Stel je brandende vraag over anticonceptie!

Lifestyle door Redactie

Er komt een moment dat je een anticonceptiemiddel wil gebruiken. De meeste meiden gaan voor de pil, maar wist je dat er ook andere vormen van anticonceptie zijn? Het blijkt dat er nog veel brandende vragen zijn over anticonceptie en die willen we uit de wereld helpen. Stel hier je vragen en wie weet worden deze beantwoord door een expert!

Je cyclus regelen, erge maandelijkse krampen verhelpen, huidproblemen oplossen of gewoon voorkomen dat je zwanger raakt. Er zijn veel redenen om een anticonceptiemiddel te gebruiken. Wat jouw reden ook is, het is belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Want je maakt vaak een keuze voor jaren. De pil die je bijvoorbeeld krijgt voorgeschreven, zal je waarschijnlijk nog jarenlang blijven slikken. Dan wil je vast weten welke pil het beste bij jou past, bijvoorbeeld een traditionele variant, een variant met minder hormonen of juist een waarin het hormoon lichaamseigen is?

pil

Toch blijken veel meiden en zelfs vrouwen niet goed geïnformeerd te zijn. Dat is helemaal niet gek, want eigenlijk krijgen we die informatie nergens. We zitten met brandende vragen die we graag beantwoord willen! Wij geven jou nu de kans om alles te vragen over anticonceptie en misschien worden deze voor eens en voor altijd uit de wereld geholpen door een expert op het gebied vananticonceptie!

Wat moet ik doen als ik de pil ben vergeten? Word ik dikker van de pil? Waarvan wordt de pil eigenlijk gemaakt? Welke anticonceptiemiddelen zijn er allemaal? Welk anticonceptiemiddel past goed bij mij? Geen vraag is te gek!

vraag

Stuur je brandende vraag naar info@girlscene.nl en wie weet wordt deze beantwoord door een expert op het gebied van anticonceptie!

Door de redactie