John Frieda

Beauty door Redactie

Steeds vaker zie je professionele kappers een eigen collectie opzetten. John Frieda is daar één van. Hij is een supergoede kapper en heeft al exclusieve salons in New York, Los Angeles en Londen.

Hij heeft bijvoorbeeld de volgende lijnen: Frizz Easy (voor krullenkoppies), Brilliant Brunette (voor sjieke brunettes), Radiant Red (voor de roodharige girls) en Beach Blonde en Sheer Blonde (voor de blondines onder ons).

John Frieda is te koop bij elke (grote) drogist.

Secret Agent (€ 8,49 voor 100ml). Deze Anti-Pluis Finishing Crème breng je aan op droog haar en geeft je lekker veel glans én gaat het pluizen tegen.

John Frieda Sheer Blonde Crystal Hold hairspray (€ 8,99)

John Frieda Frizz Ease Curl Around (€9,95) is een heerlijke shampoo. Je haar wordt er voelbaar steviger en zachter van en je ziet dat het meer glanst. Het is een Everyday Shampoo dus je kunt hem elke dag gebruiken. Hij ruikt heerlijk, komt zijn beloften na (althans, bij mijn soort haar) en ik gebruik hem elke morgen – zingend – onder de douche. Hij is wel ietwat duur, een tientje, maar dan heb je ook wat. Echt een aanrader!

John Frieda Sheer Blonde

De lijn Weather Works van topkapper John Frieda. Hierin vind je een shampoo (€ 8,49), conditioner (€ 8,49) en protection crème (€ 9,99) die ervoor zorgen dat je haar mooi in model blijft, ook tijdens het "Nederlandse" weer. Ze zorgen ervoor dat je haar niet pluizig wordt na een plensbui, en gaat statisch haar tegen bij warm weer.