Lifestyle

Notebook doodles

Na het grote succes van 'de mode- & beautyblog van' stroomden we over met jullie leuke blogs. Speciaal voor jullie zijn er twee nieuwe rubrieken waar jij jouw blog in het zonnetje kan zetten, namelijk: de toekomstige 'de reisblog van' en deze 'De lifestyleblog van'. Met deze week de lifestyleblog van Joyce.

blogEven voorstellen: dit is Joyce, 15 jaar en haar lifestyleblog heet: Joyce Jeroense. Joyce is begonnen met bloggen omdat ze graag haar fotografie wilde laten zien. Bij de foto's schreef ze een klein verhaaltje over waar en wanneer ze het had gemaakt. Haar blog was geboren. Joyce vindt het zo leuk om te vertellen wat ze meemaakt, dat ze nu niet meer zonder kan.

Haar blog gaat voornamelijk over lifestyle en fotografie. Daarnaast komen er onderwerpen voorbij zoals mode, haar notebook doodles, andere creatieve dingen, persoonlijke onderwerpen, shoplogs en af en toe beauty. Joyce blogt nu bijna een jaar, maar ondanks dat ze het best druk heeft met haar school, is haar blog up-to-date.

blog

blog

Waar haal je je inspiratie vandaan?
Echt uit álles! Als ik iets mee heb gemaakt, nieuwe foto's heb gemaakt of iets zag op een andere blog of tijdschrift en dacht; 'Hey! Dat is wel interessant! ' Dan schrijf ik daar gewoon iets over. Ik moet het onderwerp zelf wel heel leuk vinden en het moet mij inspireren. Dan hoop ik dat mijn lezers het ook leuk vinden.

blog

Waar schrijf je het liefste over?
Vaak als ik een post plaats met foto's erin die ik gemaakt heb, dan heb ik die dag ook meestal wel wat meegemaakt. Bijvoorbeeld als ik gezellig met mijn familie naar het bos ben geweest en daar wat plaatjes heb kunnen schieten, dan vind ik het super om op mijn blog te kunnen vertellen wat ik heb gedaan. Mijn blog is dus eigenlijk ook een soort dagboek, maar dan kan iedereen het lezen.

blog

Hoe zorg je ervoor dat jouw blog onderscheidend genoeg is en opvalt tussen alle anderen?
Ik probeer netjes te schrijven, een mooie opvallende lay-out te hebben en mooie foto's te plaatsen die passen bij het artikel. Verder denk ik dat er ook maar weinig fotografie bloggers zijn die dat combineren met mode & lifestyle. Ik denk dat het mijn blog onderscheidend maakt.

blog

Wie is je grote voorbeeld en waarom?
Een echt voorbeeld heb ik niet, maar er zijn wel zat blogs die ik ontzettend leuk vind om te lezen en wel een paar die ik een paar keer per week check. Mijn favoriet is dan toch wel Marie; zij kan prachtig fotograferen! Maar daarbij showt ze ook haar outfits en laat ze zien wat ze heeft meegemaakt. Haar manier van fotograferen en bloggen spreekt mij heel erg aan.

blog

Heb je nog eventuele tips die je de lezeressen van Girlscene wilt meegeven op het gebied van beauty, food, fashion, etc.?
Op het gebied van bloggen zou ik zeggen: blog lekker over wat je zelf leuk vindt en wat jij interessant vindt! Dan is het veel leuker om erover te schrijven. En je vooral niets aantrekken van de rest. Apart en anders zijn is juist leuk, een soort limited edition!

Wat vind jij van de blog van Joyce?

Zou jij net als Linda ook graag met jouw lifestyleblog op Girlscene willen? Klik dan hier & kom erachter wat je allemaal moet doen.

Door: Joyce

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved