Beauty

Tinkle eyebrow razor

Je leest het vaak op beautysites en in tijdschriften: nooit je wenkbrauwen scheren! Maar kom daar maar op terug, want er zijn zelfs speciale wenkbrauwscheermesjes.

Dit is hem, de Tinkle eyebrow razor. Hij is online te koop (Google maar eens op ‘tinkle eyebrow’), maar ook volop in Nederlandse winkels te koop. Het is wel even zoeken, ze zijn namelijk te halen bij afrowinkels. Die zitten vaak niet in grote winkelstraten, maar iets achteraf. Maar geloof me, het is de moeite waard om even te gaan kijken!

De mesjes zijn dus speciaal voor je wenkbrauwen en ander gezichtshaar. Toch zou ik niet aanraden om op andere plekken op je gezicht dan bij je wenkbrauwen te gebruiken; stoppeltjes all over je gezicht is niet echt wat je wilt.

Dit meisje gebruikt de Tinkle razor in haar filmpjes:

Je moet het mesje gebruiken voor kleine oppervlakken en er kleine, korte stukjes mee scheren. Ik heb zelf de Tinkle razor ook, en ik moet zeggen dat ik er niet echt fan van ben. Nu heb ik ook niet hele ‘wilde’ wenkbrauwen; ze zijn namelijk juist ideaal voor meiden die erg snel groeiende wenkbrauwen hebben en niet elke dag willen epileren. Dan kan je makkelijk tussendoor even met je Tinkle razor bijscheren.

De Tinkle razor kost in Nederland een euro.

door onze redactrice Cynthia

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved