Snel-klaar haar

Beauty door Redactie

Soms heb je gewoon niet zoveel tijd om uitgebreid je haar te wassen, conditioner in te doen, een maskertje op te brengen, te drogen, föhnen, krullen, steilen en ga zo maar door. Dus daarom, voor de vlugge meiden: producten voor snel-klaar haar !

Direct Smeltend Masker van Fructis

Wie herkent dit niet? De wekker gaat, maar natuurlijk was het gisteravond weer veel te gezellig dus je blijft nog “even” liggen. Ineens is het al laat en moet je je haasten. Snel je haar wassen maar tijd voor een masker heb je niet en dat terwijl je haar vandaag wel een oppeper kan gebruiken. Garnier Fructis heeft de oplossing: een Direct Smeltend Masker. Hij is zo voedend als een masker, maar net zo snel en licht als een crèmespoeling. Oftewel: intensieve verzorging in 2 seconden!

Het Direct Smeltend Masker kost € 4,99 en is er in verschillende “soorten”, bijvoorbeeld ook voor gekleurd haar en beschadigd haar.

Andrelon Hairbooster Spray

Hoe krijg je 's morgens snel (veel) volume in je haar? Als je geen zin hebt om te föhnen, krullen en en moussen, dan is deze Booster een perfect hulpmiddel. Als je dit gebruikt, ben je er zeker van dat je haar de hele dag doet wat jij wilt! Geschikt voor ieder haartype. Speciaal voor (half)lang haar, vooral voor fijn & dun haar. Te koop voor € 4,29.

Nivea Hair Care Shampoo 2in1 Care Express

Aan de ene kant is dit een shampoo, aan de andere kant ook een crèmespoeling. Ben je extra snel klaar ! Kost € 2,99.

New Wave Fix & go gel

Met deze gel (lekker sterk) ben je supersnel klaar. Je doet 'm in je haar, modelleert het zoals je wilt, en je bent ready to go! Ideaal voor de korte koppies met weinig tijd. Deze gel kost € 3,99.