Producten voor laagjes

Beauty door Redactie

In één week ploften er twee enveloppen bij me op deurmat. De ene afkomstig van Andrélon, de ander van Pantene. Twee haarmerken die allebei een nieuwe productlijn introduceerden; en allebei voor haar in laagjes!

Het komt vaker voor dat merken tegelijk met soortgelijke producten komen (bijvoorbeeld allebei anti-pluis serum, of allebei shampoo voor blond haar), maar dit was wel heel erg toevallig. Maar blijkbaar is haar in laagjes dus helemaal hip!

Ik vertel jullie graag over de productlijnen van deze twee merken.

Andrélon haarverzorging- en stylinglijn ‘Laagjes Accent’

Andrélon introduceert ‘Laagjes Accent’, de nieuwe haarverzorging- en stylinglijn die laagjes in het haar extra accentueert. Voor een volle, levendige coupe, precies zoals het bedoeld is. De lijn bestaat uit een shampoo, crèmespoeling, serum, mousse en een paste. Naast het feit dat alle producten de laagjes accentueren, heeft elk product nog zijn eigen werking. De shampoo en crèmespoeling met proteïne geven je haar extra verzorging, de paste zorgt voor extra versteviging, met de mousse is je haar makkelijk te stylen en het serum brengt meer beweging in je laagjes.

De prijzen van de producten: shampoo € 2,99, conditioner € 3,19, serum € 4,99, mousse € 3,99, paste € 4,25.

Pantene Perfecte Laagjes

Beautymerk Pantene komt nu met de lijn 'Perfecte Laagjes’. Hierin vind je verzorgingsproducten waarmee je je opgeknipte kapsel snel volume en structuur geeft.

Allereerst zijn er de shampoo en conditioner die je haar op milde wijze voeden en reinigen zonder het te verzwaren, waardoor je lokken soepel worden. Daarnaast is er de Perfecte Laagjes schuimwax en hairspray; deze houden alle laagjes glanzend en perfect op hun plaats. De schuimwax is een mix tussen wax en schuim, waardoor je laagjes luchtig worden gemodelleerd.

De prijzen van de producten: shampoo € 3,99, conditioner € 3,99, hairspray € 4,49, schuimwax € 4,49.

De lijnen lijken dus wel een beetje op elkaar: ze hebben allebei een shampoo en een conditoner. Grappig is wel dat de stylingproducten precies anders zijn: Andrélon heeft een serum, mousse en paste en Pantene juist een hairspray en een schuimwax (leuk gevonden trouwens, deze combi!).