Fashion

Multifunctioneel wit jurkje

Heel veel meisjes hebben 'm in de kast hangen en als je 'm nog niet hebt, staat 'ie misschien al heel lang op je verlanglijstje: de little white dress! Het ideale jurkje voor een warme zomeravond of voor een dagje uit in de stad. Het is simpel en daardoor kun je dit jurkje op heel veel manieren dragen. Dus erg multifunctioneel! Wij laten je alvast tien hele leuke, verschillende manieren zien...

De basis voor deze look is de little white dress. Zorg dus dat je een simpel, maar leuk wit jurkje hebt zodat je deze zomer zeker weten door gaat komen.

little white dress

Outfit 1: Layer on Ladylike. Deze outfit is perfect voor de iets minder warme zomerdagen. Trek een leuk shirtje over je jurkje aan (deze moet dus niet al te strak zitten) en maak de look compleet met een gekleurd jasje.

little white dress

Outfit 2: Go Global, oftewel de City Look. Als je op vakantie lekker door de stad aan het wandelen bent en geniet van alle mooie gebouwen om je heen, is het simpel en handig om comfortabel gekleed te zijn. Kies een leuk sjaaltje uit, hang je nieuwste tasje over je schouder en zorg dat je een paar fijne ballerina's aan kunt trekken. Zo zie je er leuk uit en krijg je niet na een paar stappen al pijn aan je voeten.

little white dress

Outfit 3: Light it up. Neonkleuren zie je nu in bijna iedere winkel en combineren perfect met wit. Je hoeft niet meteen alles in neon aan te trekken. Kies één accessoire uit die zorgt voor een eye-catching effect. Meer heb je niet nodig!

little white dress

Outfit 4: Black Tie it up. Leuk om 's avonds aan te trekken voor een avondje uit! Een zwart riempje om je middel, een zwarte clutch in je linkerhand en een paar zwarte pumps eronder... Hoppa: klaar is kees!

little white dress

Outfit 5: Denim all the way. Het spijkerjasje kan perfect gecombineerd worden met dit jurkje of knoop je denim blouse erop. Een paar stoere pumps eronder geven het een stoere maar vrouwelijke touch.

little white dress

Outfit 6: Add a Sharp Shoulder. Een opvallend jasje aantrekken maakt een look natuurlijk altijd wat leuker. Je kunt kiezen voor iets met een print, een fel kleurtje of gewoon zwart.

little white dress

Outfit 7: Try a Tribal Touch. Een grote, opvallende ketting doet het altijd goed. Je hebt er vast nog wel eentje thuis of misschien wil je er nog eentje kopen. Als inspiratie hebben wij een paar leuke kettingen op een rijtje gezet.

little white dress

Outfit 8: Cinch your Knits. Je hoeft niet meteen alle winterkleding op te bergen in de zomer. De dunne knoopvestjes kun je ook in de zomer prima combineren. Met een leuk riempje in dezelfde kleur als bijvoorbeeld je tas, is ook deze look weer helemaal af.

little white dress

Outfit 9: Go West oftewel de western look. Een stoere riem, een paar cowboylaarzen of een paar bruine stoere slippers erbij staat altijd leuk.

little white dress

Outfit 10: Take a Bold Step. Een paar killer heels zorgen altijd voor een super uitstraling. Kies een paar super opvallende schoenen uit!

Wil je alle looks nou een keer helemaal in totaal terugzien? Kijk dan naar dit korte filmpje met de tien verschillende outfits.

Hoe draag jij jouw little white dress het liefst?

Bron: fabsugar.com

Door Eline

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved