Wella Flex

Beauty door Redactie

Het merk Wella Forte is qua verpakking en naam in een nieuw jasje gestoken. Het merk heet nu Wella Flex. Maar gelukkig blijft de inhoud wel gewoon hetzelfde!

De collectie bestaat uit producten die voor elk haartype geschikt zijn. Je hebt verschillende lijnen binnen het assortiment, namelijk: Style & Repair, Brilliant Colours, 2nd Day Volume, Shine & Style, Sensitive en Hydrostyle lijn. Deze producten zijn in een handige haarspray, mousse, gel-spray en milk te koop.

Wanneer je droog of beschadigd haar hebt, is Style & Repair zeker iets voor jou! Het product bevat ingrediënten die het haar niet uitdrogen én je haar krijgt er een mooie glans van. Er is een spray (€3,99), een mousse (€3,99) en een styling milk (€4,49).

Brilliant Colours is een product voor gekleurd haar. Het beschermt je haar tegen hitte, UV-straling en het werkt ook nog eens vochtinbrengend. Hierdoor blijft je kleur mooi en glanzend. Er is een spray (€3,99) en een mousse (€3,99).

2nd Day Volume zorgt ervoor dat je kapsel lang mooi blijft. Het product is er in een spray (€3,99) en een mousse (€3,99).

Wanneer je een glans in je haren wilt, is Shine & Style iets voor jou! Je haar wordt er lekker glad en glanzend van. Er is een spray (€3,99), een mousse (€3,99) en een gel-spray (4,49).

Wanneer je een gevoelige hoofdhuid hebt is er de Sensitive lijn en voor haar dat wat minder droog mag aanvoelen is er de Hydrostyle lijn. In de Sensitive lijn vind je een spray (€3,99) en een mousse (€3,99). En in de Hydrostyle lijn een spray (€3,99) en een mousse (€2,99).

door Danique