Wella New Wave

Beauty door Redactie

De complete Wella New Wave range is in een smashing nieuw jasje gestoken. En speciaal voor styling met warmteapparaten bevat een aantal producten een speciaal Heat Defense complex dat je haar helpt beschermen tegen de hitte van stylingapparaten. Bovendien zijn er nieuwkomers in het assortiment. Kortom, er is veel te ontdekken aan de nieuwe New Wave range!

STYLE
New Wave heeft voor elk haartype producten om elke coupe te creëren die je maar wilt! Of je nu big size volume wilt of gedefinieerde pieken, een glanzende krullenbol of supersteile lokken, een strakke gelcoupe of bouncy lokken die lekker luchtig vallen.

ATTRACT
Is op ieder moment van de dag jouw motto ‘als mijn haar maar goed zit’? Dan ben je bij New Wave aan het juiste adres. Met New Wave creëer je makkelijk & snel een coupe met een superaantrekkelijke uitstraling. Flirten wordt een makkie, sterker nog, het gaat vanzelf. Of je nu op kantoor achter je bureau zit of in een club aan de bar staat…

PLAY
Kies je voor New Wave, dan stel je hoge eisen aan een stylingproduct. Jouw haar moet niet zomaar goed zitten, het moet ópvallend goed zitten. En daarbij wil je makkelijk kunnen experimenteren met verschillende looks, en spelen met je haar tot het gewenste model bereikt is.

Vrouwen zijn vaak erg kieskeurig op het gebied van haarproducten. Al zullen zij wel sneller iets nieuws proberen, en bijvoorbeeld ook meerdere producten gebruiken, soms tegelijk. De laatste jaren is bovendien het gebruik van stylingapparaten, zoals föhn en steiltang, enorm toegenomen. Om te voorkomen dat de hitte de conditie van je haar aantast, heeft NEW WAVE aan vijf producten een Heat Defense complex toegevoegd. Een speciale formule, die je haar tijdens het stylen helpt beschermen tegen hitte van een stylingapparaat. Zo blijft het gezond en mooi glanzend: hoe vaak je het ook stylet!

Een aantal producten:

SMOOTH IT!

Producten voor een opvallend zacht & glad effect.

• Smoothing Mousse, € 3.79
• Smoothing Cream, € 3.79

TWIRL IT!

Deze lijn is voor een jaloersmakende krullenbos!

• Curl Mousse, € 4.09

BOOST IT!

Alles voor een opvallend volumineuze hairdo.

• Volume Boosting Gel-Spray
• Volume Mousse, € 4.09
• Volume Spray