Haar voor op school

Beauty door RedactieMiddenscheiding, klein beetje wax erin en eventueel steil maken met een steiltang.

Strakke zijscheiding, wax of clay erin voor smooth effect, eventueel steil maken met een steiltang.

Föhn je haar en ga tijdens het föhnen losjes met je vingers door je haar. Als het half droog is, gooi je je hoofd voorover en kneed je er wat mousse in. Föhn het (terwijl je nog voorover hangt) totdat het droog is. Breng het losjes in model met je vingers, en spray er nog wat (volume)haarspray in. Daar is je volle bos !

Dit is een kapsel voor meisjes met heel lang haar. Maak een hoge staart, die hoeft niet recht maar mag ook een beetje meer naar links. Pak dan dikke lokken uit de staart vast en wikkel die meerdere malen om je staart heen, en zet ze met schuifspeldjes vast. Doe dit met alle lokken (maak er zo'n 5 of 6 van), haarspray erover en klaar ben je !

Een gewone paardenstaart, mooi en makkelijk !

Kam je haar glad naar achter. Pak dan telkens een dunne lok en draai die vaak om je vingers, zodat hij 'opgedraaid' wordt. Beetje wax of gel eroverheen en achterop je hoofd vastzetten met een schuifspeldje. Dit doe je met alle plukjes (haar in je nek kun je ook doen, maar ook goed loslaten). Haarspray erover en klaar !

Een dikke of dunne haarband in je haar maakt het meteen heel anders ! Niet duur en overal te koop (drogist, accessoirewinkel..)