Nieuw social media platform, Pheed!

Lifestyle door Redactie

Er is een nieuw online platform in town... Pheed! Als je Miley Cyrus op Twitter volgt heb je er misschien al iets over voorbij zien komen (althans, zo hebben wij het "ontdekt"). Miley Cyrus is namelijk één van de vele celebrities die al een kanaal heeft bij het super nieuwe platform waarop je van alles kunt delen en bekijken. Natuurlijk waren wij benieuwd en dus gingen we op onderzoek uit.

PHEED

Pheed is een nieuw social media platform dat sinds een paar weken online is. Op Pheed kun je je eigen kanaal aanmaken. Op dat kanaal kun je van alles plaatsen. Van teksten en foto's tot filmpjes en zelfs live evenementen. Live evenementen? Ja, dat je dus voor je webcam zit en een presentatie geeft aan iedereen die zich inschrijft.

Maar het is natuurlijk niet alleen maar leuk om dingen zelf te plaatsen, het is juist vooral leuk om bij anderen te kijken. Er zijn al heel wat artiesten die een kanaal hebben op Pheed. Op dit moment zit Pheed nog in de opstartfase en zijn veel accounts nog wat leeg. Maar heel veel artiesten, waaronder Miley Cyrus, Ashley Tisdale en Ashlee Simpson, hebben al aangekondigd al hun exclusieve materiaal via Pheed te gaan lanceren.

PHEED

Het is helaas niet helemaal gratis. Het account van Miley Cyrus en Ashley Tisdale bijvoorbeeld, kun je wel lid van worden zonder te betalen. Maar voor accounts van Chris Brown, David Guetta en Paris Hilton betaal je wel een paar dollar om lid te worden. Maar goed, als we er dan uiteindelijk heel veel gaaf materiaal voor terug gaan krijgen, kan dat het wellicht wel waard zijn.. Maar dat wachten wij nog even af.

Voor nu volgen we Miley, die alvast een "1,2,3 TEST" audio-opname online heeft geplaatst. Miley bevindt zich op dit moment heel veel in de studio. Onlangs vertelde ze dat ze hoopt dat haar eerste single van haar nieuwe album in december gelanceerd kan worden. Het complete album moet begin 2013 verschijnen. Maar wij kunnen ons zo voorstellen dat Miley ons alvast kleine voorproefjes geeft via haar Pheed kanaal?

Kende jij Pheed al? Heb jij al een account? Wij wel! Binnenkort openen we wellicht een account voor Girlscene waarop wij exclusief materiaal zullen publiceren. Stay tuned!

Door Annemerel