar te zien. Ik vondt het ook fijn om na school met haar te praten, het was dan ook erg gezellig, zelfs nu nog. Ik had moeite met een paar vakken en zij heeft een paar weken ( soort van ) bijles gegeven na school. Echt een hele lieve lerares. Dan nog een probleem, ze is niet getrouwd ofzo maar ze heeft wel een zoon die al vet volwassen is!! Help!!

 • 5 jaar geleden ilikewaffles2

  Haha ik heb ook een (lichte) crush op mijn leraar geschiedenis :P Hij is echt heel aardig, slim. Gewoon echt leuk (hij is 30 O_o) Maar natuurlijk doe ik er niks mee.

 • 5 jaar geleden Fmrv

  ik heb een lichte crush op een leraar geschiedenis bij mij op school. Vanwege de bezuinigingen zou hij ontslagen worden dus op het eind feest dacht ik ach fack it! Ik vraag hem mee uit. Ik ben op hem afgestapt... ik moet toegeven dat ik niet helemaal nuchter was... en ik zei; ik geef je 2 opties. 1: je mag me deze zomer mee op een date nemen of optie 2: jij blijft hier nog een jaar les geven en ik ben volgend jaar geslaagd en dan mag je me meenemen op een date. Hij reageert volstrekt in shock! Het was echt een heel grappig moment. Maar nu is het probleem, hij is niet ontslagen. Er is niets tussen ons gebeurd. Maar telkens als mijn naam ook maar ergens valt, zelfs al ben ik niet in de buurt is hij super akward. En als ik naar hem lach of ubberhaupt aankijk kijkt hij snel de andere kant uit. Hij heeft geen nee gezegd tegen de date en hij stond wel gewoon met zijn arm om mijn heup heen. Is hij bang voor zijn baan of moet ik hem echt compleet uit mijn hoofd zetten?

  Hij is trouwens 24 en ik 17!

 • 5 jaar geleden xXMainiacxX

  jaah ik ben verliefd op een gymleraar en ik zie hem elke woensdag en ik ben zoooo fucking verliefd en als hij zegt hoi dan word mijn kop knalrood en ik vind hem zooooo leuk omdat hij heeeel erg veel op macklemore lijkt en hij is gewoon geweldig maar ik wil hem never nooite vergeten dat zou ik niet leuk vinden.

 • 5 jaar geleden blondiex

  ik heb een docent geschiedenis die ik gwn wel aardig vind, niet meer ofzo...

  maar hij doet soms wel wat vaag tegen mij. dan zegt hij tegen me: jij hebt zo'n mooie lieve glimlach. en, je zit alleen maar mooi te doen in de les. ;p dat soort dingen.

 • 6 jaar geleden Dominique

  M'n leraar is 25 jaar en ik vond hem echt heel knap en aardig. Ik vroeg na de les als de pauzebel ging soms hoe zijn weekend was en of ie nog iets leuks ging doen. Toen hij hetzelfde terugvroeg aan me had ik altijd wel wat te vertellen aan hem. Ik antwoordde dat ik met "Coen" dit weekend ging afspreken, ik ken geen eens een Coen maar ik wilde kijken hoe hij reageerde. Hij vroeg wie Coen was en of het mijn vriendje was. Meestal zei ik maar ja. Die paar maanden later zat ik in z'n les veel op m'n mobiel en vroeg hij wat ik aan het doen was. Na de les moest ik uitleggen wat ik deed op m'n telefoon tijdens zijn les. Hij vroeg of het Coen was en of alles wel goed ging tussen ons. Ik vertelde hem dat ik geen eens een Coen kende en hoe hij dat heeft onthouden. Hij zei: ik onthoud leuke dingen van leuke leerlingen. Het was stil tot de bel weer ging. Vervolgens ging hij een maand later weg van onze school om op een andere school les te geven. Dat vond ik erg jammer. Ik heb hem verder nooit meer gezien, zijn leuke opmerking blijft nog altijd in mijn hoofd. Ik ben blij dat ik verder niet op zijn opmerking ging. Hij heeft me een fijn gevoel gegeven het schooljaar en achteraf denk ik dat het toch niks was geworden. Soms is het ook leuk om iemand van 'afstand' te bewonderen en het daarbij laten.

