Beauty

Leuke haardo's

Wil je een keertje wat anders met je haar? Heb je genoeg van altijd maar een staart of los haar? Dan heb zijn hier wat makkelijke en goedkope dingen om je haar op te leuken!

Sjaaltjes in je haar

De zomertrend van 2007 is een sjaaltje in je haar! Maakt niet uit wat voor sjaaltje. Het leukste is natuurlijk een met print. Zoals bij deze hieronder.

Asos.com, €13,13

H&M, €14,90

Je ziet het ook op de catwalk!

Haarbandjes en klipjes

Door leuke haarbanden en klipjes kun je je haar ook makkelijk opleuken!

H&M, €1,90

Witte haarbanden zijn ook in!

H&M, €2,90 en Claire’s

Lang, golvend haar

Hiervoor ga je geen permanentje laten zetten! Want voor deze zomerse strandlook spuit je gewoon zout water in je (vochtige) haar en laat je het aan de lucht drogen voor een natuurlijke, wavy look. Let op: dit werkt alleen als je al wat krul of slag van jezelf hebt, en het geeft niet opeens enorme krullen. Dus meiden met steil haar, voor jullie werkt dit helaas niet!
Dit werkt zelfs nog beter als je je haar niet iedere dag wast, want schoon haar is moeilijker te bewerken. Celebrities als Shakira en Beyonce zijn regelmatig gespot met deze haarstijl.

Ander kleurtje

Hiermee moet je goed uitkijken! Let goed op dat je een uitwasbare kleuring neemt en volg de aanwijzingen goed op! Je moet ook wel even uitvinden of de kleur je wel staat. Meestal kost het rond de 10 à 15 euro of goedkoper.

Als je je haar wil oplichten kan je dit ook op een natuurlijke en goedkope manier doen door citroen in je haar te doen. Je snijd 1 citroen door midden en die knijp je dan over je haar uit. Daarna is het een kwestie van in de zon zitten!

Zonnebril

Als je dit hierboven maar niks vind kan je ook een (witte!) zonnebril in je haar doen als een soor haarband.

H&M €7,90

ASOS.com €13,13

Met dank aan Julia!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved