PRO Straighteners van BaByliss

Beauty door Redactie

Superstylish straighten doe je met de innovatieve Pro Straighteners van BaByliss.
Een strak design én slimme technologie vormen een haarscherpe combinatie waarmee je haar à la minute perfect in model zit. Uniek is het Heat Management System dat de keramische platen binnen no time op de optimale straightentemperatuur van 230° C brengt. Professionele precisie zit ´m ook in het LCD display waarmee je de temperatuur nauwkeurig kunt aflezen. De vorm van deze nieuwe straighteners volgt de functie, daarom zijn ze no nonsens mooi en stylish verantwoord. Straight to the top dus met de pro´s van BaByliss!

Hoe heter, hoe straighter
De nieuwe Ceramic – Tourmaline Straightener (2085CTE) met Heat Management System is uniek vanwege de ´Korean Heater´. Dit systeem zorgt ervoor dat de straightener binnen 1 minuut op de optimale temperatuur is. Het exclusieve tourmaline, dat vervaardigd is uit vermalen edelstenen, is eveneens een unieke extra. In de VS is men al langer bekend met dit fenomeen maar het wordt nu dus ook in Nederland letterlijk´hot´. De met tourmaline verrijkte keramische platen zorgen er voor dat de warmte gelijkmatig verspreid wordt en hebben een antistatische werking waardoor het haar supersmooth door de platen glijdt. De hightech capaciteiten maken deze straightener hot, happening én high standard.

De eigenschappen van de Ceramic – Tourmaline Straightener (2085CTE) op een rij:1. Korean Heater: binnen één minuut is de straightener klaar voor gebruik.
2. De temperatuur kan in 10 standen worden ingesteld tussen 130° C en 230° C. De ingestelde temperatuur wordt optimaal vastgehouden gedurende het straighten en stylen.
3. De platen hebben een zeer glad en gelijkmatig oppervlak waardoor het haar niet kan beschadigen.
4. De tourmaline zorgt voor een ionische, ofwel antistatische werking waardoor het haar direct goed in model valt.
5. De extra brede platen van 30 mm x 110 mm maken deze straightener zeer geschikt voor halflang en lang haar.

Coupe Kort
Speciaal voor het straighten van korte en halflange kapsels wordt de nieuwe Full Ceramic – LCD Straightener (2190CE) geïntroduceerd. Binnen 1 minuut trekt deze straightener op naar 200°C en is hij klaar voor gebruik. Naast de technische capaciteiten is ook het design kenmerkend voor deze straightener. De temperatuur lees je namelijk zeer nauwkeurig af van het flitsende LCD display. In een handomdraai zit je haar ready to go!


De eigenschappen van de Full Ceramic – LCD Straightener (2190CE) op een rij:1. 19 mm brede, volledig keramische platen zijn bij uitstek geschikt voor kort en halflang haar.
2. Instant Heat: binnen één minuut is de straightener klaar voor gebruik en houdt de warmte vast gedurende het straighten.
3. Met de temperatuurregelaar kun je in elf standen de temperatuur instellen tussen 100°C en 200°C.

Prijs & verkrijgbaarheid
De Ceramic – Tourmaline Straightener (2085CTE) heeft een verkoopprijs van € 59,99 en de Full Ceramic – LCD Straightener (2190CE) heeft een verkoopprijs van € 39,99. Beide straighteners zijn vanaf begin mei verkrijgbaar bij diverse elektro-speciaalzaken. Voor meer informatie kunnen consumenten contact opnemen met BaByliss, tel: 0182 – 640 644 of kijken op www.babyliss.nl