 • 6 jaar geleden Nunulovess__

  Aria & Ezra

 • 6 jaar geleden fearless13

  De lessen zijn voorbij, examens gaan bijna beginnen en precies nu kom ik erachter dat ik verliefd ben op mijn nederlands docent, sigh

 • 6 jaar geleden Melody

  ahh ik ben ook onwijs verliefd alleen zit ik niet meer op die school daarbij was (is) hij getrouwd en heeft 2 kinderen...maar ik zag hem meer als vader hoor..maar ik mis hem ontzettend erg..

 • 6 jaar geleden AB074

  Hey, ik ben ook verliefd op een leraar, Al 2 jaar lang. Ik heb dit een half jaar geleden ofzo tegen m'n beste vriendin gezegd, ze snapte me helemaal. Maar nu heb ik ruzie met haar! Ze heeft alles namelijk aan m'n ouders verteld (terwijl ik haar nadrukkelijk had gevraagd dit niet te doen), nu ben ik echt super boos op haar en heb niemand meer om mee te praten. En niemand laat me met rust, het enige wat ik wil is dat ik gewoon even rustig kan nadenken over alles maar iedereen blijft zich er maar mee bemoeien. Ook heb ik een tijdje geleden aan die leaar verteld dat ik verliefd op hem ben, ik had dit via een briefje gedaan dus heb geen reactie gehad, sinds dien negeert hij me totaal... Ik had hem ook gevraagd of ik hier een keer met hem over kon praten, maar daar heeft hij nog geen antwoord op gegeven... (Dit was een maand geleden). Zelf raad ik je aan om het niet tegen je leraar te vertellen, het kan goed uitpakken, maar er is ook een grote kans dat het zo uitpakt als bij mij... (Btw ik heb geen les van 'm)

 • 6 jaar geleden anoniempje

 • 6 jaar geleden ilovemustaches

  @pindakaaslolly: nou maar hopen dat het mag...

 • 6 jaar geleden pindakaaslolly

  Au secours! Ik ben dus onwaarschijnlijk verliefd op een stagair bij ons op school, al is hij geen leraar van mij. Ik ging dus, laatst met school op wintersport. Toen had ik ook nog geen idee dat hij bestond... daar was hij dus. En eerlijk, ik vond hem helemaal niets haha! Toen wilde een vriendin hem dus versieren voor vakantie, waarom weet ik niet... maar ik moest dus de hele tijd mee als ze gingen snowboarden, en toen begon ik ook serieus met hem te praten... hij vond mijn vriendin niet leuk, en vond bij mij een goede uitlaatklep. We begonnen dus te praten, en langzamerhand kwam ik erachter dat hij me ook niet helemaal koud liet! Het feit dat ik per ongeluk zijn buik zag maakte het er ook niet beter op... nou voor de rest een heel leuke vakantieweek gehad, toen was ik ook nog puur gevallen op zijn uiterlijk maar na die vakantie kreeg ik zijn nummer... en toen begon ik zijn innerlijk ook superleuk te vinden! Nu WhatsApp ik elke dag heel veel met hem... en het pijnlijke voor mij is dat het leeftijdverschil dus niet echt groot is, ik ben 14 en hij is 19. En fijn dat ik dit eventjes kwijt kon hier... oh ja! Hij heeft dus wel nu ineens aan mijn gymdocent (zijn begeleider) gevraagd of stagairs iets mogen hebben met leerlingen... me confused! Ik vraag me af of ik hem ooit versierd krijg . Maar bedsnkt voor het aanhoren van dit verhaal!

  Pindakaaslolly

 • 6 jaar geleden idontcare_

  Vind het best "apart" , als je een relatie met een leraar hebt ik bedoel kom op meiden , er zal waarschijnlijk flink leeftijdsverschil zijn en buiten dat , de leraar kan diep in de problemen komen !

 • 6 jaar geleden thefreakoffreaks

  Ik ben ook verliefd geweest op mijn gymleraar (haha, de helft op een gymleraar mwuaha :lol maar dat is al gauw overgegaan. THANKGOD, hahaa

 • 6 jaar geleden -Lightsout

  @ Cutiebeauty

  Ik haat het als mensen dingen zeggen zoals dit.

  Het is helemaal niet vreemd. Veel mensen worden verliefd op hun leraar/lerares omdat ze er meer een vader/moeder figuur inzien.

  Ja, ik ben zelf verliefd op een lerares & het is echt niet makkelijk.

  Ben al 2 jaar verliefd & het einde is nog lang niet in zicht.

 • 6 jaar geleden Survivor

  Ezra is uit pretty little liars!

 • 6 jaar geleden Cutiebeauty

  ik zie allemaal reacties over ezra.. wie is dat nou weer? Film ofzo?

