Shop voor Pink Ribbon

Lifestyle door Redactie

Dat wij van shoppen houden is allang bekend. Maar hoe cool is het als we met onze favo hobby ook nog een goed doel steunen?! Oktober is de maand waarin Pink Ribbon aandacht vraagt voor borstkanker. Er zijn daarom weer een hoop winkels en merken die producten aanbieden waarvan een deel van de opbrengst naar deze stichting gaat. Shoppen maar!

pink ribbon

pink ribbon

Dit zijn twee van de vier T-shirts die C&A speciaal heeft uitgebracht voor Pink Ribbon. De shirtjes kosten 12 euro, waarvan 5 euro naar Pink Ribbon gaat. Je kunt ze kopen vanaf 1 oktober in alle winkels in de Benelux, of op de webshop.

pink ribbon

Mooie lipjes? Koop deze Clinique Chubby Stick voor €18,80! Er wordt €3,50 gedoneerd aan Pink Ribbon. Uitsluitend te koop bij de Clinique counters in De Bijenkorf.

pink ribbon

Steun Pink Ribbon door een lipgloss en lipstick met bijbehorend make-uptasje van Estée Lauder. Het kost €25,56, waarvan 20% naar het goede doel gaat. Exclusief te koop bij de Estée Lauder counters in De Bijenkorf.

pink ribbon

Als je wat meer geld hebt gespaard, koop dan deze moisturizer van Clinique. Deze fles heeft als extra touch een sleutelhanger. Als je de 'C' omdraait heb je ook een handig spiegeltje! Te koop voor €50,80, waarvan €14,00 naar Pink Ribbon gaat. Verkrijgbaar bij de Clinique counters in De Bijenkorf.

pink ribbon

lookx

pink ribbon

Ook LOOkX helpt graag een handje mee en heeft daarom een speciale Pink Ribbon Lipbox ontworpen. In deze box zitten een lip pencil, een lipgloss en een lipstick. Het is de hele maand oktober verkrijgbaar voor €34,95, waarvan 10% naar Pink Ribbon gaat.

pink ribbon

pink ribbon

Elk jaar komt Sanoma met het Pink Ribbon magazine. Dit jaar doen ze het een beetje anders. Het tijdschrift heeft namelijk een nieuwe naam: Aandacht Magazine. Het staat boordevol mooie foto's, illustraties en inspirerende quotes, gedichten en columns. Aandacht Magazine kost €6,95 en gaat volledig naar Pink Ribbon! Je kunt 'm hier bestellen.

pink ribbon

Uiteraard mag de jaarlijks terugkerende geluksarmband niet ontbreken in dit lijstje. De armband van dit jaar is chic met zachtroze tinten, houten en glazen kraaltjes en zilver- en koperkleurige bedels. Te koop voor €9,95 waarvan €4,27 naar Stichting Pink Ribbon gaat. Bestel 'm in de webshop.

pink ribbon

Wil jij liever gewoon een bedrag storten? Chicklit.nl wil samen met jou een mooi bedrag inzamelen voor Pink Ribbon. Deze website heeft speciaal hiervoor een PayPal account aangemaakt. Hierop kun je een bedrag naar keuze doneren. Alle beetjes helpen! Leuke extra: als je voor 31 oktober doneert, maak je kans op een goodiebag met daarin allerlei roze goodies, boeken en dvd's. Klik hier om geld te doneren en steun Pink Ribbon!

Wat ga jij shoppen voor Pink Ribbon?

Bron beeld: beautyscene, popyourcolor, aandachtmagazine

Door: Emma