Alle zoenweetjes die jij graag wilt weten!

Lifestyle door Redactie

Er is niets zo leuk als romantisch zoenen met je crush! Helemaal verliefd kun jij nergens anders meer aan denken dan aan hem. Wieh, de kriebels beginnen al te spelen als je er alleen al aan denkt. Maar wist jij dit al over zoenen? Allerlei leuke zoenweetjes die jij graag wilt weten!

Je sluit je ogen als je de zoen goed vindt
Wil jij weten of jouw partner je goed vindt zoenen? Kijk dan of hij zijn ogen dicht heeft, bijna iedereen sluit zijn ogen tijdens een goede zoen. Dat komt omdat je pupillen steeds groter worden en je sluit je ogen om ze te beschermen tegen het licht.

zoen weetjes

Verleidingskunsten
Mannen kunnen rode lippen niet weerstaan, maar daar hoef jij geen lippenstift of gloss voor te gebruiken! Door het zoenen worden namelijk jouw lippen voller en roder, waardoor hij je dus nog minder kan weerstaan.

Zoenen tijdens de proefwerkweek!
Heb je veel stress door de massa’s huiswerk? Een goede zoen kalmeert je en vermindert de stress. Een kus is, samen met jouw verliefdheid, als een soort drugs voor je hersenen. Meer lees je in dit artikel.

zoen weetjes

Nog meer voordelen van zoenen!
Nog een ander voordeel van zoenen is dat het je weerstand verbeterd wordt! Speeksel bevat namelijk, een beetje vies om te weten, veel bacteriën. Daardoor verbeter jij jouw immuunsysteem bij iedere zoen!

Ook schijnt het zo te zijn dat zoenen je gebit beschermt tegen gaatjes!

Het laatste voordeel is dat je niet meer naar de sportschool hoeft, je valt namelijk af van zoenen! Dat komt omdat door het zoenen je hartslag omhoog gaat en het je vetverbranding zelfs verdubbeld!

zoen weetjes

Nu nog een paar leuke ‘wist je dat’jes!
Wist je namelijk dat…

… ongeveer 22% van alle heterovrouwen wel eens met een andere vrouw heeft gezoend? Daar staat tegenover dat 8% van de heteromannen wel eens met een andere man heeft gezoend.

… 8% van de vrouwen zou graag een stapje verder gaan nadat ze iemand hebben gekust die ze niet kennen. Tegenover een veel grotere 40% van de mannen!

… vrouwen sneller afknappen van een man die niet lekker zoent, dan andersom! Voor de man maakt dit meestal net wat minder uit.

zoen weetjes

… het zoenen ons helpt om ‘diep van binnen’ een juiste partner te zoeken. Dat komt omdat wij, vrouwen, minder kinderen kunnen krijgen dan mannen in ons leven en daarom kritischer moeten zijn. Weird!

… 33% van de mannen zoenen niet ziet als vreemdgaan.

… 82% van de mannen liever geen onbekende vrouwen zoenen. Lief!

… maar liefst een op de twintig Nederlandse koppels niet met elkaar zoenen? Nooit niet, gewoon… niet? Wow!

zoen weetjes

Weet jij nog een leuk zoenweetje?

Bron: Vrouwonline.nl, Nu.nl & ‘De liefde’ magazine
Bron beeld: Weheartit

Door: Jitske