 • 6 jaar geleden Cutiebeauty

  *Leest de titel*: HUH dat is vreemd *klikt*

  *leest zin 1* :Het is niet raar om verliefd te zijn op je leraar, *HE-LE-MAAL gestoord!!* tuurlijk is dat gek, het zou je vaders leeftijd kunnen zijn!

 • 6 jaar geleden CuteMarshmallow

  helaas is de jongste docent op mijn school 31 ): maar vorig jaar was er een docent waarmee ik wle heel erg goed mee op kon schieten hij werkt nu niet meer op school maar we smsen nog steeds (:

 • 6 jaar geleden Sjantje

  omgg ik zou sterven als Ezra voor de klas zou staan

  maar nee, dit is wel herkenbaar.

 • 6 jaar geleden dsanne

  Ik ben echt heel verliefd op mn gym docent... hij geeft me ook trainen voor mijn sport, ik kan dus niet echt om hem heen ;s en het is ook geen crusch want het duurt al 2 a 3 jaar

 • 6 jaar geleden Julie

  tsjaaaaa

 • 6 jaar geleden xhelloiloveyou

  Meegemaakt en zit nu in de slotfase zegmaar. Wel lekker makkelijk om te zeggen 'vergeet hem'. Alsof dat zo 1-2-3 gaat.

 • 6 jaar geleden Myrthe Yara

  Tjaa, dit heb ik één keertje gehad. Met mijn gymleraar.

  Hij was absolutely gorgeous en alle meiden vonden dat hij er wel okay uitzag (met name als hij dat ene strakke shirt aan had en net actief had meegedaan met een bepaald spel of sport)

  Hij was vriendelijk, grappig, super leuk haar, mooie blauwe met groene ogen, had een heerlijke stem om naar te luisteren, en naast dat allemaal was ie ook nog eens flink gespierd.

  Hij gaf ook wel is gewone lessen. Op een gegeven moment draaide ik er een beetje in door en kon mij niet meer concentreren in de klas. Ik had dan bijvoorbeeld 's ochtends les van hem, toen liep ik helemaal te dromen. En in de middag miste ik hem zo, dat ik me weer niet kon concentreren.

  Ik had deze periode meer huiswerk dan normaal door mijn geklungel en raakte helemaal achter schema. Nog erger was dat iedereen ervan wist.......onder andere de leraar zelf >.<

  Ik weet nog heel goed dat ik een keertje een tekening van hem had gemaakt in de klas. En op een gegeven moment hing hij ineens boven mijn voorovergebogen hoofd.... dat was embarrassing!

  Ik heb toen een gesprek met hem gehad waarin we serieus praatten, maar ook wel een beetje konden lachen. En hierna is het eigenlijk alleen maar beter gegaan. Ik kon beter nadenken over de gevolgen áls hij en ik wat zouden worden, en kon het meer van me af zetten.

  Ik heb hem even later nog die tekening gegeven en een kopie zelf bewaart. En hij zei dat ie hem super mooi vond, en zelfs dat ie hem ging ophangen in zijn huis (!!)

 • 6 jaar geleden KrakAka

  Ezra is btw :wub:

 • 6 jaar geleden KrakAka

  Als ik nou eens knappe leraren had, ze zijn allemaal oud dus ik kan me niet voorstellen dat ik er ooit een crush op zou kunnen hebben :')

 • 6 jaar geleden Anne

  Heb 2 jaar een relatie gehad met een leraar. Nooit een issue geweest eigenlijk. Sterker nog, uiteindelijk is het uitgegaan oa omdat ik hem niet zelfstandig genoeg vond en ik niet het gevoel dat ik nog dingen van hem kon leren. Ik was hem een beetje ontgroeid

 • 6 jaar geleden patricia

  brr, tja als je een beetje jonge knappe leraren hebt, ja dat kan ik me voorstellen. Maar ik heb echt altijd van die oude mannetjes XD en ik ben nog niet zo diep gezonken dat ik een crush op ze heb

 • 6 jaar geleden Charlotte

  Mijn vorige crush (waar ik nu hopelijk over heen ben) heeft me wel bijlessen gegeven. En soort trainingen voor extra activiteiten bij mij op school. Had idd altijd het gevoel alsof ik mijn 'docent' leuk vond als hij zo voor de klas stond. :')

 • 6 jaar geleden 7Layers

  EZRIA <3

 • 6 jaar geleden xIriishh

  Ik heb een hele goede band met een (jonge) docent van mij die ik 3 jaar geleden had als mentor. Nooit verliefd geweest, maar ik vertrouw hem wel echt 100% en kan ook altijd bij hem terecht.

