Crea bea’s ontdekt – special deel #3!

Lifestyle door Redactie

Je hebt de vorige artikelen van 'Crea bea's ontdekt' en de special vast wel voorbij zien komen. De artikelen waren gevuld met talent van Girlscene lezeressen. Nu stuurde Elisa, Rosanne en Roxanne foto's van hun talenten. Dat wilde we zeker niet verloren willen laten gaan...

elisa

Elisa de Leeuw
Elisa zag ons oproepje op het forum in het artikel ‘Crea Bea talent gezocht’ en besloot meteen haar creaties in te zenden.

elisa

elisa

Ze houdt van tekenen, maar dat is niet het enige: ze is namelijk ook nog eens heel creatief met andere dingen! Zo maakte ze een laptoptas en een notitieboekje voor haar vriendin.

elisa

elisa

elisa

elisa
Ook het kussentje van haar pianostoel kon niet ontkomen aan haar creativiteit en werd in een mooie hoes gestopt. Wil je meer van Elisa zien? Neem dan een kijkje op haar website Made With Amour.

Rosanne Brandenbarg
Rosanne is net zo creatief en gaat vaak aan de slag met wol. Hier maakt ze ontzettend leuke creaties van.

rosanne

rosanne

Eigenlijk probeert ze van alledaagse dingen iets leuks te maken.

Rosanne Brandenbarg Rosanne is net zo creatief en gaat vaak aan de slag met wol. Hier maakt ze ontzettend leuke creaties van.

rosanne

rosanne

“Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn, en deze creaties wil ik hier graag met jullie delen.”

rosanne
Ook klimt ze wel eens in haar pen. Voor meer creaties neem je een kijkje op haar website: The Creative World of Rosanne.

Roxanne Leblans
Na het plaatsen van het berichtje in ons forum kregen we ook een leuke inzending van Roxanne.

“Mijn hobby is zeep maken! Ik maak bijvoorbeeld zeepgebak, zoals zeeptaarten, zeep cupcakes, zeep cake in tulbandvorm, zeepbonbons, etc. Daarnaast maak ik ook zeepjes met tekst of in verschillende figuren.''

roxanne

''Eigenlijk is deze hobby een beetje ‘per ongeluk’ ontstaan. Op een middag toen ik in de stad was en Pipoos in liep, zag ik dat ze zeepspullen verkochten. Ik heb hier een tijd staan kijken, maar had uiteindelijk niets gekocht want ik had nog nooit zeep gemaakt. Toen ik eenmaal thuis was, begon er toch iets te kriebelen en had ik spijt dat ik geen blok gietzeep had gekocht om eens uit te proberen. Dus de volgende dag ben ik terug gegaan en heb ik het eindelijk toch gehaald. Eenmaal thuis ben ik meteen begonnen met zeep smelten en kwam ik erachter dat ik eigenlijk teveel zeep had gesmolten die niet meer in het vormpje paste. Toen zag ik van die papieren cupcake vormpjes in de kast liggen besloot ik het gewoon daarin te gieten. Toen het eenmaal gedroogd was en ik het papiertje eraf haalde bracht het me op een geweldig idee: Ik ga zeepgebak maken!"

roxanne

roxanne

Wil jij net als de meiden van 'Crea Bea's ontdekt' met jouw tekening/schilderij of kunstwerk op Girlscene.nl? Of net als Elisa, Rosanne en Roxanne in 'Crea Bea's ontdekt - special!' Dat kan! Stuur foto's van jouw mooiste creaties, maar ook informatie van waar je passie vandaan komt en wat je inspireert naar info@girlscene.nl o.v.v. 'Inspiratie talent'. Wie weet zie jij jouw kunstwerken terug op Girlscene!

Wat vinden jullie van het talent van deze meiden?

Door: Jitske

Met dank aan Elisa, Rosanne en Roxanne voor jullie talenten!