BioSilk Therapy: Miracle Leave In Conditioner

Beauty door Redactie

Het haarmerk Silk Therapy heeft iets nieuws: de Miracle Leave In Conditioner. Perfect om te gebruiken na je shampoo; want deze conditioner verzorgt en hydrateert je haar, voorkomt gespleten haarpunten én pluis en maakt je lokken weer lekker zacht en glanzend.

De conditioner is geschikt voor elk haartype: van steil tot krullen, van droog tot vet haar. En nu komt het mooie: je kunt 'm ook voor je lichaam gebruiken! Jep, hij maakt je huid super soft en soepel. Hij is zelfs fijn voor je nagelriemen; die maakt -ie weer helemaal zacht. Er zit namelijk zijde in; dat maakt elke droge, ruwe huid (en of dat nu hoofdhuid is, of de huid op bijvoorbeeld je armen) heel erg lekker zacht.

Deze conditioner kost € 18,90; niet goedkoop, maar ik vind 'm wel echt zijn geld waard. Mijn lokken werden er in ieder geval superglanzend van, en ik gebruikte hem gewoon na een 'normale' shampoo. Silk Therapy is te koop bij een heleboel kappers en andere verkooppunten, maar ook online via www.johnbeerens.com en www.haarshop.nl.