 • 6 jaar geleden Grindylow

  Ezraaa

 • 6 jaar geleden 185natas

  Heb namelijk een knappe gymdocent, maare hij kleed zich awesome in prive maar in lessen helemaal not..

 • 6 jaar geleden iheartME

  Meh, nog nooit zo'n leraar gehad. Maar Ezra zou ik wel doen. <3<3

 • 6 jaar geleden Reese

  hehe bij ons op de hogeschool is er ook een knappe leraar maar verliefd nahhh

 • 6 jaar geleden chantal

  Heb op de middelbare een leuke gymleraar gehad van maar een paar jaar ouder, nou ik inmiddels alweer een paar jaar van die school af ben was ik hem pas tegengekomen met uitgaan in gesprek gegaan en zijn nummer gekregen! hahaha, en verder verliefd op de leraar? nee dat moet je toch gescheiden houden

 • 6 jaar geleden Anna

  Ondanks dat sommige leraren bij ons op school best jong en knap zijn, ben ik echt nog nooit op een van hen geweest. :p

 • 6 jaar geleden Claire

  Oh god typisch dit..

 • 6 jaar geleden Kachina

  Hee, mr. Fitz! :P

  Nee, nooit gevoelens gehad voor een leraar.

 • 6 jaar geleden dreamxo

  Ik heb hele leuke leraren, kan altijd met ze lachen en ze zijn super lief. Maar gevoelens, nee..

 • 6 jaar geleden AMORFATI

  Ik vind het altijd zo typisch als mensen verliefd worden op hun leraar.. :')

  Ik heb namelijk altijd oude of oncharmante mannen als docenten gehad.

  Nu op de universiteit is het wel een beetje anders. Dan heb je soms werkgroepen van student-assistenten en die zijn echt maar zo'n 3 jaar ouder..

  Das ongeveer hetzelfde als een studiegenootje, alleen dan eentje die alles aan je uit gaat leggen hahaha!

 • 6 jaar geleden Ville88

  Volgt lerarenopleiding Biologie. Me stage begint over 2 weken dear god. Nooooooooooo. Hoop dat dit mij niet gebeurd.

 • 6 jaar geleden Fugly

  ik had vorig jaar een gymleraar en alle meisjes uit de klas wilden alles over zijn liefdesleven weten en sloofden zich helemaal uit echt raar af en toe. Hij was knap maar niet echt leuk ofzo, dus ik snap niet waarom ze zo nieuwschierig naar hem waren..

 • 6 jaar geleden Janine

  Hahaha Yay mister Fitz

 • 6 jaar geleden Horizon

  wahahaha ik ga ook leraar worden maar hoop niet dat iemand een crush op mij gaat krijgen.

  wat best mogelijk is omdat ik wel echt awesome ben maartoch!

 • 6 jaar geleden Christy

  Wij hebben op school ook een superleuke gymleraar rondlopen, niet dat ik op hem val ofzo, maar ik zou best kunnen begrijpen als meisjes hem leuk zouden gaan vinden.

  Leuk artikel btw.

 • 6 jaar geleden brokenmirror

  Jaa pff ik heb dit heel erg meegemaakt.. Goed artikel.. Ik ben echt heeel lang verliefd geweest op een lerares( meer dan een jaar) en nog steeds wel. Ik heb haar al 8 maanden niet gezien en ik mis haar verschrikkelijk Ik denk niet dat ik ooit nog zoveel van iemand ga houden.. en dit klinkt raar ja maar mijn lerares is niet zoals andere docenten. Het is heel moeilijk, want het kan gewoon een crush zijn maar het kan ook escaleren zoals bij mij.

 • 6 jaar geleden S.

  heel herkenbaaar dit.

 • 6 jaar geleden Derpina

  Wij hebben wel hele leuke gym stagiaires ghehehehh. Maar die zijn meestal ook begin 20 of zo.

 • 6 jaar geleden lovelynoa

  Uhl verliefd op een leraar -___- kan er niet aan denken

 • 6 jaar geleden NailsByStephanie

  Haha.. grappig. Nog nooit meegemaakt.

  Wel had een docent op de middelbare school een relatie met een oud-student die hij ook in de klas heeft gehad. Vieze gedachte.

 1. 1