Beauty

Na het kleuren

Als je je haar hebt gekleurd, wil je natuurlijk ook dat die kleur lang zichtbaar, glanzend en mooi blijft. Helaas, dat doen de kaboutertjes niet, maar daar zul je zelf een handje bij moeten helpen! Daar zijn dan gelukkig ook speciale haarmaskers, crèmes en shampoos voor te koop. En dat is helemaal niet moeilijk om te doen, duur of saai: juist hartstikke leuk én goed voor je haar.

Shampoo voor gekleurd haar van Dove, 3,40

Als je je haar geverfd hebt, is het extra belangrijk om de vochtbalans in je haar te herstellen. Verven kan namelijk schadelijk zijn voor je haar. Dove Hair producten met lichte milky samenstelling hydrateren en herstellen je haar tot in de kern. Je haar blijft prachtig glanzen! Intensief haarmasker voor gekleurd haar van Dove, 6,10

Speciale crèmespoeling voor gekleurd haar van Fructis, 4,25

Deze shampoo van Lancôme (14,-) dankt zijn werking aan het Sublime Color system in het hart van zijn formule. Het is een combinatie van micro fijne werkstoffen voor een speciale behandeling. De micro emulsie formule zorgt ervoor dat de haarvezel intensief wordt gevoed en bewaart de uitstraling van de kleur en glans van geverfd haar.

Nivea heeft een speciale formule voor bescherming van gekleurd haar. Deze spray (4,-) bevat een UV-filter welke beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en zorgt voor een langdurig behoud van uw haarkleur. Het heeft een extra sterke fixatie en is gemakkelijk uitkambaar. De spray bevat verzorgende vitamines.

Haarmasker "Color Protect" van Gliss Kur van 6,75

Deze conditioner van Wella Pro Hair (7,99) geeft gekleurd haar speciale verzorging en glans. Voortijdig vaal worden wordt effectief voorkomen. De haarkleur blijft langer mooi. Het haar is makkelijk doorkambaar en voelt merkbaar zachter aan.

Elvive Crèmespoeling uv filter voor gekleurd haar, 3,29

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved