Lifestyle

Geen zorgen over je zorgverzekering

14

Als je nog geen achttien bent, dan heb jij er nog niet mee te maken. Misschien niet het leukste onderwerp om mee bezig te zijn, maar wel heel belangrijk. Want als het over je gezondheid gaat, dan wil je je daar geen zorgen om hoeven maken. Met de juiste zorgverzekering betaal je voor zorg die bij jou past. Ben jij benieuwd naar een geschikte zorgverzekering? Lees dan snel verder...

Een zorgverzekering is niet goedkoop. We betalen maandelijks een flink bedrag, maar we weten vaak helemaal niet waar dat nou voor bedoeld is. Eigenlijk weten we sowieso erg weinig over onze zorgverzekering. Wist jij dat je vaak voor zorg betaalt, die je helemaal niet nodig hebt? Zo kan het zijn dat je betaalt voor kraamzorg, terwijl je geen kinderwens hebt.

Zonde, vindt ook VGZ. Zij hebben Bewuzt ontwikkeld, een zorgverzekering waarbij je alleen betaalt voor de zorg die je nodig hebt. Je kunt zelf bepalen waarvoor je je aanvullend wil verzekeren. Ben jij een fanatieke sporter? Dan is het verstandig om Bewuzt Fysio af te sluiten. Een paar reizen op de planning? Dan is Bewuzt Zorg Buitenland iets voor jou. Daarbij kun je nog zelf beslissen of je 9 of 19 behandelingen vergoed wil krijgen.

De aanvullende opties zorgen er niet alleen voor dat je voor zorg betaalt die jij nodig hebt en je voordeliger uit bent, maar je als je meerdere opties afsluit krijg je ook nog eens stapelkorting. Door zelf te bepalen welke zorg bij jou past bespaar je dus veel geld.

Heel fijn dat je nu je eigen zorg kunt uitkiezen, maar wat als je het afgelopen jaar toch niet naar de fysio bent geweest? Dan heb je toch alsnog voor zorg betaald die je niet nodig hebt? Geen probleem, bij Bewuzt heb je recht op No-claimkorting. Je krijgt dan het volgende jaar korting op je premie. 

Bewuzt is dus een nieuwe zorgverzekeraar, speciaal voor mensen die zelf willen bepalen waarvoor ze willen betalen. En daardoor ben je ook nog eens veel minder geld kwijt! 

Voor meer informatie kijk je op de site: www.bewuzt.nl.

Wat vind jij fijne zorgverzekering?

Bron beeld: weheartit

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

14 reacties

 • 6 jaar geleden Frozenn

  daar hoef ik me over een jaar pas zorgen over te maken.

 • 6 jaar geleden Daiquiri

  Wat een hippe spelling tegenwoordig bij zorgverzekeraars...

  Bewuzt, Zekur... :') Whats next?

 • 6 jaar geleden BrigitteBardot

  ik vind die reclames zo asociaal klinken "ik wil niet betalen voor zorg die ik niet nodig heb" alsof mensen die ziek zijn expres ziek zijn geworden, ik vind dat iedereen daar gewoon aan bij moet dragen. En als je ooit een ziekte krijgt, gaan daar zo 10.000den euro's doorheen die je zelf dan niet hoeft te betalen.

 • 6 jaar geleden Kristal

  Vind dit best wel een slecht artikel want jullie maken alleen maar reclame voor VGZ! Terwijl blijkt dat zij juist de duurste zijn... Ik zit zelf bij takecarenow, de jongerenverzekering van Agis. Ik kan het iedereen aanraden! Vanwege m'n CJP abonnement krijg ik daar ook nog korting. Ik betaal nu voor basisverzekering + Aanvullende verzerkering de laagste + Tandarstverzekering de hoogste maar 108 euro. Daarnaast vind ik het een groot voordeel dat je al je zaken online kunt regelen. En hoe ik bij takecarenow ben beland? Vorig jaar ben ik 18 geworden en via een vergelijkingssite kon ik al snel zien dat zij het voordeligst voor mij waren!

 • 6 jaar geleden Annemarie

  Ik ben opzoek naar een studentenverzekering die de kosten van adhd medicijnen dekt... en dat vind je echt nergens! De groep die vergoeding van die medicijnen het meest kan gebruiken wordt nergens ondersteund...Alsof studenten opeens geen adhd meer hebben! Of weet een van jullie er een?

 • 6 jaar geleden Femmk

  Dit jaar betaalde ik iedere maand 109 euro, gaat nu omhoog naar 120.. Toch maar iets goedkopers opzoeken denk ik. Maar dat is lastig zoeken en vergelijken.

 • 6 jaar geleden crazylittleaddict

  Goede reclame jongens, echt ook helpvol om mensen goed te informeren, goed bezig. Echt serieus, waar we hier echt iets aan zouden hebben is een vergelijking tussen verschillende verzekeringen, wat wel en wat niet af te sluiten. Beetje jammer dit.

 • 6 jaar geleden carlijn

  Ik betaal bij Besured 91,90 euro per maand voor basisverzekering, met een eigen risico van 350 euro. Dus nog goedkoper

 • 6 jaar geleden Elisa

  Ik zit bij Avero en heb een studentenpakket die mij ook de nodige fysio vergoed! Dus ik vind het wel prima, en met de zorgtoeslag elke maand valt het best allemaal mee

 • 6 jaar geleden moomin

  nou ik zit bij zekur 77,25 in de maand ik vind het wel prima zo

 • 6 jaar geleden Loes

  Ik ben ook al 18, mijn moeder heeft voor mij de verzekering uitgezocht! Maar riep toch af en toe of ik wel of geen fysio wilde. Ik heb geen idee hoeveel het kost aangezien mijn ouders mijn verzekering betalen!

 • 6 jaar geleden missSouthMountain

  Ik ben ook al achttien, ik zit gewoon bij menzis en dan heb ik aanvullende jongerenverzekering. Het is nog een beste kostenpost zeg..

 • 6 jaar geleden Laa-Laa

  gelukkig ben ik nog geen 18

 • 6 jaar geleden Soepstengel

  Ik ben nu overgestapt naar Zilveren kruis, gaat tot nu toe allemaal nog prima en een mooie prijs! (vergeleken met de rest)

 1. 1