Beauty

Volume in je haar

Hangen jouw haren altijd maar slap langs je gezicht? Dan moet je dit artikeltje zeker lezen! Ik had er zelf ook altijd last van, maar nu gelukkig niet meer. Ik geef je in dit artikel wat handige tips om voor meer volume in je haar te zorgen, en ik zal in stappen uitleggen hoe je het beste volume in je haar krijgt.

Lees ook: Volume

Dit is vooral handig als je ’s avonds douchet!
Ten eerste: Was je haren goed. Gebruik niet té warm water, niet te veel shampoo, en was de shampoo altijd goed uit. Van overgebleven resten shampoo wordt je haar zwaarder en heb je dus minder volume. Gebruik shampoo die zorgt voor volume in je haar, bijvoorbeeld L’oréal Paris Volume Non-stop.
Na het douchen droog je je haren een beetje af met je handdoek. Pak nu een elastiek, en maak een staart midden op je hoofd. Ga slapen, en haal de volgende ochtend de elastiek uit je haren. Als het nog niet helemaal droog is, eerst nog even föhnen voordat je de elastiek er uit haalt. Borstel je haren ondersteboven (ga naar voren hangen met je hoofd) en schudt een keer met haren. Als je nu weer rechtop staat heb je een hele bos haren!
Als je liever ’s morgens douchet, kan je hetzelfde doen, maar dan gewoon je haren föhnen. Natuurlijk wel met de staart midden op je hoofd. Dit heeft wel minder effect dan dat je er een nachtje mee slaapt.

Niet tevreden met het effect, of geen zin in het bovenstaande? Haal dan Andrélon gewichtsloze volume crème. Dit is eigenlijk bedoeld om in vochtig haar te doen, maar het kan ook op droge haren. Druk 2x op het pompje, ga ondersteboven hangen, en verdeel de crème over je haren. Schud even met je haren, en ga weer overeind staan. Ook hier kun je weer je haren in een staart doen voor een beter effect. Druk 2x op het pompje, ga ondersteboven hangen, verdeel de crème over je haren, en maak weer een staart op het midden van je hoofd. Even 3 minuutjes laten drogen, en haal de elastiek er maar uit. Je hebt nu een volle bos haren!

Nog wat korte tips:
1. Laat je haren in laagjes knippen bij de kapper. Je krijgt hierdoor al veel meer volume.
2. Met highlights en lowlights kun je je haren optisch voller laten lijken.
3. Je kunt natuurlijk ook gewoon mousse gebruiken. Maar daarvan wordt je haar sneller vet.

L’Oréal Paris Volume Non-stop (Elvive), een shampoo die goed werkt als je volume wilt.

Andrélon gewichtsloze volume crème

Door Jennie

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved