Beauty

Krultangen

Op Girlscene.nl vind je genoeg artikeltjes over hoe je je haar kunt krullen en de verschillende technieken daarvoor. Typ maar eens het woord ''krul'' in rechtsboven in de zoekmachine! Maar graag laat ik je ook een aantal verschillende krultangen zien, zodat jij rustig je favoriet kunt uitkiezen.

Braun Satinliner

Het merk Braun heeft een heleboel haarstylers in het assortiment, maar de allernieuwste is de Satinliner. Dit is de krultang uit de Braun Satin Hairlijn. Naast de speciale Satin Ion-technologie (die pluizen tegengaat) is de Satinliner uitgerust met twee keramische platen die ervoor zorgen dat je haar niet beschadigd en glanzend blijft.
Ook fijn: de Satinliner wordt nooit heter dan 200 ºC. Zo blijft je haar gezond en ziet het er professioneel gestyled uit. Deze krultang is binnen 30 seconden op temperatuur, en die is regelbaar van 130 ºC tot 200 ºC. Hij kost € 69,99 en ik kan je persoonlijk vertellen dat –ie super is, want ik gebruik hem zelf regelmatig! Te koop bij vrijwel elke elektronicazaak.

Pro 200 krultang van BaByliss

Deze krultang is heel nauwkeurig; hij blijft ook stabiel op de temperatuur die je instelt, dus je hebt geen last van temperatuurschommelingen! Resultaat? Adorabele krullen die glanzen, zonder haarbeschadiging. Hij heeft trouwens 10 om steeds andere krullen te maken. De Pro 200 is er in vier verschillende doorsnede: 13 mm, 19 mm, 25 mm en 32 mm. Hoe kleiner de doorsnede, hoe strakker en kleiner de krul! Hij kost € 34,99 en is verkrijgbaar bij elektro-speciaalzaken.

Vidal Sassoon Hot Pro Ribbon Curls

Deze krultang van Vidal Sassoon maakt heel snel mooie krullen. Je kunt hem trouwens ook gebruiken als steiltang, dus 2-in-1 ! Hij is 19 mm in doorsnede, dus hij maakt vrij kleine krullen. Kost € 46,- en is onder andere via Asos.com te koop!

Toni & Guy Digital Curling

Toni & Guy ken je misschien al van de kapsalons en de haarproducten die bij de drogist te koop zijn. Maar ze hebben dus ook stylingtools, zoals deze krultang! Hij is lekker dik (25 mm), dus hij maakt hele grove krullen. Heel mooi dus ! Hij kan warm worden tot 200 graden. En hij kost € 30,- !

Remington Krultang

Ook Remington is een bekend merk op het gebied van haarstyling. Deze is ook vrij breed en maakt grove, romantische krullen. Er zit speciale keramische bescherming op zodat je haar niet gaat pluizen en mooi gaat glanzen! Hij kost € 49,95

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved