L’Oréal Professionnel haarproducten

Beauty door Redactie

Je kent het beautymerk L’Oréal natuurlijk, maar ken je ook hun Professionnel haarproducten? Er zijn een heleboel verschillende lijnen; voor elk haartype wel één.

De nieuwste lijn is de “Série Nature”. Er wordt tegenwoordig steeds meer aandacht besteed aan de omgeving en het milieu. Dit is terug te zien in hybride auto’s en biologisch voedsel, maar ook in de beautywereld! Daarom heeft L’Oréal Professionnel de “Série Nature” ontwikkeld. Met allemaal ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zoals rijstproteïnen, perzikmelk, witte kleisoorten, groene oliën (avocado en druivenpit, vijgen en ginseng.

Binnen de “Série Nature” zijn er weer speciale lijnen per haartype:

Richesse

De Richesse lijn bestaat uit een shampoo (€ 15,-) en een masker (€ 19,-) voor intensieve voeding speciaal voor droog haar.

Re-naître

De Re-naître lijn bestaat uit een shampoo (€ 15,-) en een masker (€ 19,-) voor zeer gevoelig en futloos haar.

Oïliss

De Oïliss lijn bestaat uit een shampoo (€ 15,-), een intensief voedend masker (€ 19,-) en een spray (€ 17,50) voor aanvullende, snelle verzorging. Speciaal voor meiden met droog en weerbarstig haar.

Terres d’argile

Deze lijn is gemaakt voor de vette of gemengde hoofdhuid en de hoofdhuid met roos en/of schilfers. Er zijn twee shampoos: de Purifiante shampoo (€ 17,50), die overtollig talg voorkomt, de hoofdhuid verzorgt en volume en zachtheid geeft, en de Rééquilibrante shampoo (€ 17,50) die roos en/of schilfertjes helpt te verwijderen en voorkomt dat ze terugkomen.

Tendresse

Deze lijn met perzikmelk is eigenlijk voor kinderen, maar is ook superfijn voor meiden die graag superzacht haar willen! Het zorgt ervoor dat je haar makkelijk doorkambaar wordt; errug fijn voor de wintermaanden die ons haar pluizig maken! De Tendresse lijn bevat een shampoo (€ 15,-) en een haarcrème (€ 17,50) met een extra gemakkelijk doorkambare werking. Oja: de producten zijn allemaal hypoallergeen.

De producten van L’Oréal Professionnel zijn niet in de winkel te koop, maar wel bij een heleboel kapsalons! Check deze site om een salon bij jou in de buurt te vinden.