Lifestyle

Bundel je herinneringen met MyBKS fotoboeken

Tegenwoordig is iedereen fotograaf. Het aantal meiden met een digitale spiegelreflexcamera is groot, wie heeft er geen compactcamera? En we hebben natuurlijk ook altijd onze mobieltjes nog. Op de Girlsceneredactie hebben we allemaal een iPhone en natuurlijk moet ieder chocolaatje en sportieve uitspatting worden vastgelegd met onze favoriete app, Instagram. Bij MyBKS hebben we van onze favoriete instagramfoto’s een boekje laten maken...

mybks

Leuk hoor, al die foto’s op je computer en telefoon, maar er gaat toch niets boven een fotoboekje. Wij gaan niet meer in de weer met plakboeken en lijm, nee wij maken onze fotoboeken gewoon online, wel zo makkelijk.

Bij MyBKS bundel je je herinneringen voor later en maak je de mooiste fotoboeken. Van reisboeken tot schoolboeken en van babyboeken tot trouwboeken. Of net zoals wij, vierkante retroboekjes met onze favoriete instagramfoto’s.

We downloadden een programmaatje van de website van MyBKS (geschikt voor zowel Windows als Mac) waarmee we het fotoboek konden opmaken. Terwijl het programmaatje aan het downloaden was, selecteerden we onze favoriete instagramfoto’s van het afgelopen jaar.

mybks

Vervolgens gingen we aan de slag. Je kunt het boekje precies naar jouw eigen wens opmaken. Hoeveel foto’s je op een bepaalde pagina wilt, of je iets erbij wilt schrijven, hoe je de foto’s wilt indelen op de pagina... De keuze is helemaal aan jou!

Als jouw boekje helemaal naar wens is opgemaakt, bestel je het direct vanaf het programmaatje. Vervolgens ligt het fotoboek binnen vijf dagen bij jou in de brievenbus! Het ideale cadeau voor... ja voor wie eigenlijk niet?! Je ouders, je oma, je beste vriendin, je vriendje?! Of wat dacht je van gewoon voor jezelf...

mybks

Bestel je via deze link je fotoboek dan krijg je 20% korting op je bestelling, bestel je twee fotoboeken, dan krijg je 40% korting. Like je MyBKS op Facebook, dan maak je kans op een van de tien premiumfotoboeken ter waarde van 50 euro!

Benieuwd naar het resultaat van ons boekje?

mybks

mybks

mybks

mybks

Door de Redactie

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved