Wist je dat… Girlscene edition!

Lifestyle door Redactie

Er zijn allerlei dingen op deze wereld die wel heel raar zijn of waar wij nog nooit van hebben gehoord. Zo ben je al achter een hoop weetjes gekomen door onze ‘Wist je dat…’s. Nu leek het ons leuk om er een Girlscene edition van te maken! Zo zijn er een hoop feitjes over Girlscene die jij vast wel wil weten!

... er altijd vier meiden bij Girlscene werken? Danique, Annemerel en twee stagiaires!

… het nu zo druk is op de website dat we Quirine hebben ingeschakeld en ze Girlscene team met drie dagen in de week versterkt? Dat maakt dus vijf medewerkers!

... het pand midden in Amsterdam ligt? Vlakbij 'De Negen Straatjes', dat is dus erg moeilijk concentreren als we door deze straatjes naar de Albert Heijn lopen. Wilskracht!

redactie

… we hier met ongeveer twintig meiden op vijftig vierkante meter zitten? Dat is dus een groot kippenhok en op sommige tijden erg moeilijk concentreren. Vooral als we chocolade hebben, yummy!

… we iedere week wel ongeveer drie persevents hebben? Veel moeten we helaas afzeggen, omdat we het gewoon te druk hebben met schrijven!

… ongeveer tachtig procent van alle meiden hier hardlopen? Dat hebben we allemaal overgenomen van Annemerel!

… Annemerel helemaal weg is van Parijs?

… Jitske twee paarden heeft? Ze reist dus ieder weekend weer helemaal terug naar Brabant om ze te verzorgen!

emma

… Emma onze gossip babe is en ze alle celebrities in de gaten houdt?

… Ze ongeveer 30 Amerikaanse series kijkt?!

… en mega fan is van Kristen Wiig?

... Emma het liefst een comedyster in Saturday Night Live zou willen zijn, maar ze zichzelf niet grappig genoeg vindt?

... Ze bijna altijd op hakken loopt? Mensen hebben daarom vaak niet door dat ze best klein is (1.63, niet doorvertellen!).

… Danique altijd degene is die de sfeer in het kantoor brengt? Op de dagen dat ze er niet is, is het namelijk super rustig! Haha!

quirine

... Quirine een ringenverslaving heeft? Ze heeft er bijna een stuk of 50!

... ze altijd de meest onbekende festivals afstruint iedere zomer?

... ze ook heel veel gaatjes in haar oor heeft?

... Quirine veel tweedehands kleding koopt? Voordelig en ook super origineel!

... ze ook geen een paar hakken heeft? Allemaal maar platte, comfi schoenen.

kastje vol

... we wekelijks tientallen pakjes binnenkrijgen van Rimmel, Syoss, Mabyelline en van nog veel meer beautymerken? Deze producten sparen we allemaal op en geven we aan onze moderators met kerst. Ook doen we deze items in leuke goodiebags die we het hele jaar door weggeven. Zo krijgt iedereen die ons een gouden tip geeft er een! Weet jij toevallig een gouden tip? Stuur deze dan naar danique@girlscene o.v.v. 'Gouden tip' en wie weet heb jij binnenkort ook wel een goedgevulde goodiebag!

danique

... Danique mobiele eenheid nummer een is? Vodafone heeft geen crisis door haar.

... Danique altijd heel erg druk is? Zo heeft ze iedere avond wel een afspraak, omdat ze ontzettend veel vriendinnen heeft. Heel leuk, maar soms wel een beetje vermoeiend.

... ze ook een tikkeltje sportverslaafd is? Ze staat per week uren op de crosstrainer.

... ze niet een, maar tien gaten in haar hand heeft? Zo kan ze op een dagje shoppen echt ontzettend veel uitgeven!

jitske

... Jitske verslaafd is aan haar Uggs? Soms ook wel een beetje too much. Ze draagt bijna iedere dag een van haar Uggs en als het gaat regenen neemt ze haar All Stars mee, zodat als het regent ze haar Uggs in de tas kan stoppen. Confession!

... Jitske ook haar oren gestretcht heeft? Zo heeft ze twee gaten van 16 mm en twee van 6. Stiekem wil ze wel groter, maar haar oortjes ogen nu al zo klein!

Heb jij ook een confession of een leuk weetje over jezelf?

Door: Jitske