Beauty

John Beerens webshop

John Beerens is één van de topkapper van Nederland. Zo werd hij in 2006 zelfs kapper van het jaar! Hij zweert bij de haarverzorgingsproducten van Farouk Systems (o.a. Chi en BioSilk). En nu heeft John zijn eigen webshopgeopend om deze producten te verkopen!

De salon van John Beerens zit al vijftien jaar in Tilburg. Maar toen hij van steeds meer mensen de vraag kreeg 'waar kan ik de producten die je gebruikt zelf kopen?', besloot hij een webshop te openen. Want als de producten thuis opraken, dan kunnen zijn klanten voortaan zonder een bezoek aan de kapsalon met een simpele muisklik online nieuwe bestellen. “Service van de zaak”, vindt John Beerens.

John himself!

De salon in Tilburg

Maar goed, op welke merken is John nu zo dol? Nou, op alle producten van Farouk Systems USA. Deze producten bestaan voor een groot gedeelte uit zijde en zijn dan ook gericht op de verzorging van het haar. Er zijn verschillende lijnen, zoals Biosilk lijn (voor elk haartype) en CHI. Die laatste ken je misschien wel van de keramische steiltangen!

Wanneer je via je haartype op zoek wil gaan naar de verzorgende producten geschikt voor jou haar kan dat ook via de webshop. Je klikt dan bijvoorbeeld op gekleurd haar, gepermanent haar, haar met extensions of droog en beschadigt haar. Daarna volgt er een lijst met de producten die je dan het beste kan gebruiken, zowel shampoos als conditioners, maskers styling- en finishing-producten.

Een aantal van de favoriete producten van John Beerens:

De CHI Silk Infusion. Dit is een leave-in fluide, gemaakt van pure zijde. En geschikt voor ieder haartype! Je verdeelt een piepklein beetje ervan op nat of droog haar. Het trekt een beetje in je haar, maar gaat ook rondom je haar zitten, als een beschermend laagje. Het resultaat: superglans en verzorging!
Let op: ik mag binnenkort dit superproduct gaan verloten op Girlscene.nl... houd de site dus in de gaten!

Biosilk shampoo: Verzorgende shampoo verzadigt het haar met vitamine B voor mooi glad haar. Perfect bij kroeshaar en oncontroleerbaar haar.

Chi Nourish Intense: een lekker verzorgend masker voor normaal tot dik haar. Geeft een diepe intense verzorging om droog en beschadigd haar aan te vullen. Ideaal als je haar dus dof, dor en beschadigd aanvoelt!

En natuurlijk: de CHI steiltang! Die is inmiddels zo beroemd dat ik hem er hier wel bij moét zetten. Deze roze versie is “limited edition” en supermakkelijk in gebruik. De platen zijn 100 % keramisch, dus niet slecht voor je haar. Wel slim is om bij het steilen een speciaal product te gebruiken, bijvoorbeeld CHI Silk Infusion (zie hierboven). Zo herstel je het vochtgehalte in het haar, bescherm je het haar tegen de warmte van de tang en verzorg je je haar optimaal.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved