Keune

Beauty door Redactie

Er komen steeds meer haarproductenmerken bij (Lee Stafford, John Frieda, en ga zo maar door). Een merk dat al jaren verkocht wordt en nog steeds erg goed is: Keune.

Je kent Keune misschien wel van de kapper; heel veel salons werken met de producten van dit merk. Je kunt het ook alleen kopen in kapsalons! Ik wil je graag wat vertellen over een aantal Keune producten. Mijn moeder gebruikt ze al jaren, vandaar dat ik ze wat beter ken.

De Blend productlijn bestaat uit 7 stylingproducten, van anti-frizz polish tot wax, van gel tot glansserum. Ook zijn er drie Blend Specials, lijnen speciaal voor een bepaald type haar met daarin  shampoos en conditioners. Je hebt de Blend Revive serie voor droog & beschadigd haar, de Blend Volume serie voor dun en fijn haar en de Blend De-Frizz serie voor pluizig haar.

Het leuke aan de Blend producten vind ik de look van de potjes en flesjes: superhip en in stoere neonkleurtjes! Daarbij is er voor elk wat wils; ik gebruik bijvoorbeeld geen gel voor m'n haar, maar ben wel weer heel blij met 't glansserum.

De Care Line: allerlei producte voor je haar met speciale ingrediënten. De flesjes zien er trouwens ook heel stijlvol zilver uit; mooi op je badrand! Zo heb je Vital Nutrition voor droog en beschadigd haar, Ultimate Controle voor pluizig & springerig haar en Derma Regulating voor vet haar.

En tot slot mijn favoriet (ik jat 'm altijd van mijn moeder...): Ultimate Shine Repair. Dit is een glansserum om je haar lekker zacht en glanzend te maken en pluizen tegen te gaan. Heel fijn als je je haar soms steilt of krult, dan kun je natuurlijk geen pluis gebruiken. Je hebt er ook maar twee druppeltjes van nodig ofzo, dus je doet echt megalang met zo'n flesje. Kost € 16,95 trouwens.